Prestava sa mi to pacit - Masterserver v poslednych dnoch blbne (a to hodne), a dnes sa neda pripojit na stranku RoF. Dufam, ze ich nehackli ako Steam.
Ber to z té lepší stránky - velké problémy s přípravou nového patche zřejmě naznačují, jak komplikovaný, propracovaný a dalekosáhlý ten nový patch asi bude
Barone přestaň hysterčit třeba včera večer jdsme si hromadně polítali na syndikátech a ani jednomu to nezlobilo ale je pravda že ráno to zlobilo.Dočkejme času jako vegetarián čočky a v pindělí by to mělo být už snad zase o něčem jiným .
Neboj Mertene, nehystercim . Konstatujem fakt - posledne tri dni je to o hubu. V piatok som sa vobec na RoF nepripojil - lebo Masterserver (vraj si mam skontrolovat pripojenie k*k*ti ), a vcera nas kopalo jedna radost. To je to co ma stve. Pritom pred vydanim toho blbeho minipatchu 1.021b to fachalo ako po masle. Ale odvtedy... Tak dufam ze v "pindeli" to uz bude lepcejcie
Upravil/a Baron dne 20-11-2011 15:23
Hoši já problém s Master Serverem měl jen mikrounce a to až teď o víkendu. Barone je to jednoduché, jako vždy před vydáním dělají úpravy a údržbu. Tak to je vždy a pokaždé je to předzvěstí brzkého vydání. Jak jsem řekl za celou dobu jsem neměl problém až teď o víkendu. Naopak bych řekl že dřív (začátkem roku) to bylo mnohem horší.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.