OTTO napsal:
Někde v půlce tohoto vlákna kdosi psal, že corsaira dohoní se zerem. S tím souhlasím pouze pokud pilot corsairu je nezkušešný a neví jak z něho vymáčknout maximum. Pro částečné podložení zde píši svůj rekord na corsairu, jedná se o 6x zero+ 5xki-84, jednalo se o kampaň offline, a proto nevím, jaká úroveň AI to byla, ale 11 sestřelů jsem získal jen díky útěku při kopírování hladiny, otočka, čelňák.
Nejdrive to zkus zopakovat online
Ano. Je treba si dat dukladny online, takhle to hrozi nedostatkem vsech informaci, zkusenosti i skutecnosti. :-)
Nekdo psal, ze dojel Corsaira se Zerem ? Kde ? Ale ja urcite psal, ze jde dojet Corsair s Ki-84. Coz ma se Zerem v parametrech spolecny jen geograficky puvod. :-) Nemyslel jsi tohle ?
Co se tyce toho jak krasne kulometky kraji a rezou...Jednak Zero je papirak a zapalovac, tam staci v prumeru o dost mene ke katastrofe, nez u jinych rozumne trvanlivejsich letadel a za druhe AI v offline mi taky dokaze v prumeru vydrzet v zamerovaci o dost dele nez rozpumpovany online pilot s silenym vyrazem u monitoru bojujici o zivot. :-)
Jednoduse na kanon nepomerne vicekrat staci jedno flus granatem, aby bylo vymalovano, s kulomety je tahle pravdepodobnost nekde jinde. Zivy pilot tak pekne nepodrzi a sesrotovat pulpalcaky FW 190 je sichta.
A vez, ze ten jeden konkretni pilot co v Corsairu zdrhal mel k nezkusenemu hodne, ale skutecne hodne, daleko
omluva, přehlídl jsem se, byla to kikina, zero je zapalovač, ale kikiny se taky sundavaj celkem slušně, tedy offline. běhěm 14 dnů bude adsl, pak to mile rád prozkoušíme. :sm23:
Flus kanonem??? jo jeden granát stačí, ale pokud se zrovna tím jedním granátem trefíš. :sm19:
Potom, sundat Foka s půlpalcema není takovej problém, ale musíš opět soustředit palbu na jedno místo.
Ano znám ten rozdíl mezi online pilotem a AI, a říkám že mě se lépe !online! sestřeluje půlpalcema než kanónama, částečně je to kůli kadenci a zpětným rázům :sm41:
mno já chci jen říci, že je strašně individuální s čím se komu lépe střílí!!!!
Mě ovšem berte s rezervou. Neb ačkoliv občas on-line zalétnu, nejsem zkušeným Online pilotem a zděluji pouze své pocity a úvahy :sm37:
No z mého pozorování vyplynulo, že jakmile Zero vytuhne, tak je hned dalším, těsně následovaným činem vytuhnutí pilota.
Já jsem se taky kdysi pouštěl za Kočkama dolů, ale pak jsem zjistil, že jak začne ujíždět, tak jenom přitáhnu a kopíruju ho ve směru, ale nahoru a vesele si nastoupám. On totiž když chce na mě, tak musí za mnou a já su výš.....
Ale i z druhe strany...Ja si z tech "flusatek" prcu zase tak nedelam. Mne uz tolikrat zlikvidovalo zoufalstvi borce v letadlu s kulometky ( ze me nedojede, nebo nedostoupa )...toz zacal pplacat munici a pak jsem se na pul kilaku nestacil divit co mam z letadla...
OTTO napsal:
Flus kanonem??? jo jeden granát stačí, ale pokud se zrovna tím jedním granátem trefíš. :sm19:
Potom, sundat Foka s půlpalcema není takovej problém, ale musíš opět soustředit palbu na jedno místo.
Ano znám ten rozdíl mezi online pilotem a AI, a říkám že mě se lépe !online! sestřeluje půlpalcema než kanónama, částečně je to kůli kadenci a zpětným rázům :sm41:
mno já chci jen říci, že je strašně individuální s čím se komu lépe střílí!!!!
