Vylepšení vzhledu, optimalizace nastavení
|
Baron |
Přidané 20-06-2012 12:55
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Teším teším Cibulko Keď budeš mať čas, pošli PM a dofrčím ako na koni (s výnimkou tohoto piatku a soboty)
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 20-06-2012 17:37
|
Fusioner
Příspěvek: 12094
Založený: 29.09.05
|
http://diit.cz/cl...ng-gtx-680
ovladače nahodím, ale nevím, jestli budu nahazovat i BoBek... :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
SepiaX |
Přidané 22-06-2012 14:44
|
Uživatel
Příspěvek: 1165
Založený: 15.11.11
|
Hopře nahodil jsem ty ovladače na můj Win7/64, a zkusil CloD. Poznatky po 5 hodinách laických pokusů jsou takové:
1.šutering je menší a má jiný charakter (na předchozích driverech byl intenzivnější a celkem pravidelný, po instal. nových driverů se šutering objevuje zřídka a nepravidelně)
2.Vše se zdá uhlazenější
3.konečně mohu taktovat stabilně kartu a dokonce to tentokrát akceptuje i CloD:-)
Jak říkám, jsem laik a žádná speciální nastavení jsem neprováděl.
Upravil/a SepiaX dne 22-06-2012 19:31
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
|
|
|
|
CZ-BOB |
Přidané 29-06-2012 22:49
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 137
Založený: 20.10.05
|
Mám problém s rozhlížením. Dívám se na protivníka a najednou se mi to samo vrátí dopředu na čelní sklo. Také mi to blbne, když si dám přiblížení k zaměřovači. Mírně to uskakuje do stran. Neměl někdo podobný problém? Nebo čím by to mohlo být? Díky za pomoc.
Upravil/a CZ-BOB dne 29-06-2012 22:49
|
|
|
|
beermajkl |
Přidané 09-07-2012 17:08
|
Uživatel
Příspěvek: 647
Založený: 28.12.11
|
zdravím,omlouvám se že píšu zrovna sem ale chtěl bych poprosit o radu jestli někdo nemá zkušenost s tímto joystickem nebo jestli má cenu ho kupovat?http://www.supergamer.cz/joystick-speed-link-black-widow-flightstick-p-6329.html |
|
|
|
beermajkl |
Přidané 09-07-2012 17:09
|
Uživatel
|
http://www.supergamer.cz/joystick-speed-link-black-widow-flightstick-p-6329.html |
|
|
|
Garrett |
Přidané 16-08-2012 16:40
|
Nováček
Příspěvek: 89
Založený: 30.11.08
|
Zdravim ve spolek, chtěl jsem zeptat v jáké fázi se momentálně hra nachází. Zkoušel jsem ji jenom jednou na starém kompu a na patchí 1.01 a nedalo se to hrát. Teď mam AMD Phenom BE 955, 4GB RAM a HD 6870. Lítá někdo na téhle sestavě? Pokud ano, jaké s tím má výsledky.
Díky za odpověď. |
|
|
|
Jara4 |
Přidané 16-08-2012 17:50
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 449
Založený: 23.01.12
|
Garrett napsal:
Zdravim ve spolek, chtěl jsem zeptat v jáké fázi se momentálně hra nachází. Zkoušel jsem ji jenom jednou na starém kompu a na patchí 1.01 a nedalo se to hrát. Teď mam AMD Phenom BE 955, 4GB RAM a HD 6870. Lítá někdo na téhle sestavě? Pokud ano, jaké s tím má výsledky.
Díky za odpověď.
Lítám bez problémů na C2D 3.2GHz, 6GB RAM, HD6850. Myslím, že bys neměl mít problém.(ale výjimky jsou možné - viz problémy některých jedinců i na špičkových sestavách). |
|
|
|
Jaffa |
Přidané 16-08-2012 22:13
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 113
Založený: 31.07.09
|
Ahoj, nevíte někdo jak zapnout ty reflektory? (SEARCHLIGHT) Ve stavitelu misí v noci prostě nesvítí. V čem je problém?
EDIT: Postupoval jsem podle těchto instrukc a stejně to nefunguje.
to make work a searshlight you have to do that!
1. put an AI antiaircraft object (not sure of name i play in frensh) and define an radius (100m per exemple)
2. in the properties of the AI objeect choose start up.CPP
3. put a generator inside the radius of AI object (static ---> environnement ---> generator)
4. link the AI object to the generator by the button set to... (you will see a yellow line linking the generator and the AI object.
5. put a searchlight near the generator. (don't forget to put the generator and searchlight in the radius of AI object)
it is done... now when a plane fly in the area the searschlight will work. and if the generator is destroy...the search light will stop working.
one more thing... apparently there are more powerfull generator an less powerfull one.. IMO you can put severall searchlight to one generator. but if the generator is not full enough it can't make work all the searshlight.
EDIT2: Vyřešeno... Je potřeba jeden generátor pro jeden reflektor.
