December 21 2024 19:28:24
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Jakou GF?
Rumcajs
Jo no a ta GK, cos chtěl pořídit, má TDP asi 65W. Tedy celkem se dostaneš někam k 280 - 300W a se započtením stárnutí kondenzátorů bude doporučený výkon zdroje někde pod 400W. V zásadě by tedy ten tvůj 400W zdroj měl stačit.

310_Snakes
Bart Simpson napsal:

Takže takto, je to bez GK, lebo tam nieje ten môj typ.

Nehledej tam ten typ co máš, ale ten co tam chceš dát. (a ten tam je.) Přece nepočítáš, jestli ti ten zdroj utáhne současnou sestavu, ale jestli utáhne sestavu s novou GK Mrknutí

Ale jak (už několikrát) napsal Rumcajs. Těch 400W by mělo stačit.

Bart Simpson
Rumcajs napsal:

Jo no a ta GK, cos chtěl pořídit, má TDP asi 65W. Tedy celkem se dostaneš někam k 280 - 300W a se započtením stárnutí kondenzátorů bude doporučený výkon zdroje někde pod 400W. V zásadě by tedy ten tvůj 400W zdroj měl stačit.

310_Snakes napsal:

Bart Simpson napsal:

Takže takto, je to bez GK, lebo tam nieje ten môj typ.

Nehledej tam ten typ co máš, ale ten co tam chceš dát. (a ten tam je.) Přece nepočítáš, jestli ti ten zdroj utáhne současnou sestavu, ale jestli utáhne sestavu s novou GK Mrknutí

Ale jak (už několikrát) napsal Rumcajs. Těch 400W by mělo stačit.

Moja chyba. Mrknutí
Upravil som GK (Nvidia GeForce 650 - Gigabyte N650OC-1GI) a vychádza to pri CPU Utilization 100% = 280W. Takže to nežere ani 290-300W. Úsměv

scot666 napsal:

WOT stejne zavisi hodne na CPU.

Tam asi minimálne 6 jadro. Mrknutí
"Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - (J.J. Cale)

scot666
Ja nic nepsal o poctu jader ,ale o vykonu CPU Úsměv Nevim jak nejnovejsi verze, ale kdyz jsem to hral, zaviselo nejvice na single thread vykonu .

Bart Simpson
scot666 napsal:

Ja nic nepsal o poctu jader ,ale o vykonu CPU Úsměv Nevim jak nejnovejsi verze, ale kdyz jsem to hral, zaviselo nejvice na single thread vykonu .

Vďaka za opravu, moja chyba. Úsměv
"Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - (J.J. Cale)

Bart Simpson
Ospravedlňujem sa asi som debil, znovu som zadal hodnoty do tej kalkulačky a vyšlo mi:
CPU Utilization 100% = 337W!

Joe Hallenbeck
No dobré je se podívat, kolik ta grafárna má požadavek na proudový odběr na 12V+ větvi (větvích). Stalo se mi, že jsem si sice pořídil doporučený značkový 500W zdroj, a i přes to že byl 500W zdroj doporučovaný výrobcem grafické karty, měl slabý přítok proudu na 12V+ napájecích větvích (ty pro grafiku) a byl mi k ničemu... Tak na to pozor!
313_FlyBoy
RY-C

Joe Hallenbeck
Bart Simpson napsal:

Škoda že v těch testech není žádné Intel 6jádro...
313_FlyBoy
RY-C

Bart Simpson
Joe Hallenbeck napsal:

No dobré je se podívat, kolik ta grafárna má požadavek na proudový odběr na 12V+ větvi (větvích). Stalo se mi, že jsem si sice pořídil doporučený značkový 500W zdroj, a i přes to že byl 500W zdroj doporučovaný výrobcem grafické karty, měl slabý přítok proudu na 12V+ napájecích větvích (ty pro grafiku) a byl mi k ničemu... Tak na to pozor!

Pre mňa, laika, to znie zložito, ale nič podobné som nenašiel na ofic. str.

