Střelba do přistávajících.
|
Jirka |
Přidané 22-02-2010 09:53
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
Založený: 02.11.05
|
VGR_j4ck41 napsal:
LC_LEON_CZ napsal:
S! od soupeře v chatu znamená Salute, že jsi pro něj nebyl snadný cíl a proto Ti vzdává hold. Je to opak toho, když Tě někdo sestřelí a do chatu Ti napíše NOOB
Cass ma pravdu, onehda jsem dostal po cenichu od flaku, hulim jako svine, sotva se doplazim k hranici a chystam se na nouzak kdyz kolem zacnou litat trasirky a nejaky Befko me rozesrackovatelo a v chatu se objevilo S! ... to by me fakt zajimalo cim jsem mu ten sestrel znemoznoval, ze by tim kourem
Si kuř. Tak třeba já, vzhledem ke své slepotě, netrefím letadlo, pokud ho nemám přes celej vobraz. A ono pak dodělat něco, co mohutně kouří vůbec není jednoduché. |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 22-02-2010 09:56
|
Uživatel
Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
VGR_j4ck41 napsal:
LC_LEON_CZ napsal:
S! od soupeře v chatu znamená Salute, že jsi pro něj nebyl snadný cíl a proto Ti vzdává hold. Je to opak toho, když Tě někdo sestřelí a do chatu Ti napíše NOOB
Cass ma pravdu, onehda jsem dostal po cenichu od flaku, hulim jako svine, sotva se doplazim k hranici a chystam se na nouzak kdyz kolem zacnou litat trasirky a nejaky Befko me rozesrackovatelo a v chatu se objevilo S! ... to by me fakt zajimalo cim jsem mu ten sestrel znemoznoval, ze by tim kourem
Tak v tomhle případě Ti musel asi fakt vzdávat hold jako poděkování za snadných 100 bodů Ale je to jak píše Olda, záleží na jakém serveru v jaké komunitě lítáš. I na RoF jsou servery s hroznými dobytky a jsou tam naopak servery, kde když někdo uvidí vulching, začnou tomu vulcherovi nadávat v chatu i vlastní a začnou mu naskakovat procenta v hlasování o BANu. Je na člověku, kam si vybere jít zalítat. Akorát že v tom RoFu se nemusí řešit střelba na padáky, když tam nejsou
Upravil/a LEON_CZ dne 22-02-2010 10:01
|
|
|
|
3IAP_Sasa |
Přidané 22-02-2010 10:03
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 433
Založený: 24.02.08
|
Vetsinou ti to S napisou kdyz te sundaj ze o tom ani nevis. Ja to osobne povazuju za provakaci typu - dik za sestrel vole . Jasny, ze nekdy si pogratulujem s lidma co treba znam, ale to je neco jinyho. Proste me nejaky vzdavani holdu po sestreleni prijde uchylny. Je zajimavy, ze kdyz mam Lavocku, nebo Spita tak je tech nepratelskych S daleko min ))
Jinak teda razim heslo - nebojuj 1 na 1 pokud nemusis. Je to bezpecnejsi. 90% mych sestrelu ani nevi co se stalo a prece nebudu nekoho nasirat nejakym slovem uznani za to, ze letel rovne. Nebudte naivni.
Upravil/a 3IAP_Sasa dne 22-02-2010 10:09
|
|
|
|
MK_KaiN |
Přidané 22-02-2010 10:11
|
Uživatel
Příspěvek: 1088
Založený: 01.10.05
|
Chat primárně slouží k zesměšnění enemy pažouta. Nevím co furt řešite? Proč si nenajdete sim kde se nestřílí a je jenom o pravdě a lásce? Bez lži a nenávisti. |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 22-02-2010 10:12
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
Založený: 30.09.05
|
Myslíš Sims? |
|
|
|
3IAP_Sasa |
Přidané 22-02-2010 10:22
|
Rozkoukaný
|
MK_KaiN napsal:
Chat primárně slouží k zesměšnění enemy pažouta. Nevím co furt řešite? Proč si nenajdete sim kde se nestřílí a je jenom o pravdě a lásce? Bez lži a nenávisti.
