ten druhej dorazivší wellouš mi připomíná jeden nálet 311ky tuším na Brémy, kde si naši kluci nechali jednoho wellouše rozstřílet flakem a 110, aby pak přiletěli do anglie se shořelým ocasem a zbytky plátna na VOP a SOP, s tím, že pravá VOP měla uprostřed obří prohořelou díru. Bezvadně přistáli
Paráda, skoro jako při těch našich společných poletech v půl deváté
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Tak si nastav obraz i mimo CloD. Já měl taky všechno rozmazaný. Nastavil jsem grafiku a teď mám všechno nádherně barevný a ostrý... Všechny problémy mají řešení, jen občas je řešení tak pitomý, že si ho nikdo nevšimne
Pánové zeptám se nyní asi blbě - nekamenujte mne ihned . CoD hodnotíte jak ? Byly slyšet zklamané ohlasy .... . Čili náročnost , celkový dojem hry , hratelnost , i online . Táži se , neb šetřím do kasičky na nové železo a zatím slintám u vídejí . Díky za hodnocení .
"Vážený pane, ptáte se na hodnocení? No, Vaše dítě není hloupé, ale strašně líné..."
Případný rozbor jednotlivých předmětů ústně
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Bivoji, Horri při tom zapomněl dodat, že nám rok slibují opravný patch, který dle posledních info výrazně zrychluje grafiku, odstraňuje bugy a přináší možnosti pro další rozšiřování (o šuteringu se bohužel nezmiňují).
Takže bude dobré si počkat na vydání tohodle patche a pak buď prasátko rozbít (potenciál to má už teď ;) nebo jít psát hanlivé příspěvky na SVK do vlákna o úplně nejvíc nejlepším simu všech dob :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Rusové dostali prachy od UBI aby předělali CLOD do Ruska neb frantíci očekávají že BOM zaplácá ztráty a možná i něco vydělá prodeji v Rusku. CLOD je testovací platforma "nového" simu a dostane maximálně to co odpadne ze stolu, pokud vůbec něco. A to ještě imho v řádu měsíců.
Herně, tedy s obsahem, s tím už se nestane nic. I když někdo udělá mise či generovanou kampaň tak s AI nepohne, natož s bugama.
CZ-BOB napsal:
Hmm, moc pěkné video. Připadá mi, že mám snad jiného Cloda, hlavně ta krajina u mě vypadá děsně (tak nějak rozmazaně). A to ji mám na full.
Tak to jsme dva. Teda nejmin dva..
Prezentovat video vyhonene praskama je zverstvo. Asi mu Ilja zaplatil, aby zvedl prodej...
Horri, myslíš, že se AI nepodaří vylepšit ? Resp proč si to myslíš ?
Protože k BoM udělají BoF (nebo jiné bojiště) ?
Ale Ilja psal, že přibrali další lidi - nárůst o 25% (kolik že to teda dělá lidí ?) A pokud mají programátory na engine, tak dělání dalšího bojiště neznamená, že se někdo nemůže věnovat AI...
třebas...
buďmež optimisty, vždyť pesimismu je kolem nás habakuk ...
:)
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Hoper napsal:
Ale Ilja psal, že přibrali další lidi - nárůst o 25% (kolik že to teda dělá lidí ?) A pokud mají programátory na engine, tak dělání dalšího bojiště neznamená, že se někdo nemůže věnovat AI...
Nerad bych tě připravoval o iluze, ale v téhle souvislosti mě napadá, že
100%x0 = 0
125%x0 = (schválně kolik to asi bude?)
Ještě mě napadá, že by to mohlo souviset s naplněním Murphyho zákona v praxi: "Když něco nefunguje, zvětšete to"
Hopere to je realismus. Rok nešáhli na nic, akorát udělali z totální alfy, mizernou betu. A půl roku už mají úžasný patch co zdvojnásobuje fps, jen bohužel dosud nefunguje...
přesvědčíte mne, až vyjde patch nebo BoMek a nebude to fungovat :)
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.