Joe Hallenbeck napsal:

Bart Simpson napsal:

Škoda že v těch testech není žádné Intel 6jádro...

Šestijádrový procesor nejmodernější architektury AMD za něco kolem 3200 Kč?...

Moja chyba, nie Intel, ale AMD.

Rumcajs
Barte nic dál už neřeš. GK, co plánuješ použít, je tkzv. low end. Nemá to žádné zvláštní požadavky. Zdroj, co máš, to ustojí. Jdi do toho.

Bart Simpson
Vykonám! Dúfam, že tu moje nariekanie aspon niekomu pomôže pri výbere GK. Haug!

Bart Simpson
Takže, včera objednané, dnes vyzdvihnuté. Tu je dôkaz. Mrknutí Šklebící se
Keď ste vraveli o nedostatku výonu zo zdroja, dá sa to vyriešiť tak, že môžem odpojiť DVD a čítačku kariet, ktoré aktuálne nepotrebujem. Mrknutí

Rumcajs
Bárte, jsi alespoň trochu chlap s kulema? Jestli jo, vrazíš to tam a zapneš. Hlavně to nehas vodou, dokud to bude pod proudem.Vyděšený

Bart Simpson
Rumcajs napsal:

Bárte, jsi alespoň trochu chlap s kulema? Jestli jo, vrazíš to tam a zapneš. Hlavně to nehas vodou, dokud to bude pod proudem.Vyděšený

Moment, kuknem sa.. Hej, niečo tam je. Pff
Takže som ju tam vrazil, zašroboval, pozapájal, spustil, nainštaloval, reštartoval a ide to!
Rýchly test Il-2 = pohlad z kokpitu už nieje slideshow, WoT = na rozlíšení 1024x768, Menu je plynulé. Vyděšený
Je to obrovský pokrok oproti integrovanej. Mrknutí

P.S.: Ak bude treba, môže sa to tu premazať. Úsměv

Bart Simpson
Ehm, k tej GK som dostal nejaké kartičky s kódmy. Nepoznám to, ako sa to dá využiť? Zamračený

[img]http://i1239.photobucket.com/albums/ff513/John_R_Johnny/Hardware/th_kody_zps1984d64d.jpg[/img] is not a valid Image.

Joe Hallenbeck
No měl jsem na mysli např. I7 3930k.
313_FlyBoy
RY-C

falkon
Zdravim, nemate niekto skusenosti s GTX NVidia 650 Ti Boost? Mala by to byt "najvyssi model z low-endow" -- aktualne za cenu na urovno 4000.- Kc.

Zvazujem, ci ist do upgrade GK (aktualne mam GTX 260), ale zaroven nechem za to zbytocne utracat vela penazi... co by ste poradili? Existuje nejaka dalsia zmysluplna alternativa od nVidie?

Diky za kazdy (uzitocny) tip.. Úsměv

1stCL_Fucida
Spíš bych mrknul do mainstreamových vln - GTX 660 je super. Je to stejná kategorie, jako byly skvělé GTX 260 (také jsem ji měl).
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

310_Snakes
http://pctuning.t...n?start=18 - test je zhruba měsíc starý.

Pokud je strop 4000,- je GTX 650Ti Boost dobrá volba. Já bych to ale asi trochu povytáh na GTX 660 (tu mám) nebo HD 7870 (ta je v základu výkonnější a navíc jde zřejmě ještě víc popohnat přetaktováním než GTX 660).

falkon
Diky za tipy... radsej by som siel do NVidie, kvoli podpore CUDA, s ktorou sem-tam prijdem do styku.

Ad Nv 660 -- aka je jej hlucnost? Ktore varianty mate (aky vyrobca/chladic)?

Ked mi zostane GTX 260, je mozne ju este nejak "vyuzit"? Mam na doske podporu 2 slotov PCI-E x16, tak rozmyslam, ze by som tam potom pripadne nechal obe karty. Bude to k niecomu dobre? Alebo to len bude zrat elektriku?

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,116,746 návštěv