November 23 2024 12:27:17
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 14

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Nezájem o USAAF
313_OTTO
WT_Flan napsal:
WT_Horrido napsal:
OTTO napsal:
Někde v půlce tohoto vlákna kdosi psal, že corsaira dohoní se zerem. S tím souhlasím pouze pokud pilot corsairu je nezkušešný a neví jak z něho vymáčknout maximum. Pro částečné podložení zde píši svůj rekord na corsairu, jedná se o 6x zero+ 5xki-84, jednalo se o kampaň offline, a proto nevím, jaká úroveň AI to byla, ale 11 sestřelů jsem získal jen díky útěku při kopírování hladiny, otočka, čelňák.

Nejdrive to zkus zopakovat online Šklebící se

Ano. Je treba si dat dukladny online, takhle to hrozi nedostatkem vsech informaci, zkusenosti i skutecnosti. :-)

Nekdo psal, ze dojel Corsaira se Zerem ? Kde ? Ale ja urcite psal, ze jde dojet Corsair s Ki-84. Coz ma se Zerem v parametrech spolecny jen geograficky puvod. :-) Nemyslel jsi tohle ?

Co se tyce toho jak krasne kulometky kraji a rezou...Jednak Zero je papirak a zapalovac, tam staci v prumeru o dost mene ke katastrofe, nez u jinych rozumne trvanlivejsich letadel a za druhe AI v offline mi taky dokaze v prumeru vydrzet v zamerovaci o dost dele nez rozpumpovany online pilot s silenym vyrazem u monitoru bojujici o zivot. :-)
Jednoduse na kanon nepomerne vicekrat staci jedno flus granatem, aby bylo vymalovano, s kulomety je tahle pravdepodobnost nekde jinde. Zivy pilot tak pekne nepodrzi a sesrotovat pulpalcaky FW 190 je sichta.

A vez, ze ten jeden konkretni pilot co v Corsairu zdrhal mel k nezkusenemu hodne, ale skutecne hodne, daleko Šklebící se

Vyděšený
omluva, přehlídl jsem se, byla to kikina, zero je zapalovač, ale kikiny se taky sundavaj celkem slušně, tedy offline. běhěm 14 dnů bude adsl, pak to mile rád prozkoušíme. :sm23:

Flus kanonem??? jo jeden granát stačí, ale pokud se zrovna tím jedním granátem trefíš. :sm19:
Potom, sundat Foka s půlpalcema není takovej problém, ale musíš opět soustředit palbu na jedno místo.
Ano znám ten rozdíl mezi online pilotem a AI, a říkám že mě se lépe !online! sestřeluje půlpalcema než kanónama, částečně je to kůli kadenci a zpětným rázům :sm41:

mno já chci jen říci, že je strašně individuální s čím se komu lépe střílí!!!!

Mě ovšem berte s rezervou. Neb ačkoliv občas on-line zalétnu, nejsem zkušeným Online pilotem a zděluji pouze své pocity a úvahy :sm37:

57MH_Zvire
No z mého pozorování vyplynulo, že jakmile Zero vytuhne, tak je hned dalším, těsně následovaným činem vytuhnutí pilota. Šklebící se

Já jsem se taky kdysi pouštěl za Kočkama dolů, ale pak jsem zjistil, že jak začne ujíždět, tak jenom přitáhnu a kopíruju ho ve směru, ale nahoru a vesele si nastoupám. On totiž když chce na mě, tak musí za mnou a já su výš.....

airspace.cz
WT_Flan
Ale i z druhe strany...Ja si z tech "flusatek" prcu zase tak nedelam. Mne uz tolikrat zlikvidovalo zoufalstvi borce v letadlu s kulometky ( ze me nedojede, nebo nedostoupa )...toz zacal pplacat munici a pak jsem se na pul kilaku nestacil divit co mam z letadla...Úsměv

57MH_Zvire
OTTO napsal:
Flus kanonem??? jo jeden granát stačí, ale pokud se zrovna tím jedním granátem trefíš. :sm19:
Potom, sundat Foka s půlpalcema není takovej problém, ale musíš opět soustředit palbu na jedno místo.
Ano znám ten rozdíl mezi online pilotem a AI, a říkám že mě se lépe !online! sestřeluje půlpalcema než kanónama, částečně je to kůli kadenci a zpětným rázům :sm41:

mno já chci jen říci, že je strašně individuální s čím se komu lépe střílí!!!!

Mě ovšem berte s rezervou. Neb ačkoliv občas on-line zalétnu, nejsem zkušeným Online pilotem a zděluji pouze své pocity a úvahy :sm37:

Uvidíš, až budeš Online. Asi budeš docela zklamaný. Už když lítáš po LANu, tak je tam cítit rozdíl. Online musí dělat ještě větší rozdíly.

airspace.cz
313_OTTO
57MH_Zvire napsal:
Uvidíš, až budeš Online. Asi budeš docela zklamaný. Už když lítáš po LANu, tak je tam cítit rozdíl. Online musí dělat ještě větší rozdíly.

