December 27 2024 21:33:21
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Flaming Eagles Online War - Jasta 79b
1stCL_Novotny
Hele Cassi vážně hledáš tu J79b?? Já to na tvém obrázku vidím. Úsměv

3BAP_Cassius Chaerea
Novotný, že ty nevíš, že jsem měli vlastní sekci. To co ty a barry vidíte je pouze Šakalovo vlákno se žádostí o tu sekci. Očividně máte podobný problém s právy jako já.Mrknutí
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 18-11-2011 10:22

1stCL_Novotny
Co to meleš? Já tam mám už i své příspěvky, dokonce i PB. A i Šakalíto. Pokud ovše vidíš jen žádost tak asi není přístup. Takže nevrč když hned něco zrovna ty nevidíš. Jsem dementní,ale ne uplně blbej.Šklebící se
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 18-11-2011 10:25

3BAP_Cassius Chaerea
1stCL Novotny napsal:
Co to meleš? Já tam mám už i své příspěvky, dokonce i PB. A i Šakalíto. Pokud ovše vidíš jen žádost tak asi není přístup. Takže nevrč když hned něco zrovna ty nevidíš. Jsem dementní,ale ne uplně blbej.Šklebící se
Novotný, Novotný, Novotný...Úsměv

Vaše příspěvky v tom topicu vidím, ač teda nepatří do toho topicu.Mrknutí To jste si nevšimli, že jsme v minulých dnech měli vlastní sekci (kde bylo více jak 5 topicu) a kde například byla umístěna část přeložených pravidel od Prágra, mé dotazy ke skinům atd.?
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 18-11-2011 10:31

1stCL_Novotny
Hele tak jsem se právě odhlásil a zas přihlásil a začínám chápat Casse
Po pár vteřinách už ostatní vlákna není vidět! Hm zajímavé. Tak to sry Cassi. Mrknutí

Šakalíto je to nějaký blbý, včera všechna vlákna už v tomhle novým fachala. A teď nic a stačilo se odhlásit a znovu lognout. Smutný

1stCL_Novotny
Jo Cassi do těch vláken jsem chodil každej den když byl přístup na net. Takže fakt vím o čem mluvím, ostatně jsem ti tam i psal.Úsměv

1stCL_Novotny
Jo a to že je to vlákno s rozdělením letky vím a proto jsem se ptal na rozdělení na sobotu.Úsměv

j4ck41
no Novotnas zes psal do blbyho vlakna jsem si vsimnul taky - potom to v tom vlakne o vytvoreni subfora pls smazni, at to tam nebije do oci Šklebící se

a pbarryho bych poprosil o to same ... pokud to uz neudelaj kluci z CAI

tak a ted k nasemu problemu, jak muzete videt pozadal jsem o to aby zkontrolovali pristupovy prava do subfora, ale je otazka kdy to bude.

Takze ohledne soboty pro sichr zkouknete tohle

nevim v kolik zejtra budu, ale urcite dojdu do 20:00 ... kdo tam bude driv nez ja, tak jede podle zaukolovani pripadne podle pozadavku Impa nebo Rumneyho ... zadny akce na vlastni pest apod.!

pripominam, ze napr. pruzkum musi byt zadan jako ukol od SC jinak tam muzete klidne krouzit hodinu a nic z toho nebude
Upravil/a j4ck41 dne 18-11-2011 11:31

j4ck41
tak vsichni by meli mit znova pristup do nasi sekce krome Casse a baryho bo Gladio to nejak uplne nepochopil a vyhodil je ... ovsem ocekavam, ze za chvilku budou mit i oni pristup

3BAP_Cassius Chaerea
Úsměv Třeba už nás zná.

1stCL_pbarry
Jo, takže sem za blbce :-D Díky šakale, už to vidím vše. díky cassi za postřeh Úsměv
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
Merten
Včera to byl naprosto intenzivní zážitek,přeci jen 2,5 hodiny hlídkování zakončené užasným soubojem Úsměv.A tak bych chtěl poděkovat tady veřejně ne jen spolubojovníkům,ale i poraženým Mrknutí.Netušil jsem,že Šakal je obdařen natolik básnickým střevem,ale jeho report byl víc než přesný a trefný.Po dlouhé době opět ty pocity když člověk ví,že lítá s profíkama.Nádhera Úsměv.

3BAP_Cassius Chaerea
Kde je report?

Merten
http://corpoaeron...eronautico

1stCL_Novotny
Moc pěknej report! Hoši dík za supr polet! Konečně adroš co tu chyběl pár let! CoolCoolCool Tohle mělo koule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hotové peklo které na nebi vládlo jen nějakou minutu či dvě. Ale bylo to peklo! Klucí z LM se drželi statečně, klobouk dolu! Úsměv

ZVP_ALEX
Kolegové měl by jsem jeden dotaz. Má někdo z Vás přeložena kompletní pravidla FEOW do češtiny? Nemyslím neodborný překlad za použití překladače, ale takový překlad, ze kterého by byly jednoznačně jasné všechny podmínky a pravidla která je nutné dodržet. V podstatě překlad od někoho kdo ovláda angličtinu na úrovní státní zkoušky + rozumí termínům online létání.

Pokud je takový překlad k dispozici, mohli by jste jej dát k dispozici?Mrknutí
Upravil/a ZVP_ALEX dne 09-12-2011 19:28

j4ck41
Alexi obavam se ze k dispozici neni. Sice jsme na tohle tema jednou zabrousili, ale nevim o tom, ze by se do toho prekladu nekdo pustil.

V nasem vlakne jsme zalozil sekci urcenou k ptani se na pravidla, kdyby nekdo necemu neporozumel, ale zatim to je prazdny. Takze tuto stranku veci zatim neresime.

ZVP_ALEX
Pár údajů ze včerejška:

http://corpoaeron...eronautico

Hokus
Nevím zda tuto stránku s pravidli jste četli,ale zde by mělo být vše a samo v AJ.
Jinak s konkretními dotazy se obracejte na Gladia v PM a rád vám na vše odpoví.
http://corpoaeronautico.forumup.it/viewtopic.php?t=1087&mforum=corpoaeronautico

Merten
Dám to i sem KDO se přihlásil zajasta 79b na betu FEOW a doted neletěl ani misi má v sobotu účast POVINOU v opačném případě dolítal jste Kouba. Mrknutí
Upravil/a Merten dne 16-12-2011 02:50

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,143,126 návštěv