Upravil/a Jaffa dne 17-08-2012 17:01
|
|
|
|
Paulus |
Přidané 18-08-2012 09:41
|
Diskutující
Příspěvek: 2294
Založený: 26.03.08
|
beermajkl napsal:
zdravím,omlouvám se že píšu zrovna sem ale chtěl bych poprosit o radu jestli někdo nemá zkušenost s tímto joystickem nebo jestli má cenu ho kupovat?http://www.supergamer.cz/joystick-speed-link-black-widow-flightstick-p-6329.html
Vlastním ho již nejméně 4 roky. Funguje bez problémů. Jsem s ním vysoce spokojen.
Za současnou cenu je bezkonkurenční, já jsem ho pořídil ještě za 1000,- Kč
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 18-08-2012 10:15
|
Fusioner
Příspěvek: 12094
Založený: 29.09.05
|
Jaffa napsal:
Ahoj, nevíte někdo jak zapnout ty reflektory? (SEARCHLIGHT) Ve stavitelu misí v noci prostě nesvítí. V čem je problém?
1. put an AI antiaircraft object (not sure of name i play in frensh) and define an radius (100m per exemple)
3. put a generator inside the radius of AI object (static ---> environnement ---> generator)
4. link the AI object to the generator by the button set to... (you will see a yellow line linking the generator and the AI object.
5. put a searchlight near the generator. (don't forget to put the generator and searchlight in the radius of AI object)
it is done... now when a plane fly in the area the searschlight will work. and if the generator is destroy...the search light will stop working.
one more thing... apparently there are more powerfull generator an less powerfull one.. IMO you can put severall searchlight to one generator. but if the generator is not full enough it can't make work all the searshlight.
můžeš vyzkoušet sejmout generátor, jestli pak pojede světlomet ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
Jaffa |
Přidané 19-08-2012 16:23
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 113
Založený: 31.07.09
|
Hoper napsal:
Jaffa napsal:
můžeš vyzkoušet sejmout generátor, jestli pak pojede světlomet ?
Zkusím hned jak přijedu domu. Přijedu až za týden. |
|
|
|
beermajkl |
Přidané 25-08-2012 13:27
|
Uživatel
|
von Pavel napsal:
beermajkl napsal:
zdravím,omlouvám se že píšu zrovna sem ale chtěl bych poprosit o radu jestli někdo nemá zkušenost s tímto joystickem nebo jestli má cenu ho kupovat?http://www.supergamer.cz/joystick-speed-link-black-widow-flightstick-p-6329.html
Vlastním ho již nejméně 4 roky. Funguje bez problémů. Jsem s ním vysoce spokojen.
|
|
|
|
Pepe |
Přidané 28-08-2012 11:51
|
Uživatel
Příspěvek: 1341
Založený: 06.09.11
|
beermajkl napsal:
von Pavel napsal:
beermajkl napsal:
Běží to pod W7 ? |
|
|
|
Paulus |
Přidané 28-08-2012 15:27
|
Diskutující
Příspěvek: 2294
Založený: 26.03.08
|
Jistě, používám W7/64
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E
|
|
|
|
Pepe |
Přidané 28-08-2012 18:56
|
Uživatel
Příspěvek: 1341
Založený: 06.09.11
|
Já dříve zápasil s ovladači CyborgX. Schazovlo mi to systém. U toho Joye je napsáno - Podporované OS: Windows 98/98SE/ME/2000/XP. Proto ta otázka |
|
|
|
beermajkl |
Přidané 27-10-2012 13:32
|
Uživatel
|
čau,chtěl bych poprosit o radu kde nastavit plinulost pohledu na hřibku joystiku,děkuju |
|
|
|
ZVP_ALEX |
Přidané 27-10-2012 15:37
|
Uživatel
Příspěvek: 529
Založený: 22.04.07
|
Pánové nechci prudit a zakládat na flejm, ale mám dotaz: Stojí za to si to už pořídit, nebo ne?
Kolik lidí to v současnosti lítá online a na kolika servrech?
|
|
|
|
310_Pip |
Přidané 27-10-2012 16:16
|
Uživatel
Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
ZVP_ALEX napsal:
Pánové nechci prudit a zakládat na flejm, ale mám dotaz: Stojí za to si to už pořídit, nebo ne?
Kolik lidí to v současnosti lítá online a na kolika servrech?
Server je prakticky jeden a to ATAG: http://theairtact...ontent.php (zde k nahlednuti, kdo tam aktualne je)
vpravo nahore zde na SVK vidis nahled na tsko, kteri lidi tam maji snahu litat CLODa
samotna hra stoji par penez a uz je celkem hratelna, ale dost zalezi na tom co od ni ocekavas a jaky mas PC (min grafika na urovni GTX460 + Win7 - usetris si potize)
ja to ted momentalne nelitam, soustredim se na staryho Ila a HSFX + server AoE
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
|
|
|
Baron |
Přidané 27-10-2012 17:11
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
No ale to sa sakra mylis drahy Pipe... Namatkou ma napadaju servery Repka, Battle of France, Battle of Brittain a kopec dalsich. Zaheslovane nespominam. Nikdy ma nenapadlo ratat servery, ale je ich tam hodne.
Upravil/a Baron dne 27-10-2012 17:12
Hals - und Beinbruch!
|
|
|