Já netvrdim že tam není rozdíl, Neboť jsem si ZAŽIL jak LAN tak ONLINE, Ačkoliv jsem v ONLINE létání nezkušený, ale lítal jsem ho, a moc velkých problémů jsem neměl, teda krom přistávání Šklebící se.
Tvrdím jen, že kanónem flusáš jen na jisto!!! půlkama můžeš střílet déle, přesněji, na delší vzdálenost a s větší kadencí !!!!, jedna střela = daleko nižší devastace než kanón.
Kanón: na krátkou vzdálenost přesný, malá kadence, obrovská devastace

313_OTTO
WT_Flan napsal:
Ale i z druhe strany...Ja si z tech "flusatek" prcu zase tak nedelam. Mne uz tolikrat zlikvidovalo zoufalstvi borce v letadlu s kulometky ( ze me nedojede, nebo nedostoupa )...toz zacal pplacat munici a pak jsem se na pul kilaku nestacil divit co mam z letadla...Úsměv

Jde pouze o to, jak který druh zbraní využíváš, stejně jako jak s kterým letadlem létáš. S gladiátorem budeš spíše točit, proti tomu s vlaštovkou nepůjdeš do manévrovacího souboje a budeš užívat její rychlosti

57MH_Zvire
OTTO napsal:
57MH_Zvire napsal:

Já netvrdim že tam není rozdíl, Neboť jsem si ZAŽIL jak LAN tak ONLINE, Ačkoliv jsem v ONLINE létání nezkušený, ale lítal jsem ho, a moc velkých problémů jsem neměl, teda krom přistávání Šklebící se.
Tvrdím jen, že kanónem flusáš jen na jisto!!! půlkama můžeš střílet déle, přesněji, na delší vzdálenost a s větší kadencí !!!!, jedna střela = daleko nižší devastace než kanón.
Kanón: na krátkou vzdálenost přesný, malá kadence, obrovská devastace

Já jsem myslel to, že v Offline si můžu vybrat jednotlivý nýty na trupu, kam se budu trefovat, ale na LAN jsem rád, když trefím aspoň letdalo. A teď nemyslím živýho pilota, ale AI. Je tam strašnej rozdíl.

airspace.cz
313_OTTO
57MH_Zvire napsal:
Já jsem myslel to, že v Offline si můžu vybrat jednotlivý nýty na trupu, kam se budu trefovat, ale na LAN jsem rád, když trefím aspoň letdalo. A teď nemyslím živýho pilota, ale AI. Je tam strašnej rozdíl.

Pokud mluvím o online, pak myslím také živého pilota
tím, že mluvím o tom že jsem nezkušený, nemyslím to že jsem panic v online lítání, namyslím si o sobě že bych byl nějaký uberpilot, možná že jsem víc jak podprůměrný pilot. Dále si jsem jistej, že NÁVRAT do Online létání bude pro mne poměrně těžký. Ale ačkoliv jsem nezkušený, nějaké zkušnosti s online lítáním na IL2 FB mám.

rudidlo
WT_Slava napsal:
Rudi historická realita v simu je v háji dávno - to by musel na DS fungovat nějaký "historický" poměr sil.

Pokud vím, toto lze pomocí Gennadiche nastavit. Alespoň co se počtu letadel týká. Uvidíme v další verzi.
313_OTU_Blc napsal:
Takže abych to zhrnul: Úsměv
S mustangem :sm25: a podobnými se nelítá kvůli tomu, že u půlcoulových kulometů byla ve hře špatně nastavena účinnost ...
Jinak letouny jsou to výborné ...
PS: Ale musím si rýpnout: Uvidíme se u tolik milovaného/zatracovaného Tempestu :sm16:

1stCL_Fucida napsal:
Blc, je otázka, jestli je ta účinnost nastavena špatně, nebo to takhle bylo v reálu. Imho by to tak mohlo být. Ale i ta simulovaná mi přijde ještě docela OK Úsměv

Docela dobře to vystihuje příspěvek od Jopa:
http://www.wtiger...=4234#4234

http://silicon-remarks.blogspot.com
Kaspery
Sakra muze nekdo aspon zevrubne prelozit dokument od Jopa?

Rufu
Kaspery napsal:
Sakra muze nekdo aspon zevrubne prelozit dokument od Jopa?

Znamená to že je Fw ze 6ky betonovější než Il2:lol:

V první tabulce jsem pochopil kolik granátů se musí flusnout aby to mělo nějaký účinek.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,025,620 návštěv