Mě ovšem berte s rezervou. Neb ačkoliv občas on-line zalétnu, nejsem zkušeným Online pilotem a zděluji pouze své pocity a úvahy :sm37:
Uvidíš, až budeš Online. Asi budeš docela zklamaný. Už když lítáš po LANu, tak je tam cítit rozdíl. Online musí dělat ještě větší rozdíly.
57MH_Zvire napsal:
Uvidíš, až budeš Online. Asi budeš docela zklamaný. Už když lítáš po LANu, tak je tam cítit rozdíl. Online musí dělat ještě větší rozdíly.
Já netvrdim že tam není rozdíl, Neboť jsem si ZAŽIL jak LAN tak ONLINE, Ačkoliv jsem v ONLINE létání nezkušený, ale lítal jsem ho, a moc velkých problémů jsem neměl, teda krom přistávání .
Tvrdím jen, že kanónem flusáš jen na jisto!!! půlkama můžeš střílet déle, přesněji, na delší vzdálenost a s větší kadencí !!!!, jedna střela = daleko nižší devastace než kanón.
Kanón: na krátkou vzdálenost přesný, malá kadence, obrovská devastace
WT_Flan napsal:
Ale i z druhe strany...Ja si z tech "flusatek" prcu zase tak nedelam. Mne uz tolikrat zlikvidovalo zoufalstvi borce v letadlu s kulometky ( ze me nedojede, nebo nedostoupa )...toz zacal pplacat munici a pak jsem se na pul kilaku nestacil divit co mam z letadla...
Jde pouze o to, jak který druh zbraní využíváš, stejně jako jak s kterým letadlem létáš. S gladiátorem budeš spíše točit, proti tomu s vlaštovkou nepůjdeš do manévrovacího souboje a budeš užívat její rychlosti
57MH_Zvire napsal:
Já netvrdim že tam není rozdíl, Neboť jsem si ZAŽIL jak LAN tak ONLINE, Ačkoliv jsem v ONLINE létání nezkušený, ale lítal jsem ho, a moc velkých problémů jsem neměl, teda krom přistávání .
Tvrdím jen, že kanónem flusáš jen na jisto!!! půlkama můžeš střílet déle, přesněji, na delší vzdálenost a s větší kadencí !!!!, jedna střela = daleko nižší devastace než kanón.
Kanón: na krátkou vzdálenost přesný, malá kadence, obrovská devastace
Já jsem myslel to, že v Offline si můžu vybrat jednotlivý nýty na trupu, kam se budu trefovat, ale na LAN jsem rád, když trefím aspoň letdalo. A teď nemyslím živýho pilota, ale AI. Je tam strašnej rozdíl.
57MH_Zvire napsal:
Já jsem myslel to, že v Offline si můžu vybrat jednotlivý nýty na trupu, kam se budu trefovat, ale na LAN jsem rád, když trefím aspoň letdalo. A teď nemyslím živýho pilota, ale AI. Je tam strašnej rozdíl.
Pokud mluvím o online, pak myslím také živého pilota
tím, že mluvím o tom že jsem nezkušený, nemyslím to že jsem panic v online lítání, namyslím si o sobě že bych byl nějaký uberpilot, možná že jsem víc jak podprůměrný pilot. Dále si jsem jistej, že NÁVRAT do Online létání bude pro mne poměrně těžký. Ale ačkoliv jsem nezkušený, nějaké zkušnosti s online lítáním na IL2 FB mám.
WT_Slava napsal:
Rudi historická realita v simu je v háji dávno - to by musel na DS fungovat nějaký "historický" poměr sil.
Pokud vím, toto lze pomocí Gennadiche nastavit. Alespoň co se počtu letadel týká. Uvidíme v další verzi.
313_OTU_Blc napsal:
Takže abych to zhrnul:
S mustangem :sm25: a podobnými se nelítá kvůli tomu, že u půlcoulových kulometů byla ve hře špatně nastavena účinnost ...
Jinak letouny jsou to výborné ...
PS: Ale musím si rýpnout: Uvidíme se u tolik milovaného/zatracovaného Tempestu :sm16:
1stCL_Fucida napsal:
Blc, je otázka, jestli je ta účinnost nastavena špatně, nebo to takhle bylo v reálu. Imho by to tak mohlo být. Ale i ta simulovaná mi přijde ještě docela OK
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.