JJ taky se mi zda. Hele a kdyz ti nekdo napise do chatu Uber I16, tak je to taky projev uznani? |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 22-02-2010 10:27
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
MK_KaiN napsal:
Chat primárně slouží k zesměšnění enemy pažouta.
jako v TrackManii, kdyz nekdo napise Good game, all a pritom zvitezil rozdilem tridy |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 22-02-2010 10:33
|
Diskutující
|
LC_LEON_CZ napsal:
Tak v tomhle případě Ti musel asi fakt vzdávat hold jako poděkování za snadných 100 bodů Ale je to jak píše Olda, záleží na jakém serveru v jaké komunitě lítáš.
to se stalo na AH nebo na WoE nebo na Spitech ... cilize dalo by se rici ze na domaci pude |
|
|
|
torr |
Přidané 22-02-2010 10:36
|
Uživatel
Příspěvek: 533
Založený: 05.01.06
|
to je zase jednou dred,chybí tu ještě spit 25 IQ a Rudidlo a bude to dokonalý |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 22-02-2010 10:54
|
Uživatel
|
VGR_j4ck41 napsal:
LC_LEON_CZ napsal:
Tak v tomhle případě Ti musel asi fakt vzdávat hold jako poděkování za snadných 100 bodů Ale je to jak píše Olda, záleží na jakém serveru v jaké komunitě lítáš.
to se stalo na AH nebo na WoE nebo na Spitech ... cilize dalo by se rici ze na domaci pude
Tak ses měl hlasitě ozvat a neměl jsi mlčet Jestli to byl někdo z nějaké větší české letky, tak pravděpodobně jednal proti kodexu vlastní letky
Pamatuju si, že když jsem byl v IL-2 ještě čerstvý ucho, krátce po přestoupení z ruské arény WarBirds III (to už je pěknejch pár roků), zprasil mě nějaký horkokrevný mládenec s E/CL před jménem (tím označením si už nejsem 100% jistý) a ještě se mi vysmíval. Tenkrát se na tyto záležitosti koukalo jinými měřítky, jak psal BP_TYRL a dobré jméno letky se ještě cenilo. Někdo to zřejmě nahlásil na fórum té letky a byl jsem pak součástí nějakého vyšetřování (přes emaily), solidní procedura a dotyčný se mi nakonec musel písemně omluvit. Dnes se tomu lidi tady spíš zasmějí a tyto incidenty se již jako prohřešky vůbec neberou, ale tenkrát mě to velice potěšilo a v podstatě mi to vyhranilo můj osobní postoj k fair play přístupu ve hře. |
|
|
|
olda Olde maly |
Přidané 22-02-2010 11:09
|
Diskutující
Příspěvek: 2022
Založený: 22.01.07
|
Tak mám takovej pocit, jestli to prasení nějak nesouvisí s blbou náladou |
|
|
|
Fuzo |
Přidané 22-02-2010 11:09
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 178
Založený: 17.01.06
|
3IAP_Sasa napsal:
Vetsinou ti to S napisou kdyz te sundaj ze o tom ani nevis. Ja to osobne povazuju za provakaci typu - dik za sestrel vole . Jasny, ze nekdy si pogratulujem s lidma co treba znam, ale to je neco jinyho. Proste me nejaky vzdavani holdu po sestreleni prijde uchylny. Je zajimavy, ze kdyz mam Lavocku, nebo Spita tak je tech nepratelskych S daleko min ))
Jinak teda razim heslo - nebojuj 1 na 1 pokud nemusis. Je to bezpecnejsi. 90% mych sestrelu ani nevi co se stalo a prece nebudu nekoho nasirat nejakym slovem uznani za to, ze letel rovne. Nebudte naivni.
Plnej souhlas i když teď lítám spíše bez kanónů |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 22-02-2010 11:11
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Leone žádam omluvu, že jsi mě zastřelil když jsi mi předtím ustřelil vyškovku a bylo tak jasné, že již nemohu manévrovat a přesto jsi střílel dál!
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 22-02-2010 11:21
|
Diskutující
|
LC_LEON_CZ napsal:
Tak ses měl hlasitě ozvat a neměl jsi mlčet Jestli to byl někdo z nějaké větší české letky, tak pravděpodobně jednal proti kodexu vlastní letky
Pamatuju si, že když jsem byl v IL-2 ještě čerstvý ucho, krátce po přestoupení z ruské arény WarBirds III (to už je pěknejch pár roků), zprasil mě nějaký horkokrevný mládenec s E/CL před jménem (tím označením si už nejsem 100% jistý) a ještě se mi vysmíval. Tenkrát se na tyto záležitosti koukalo jinými měřítky, jak psal BP_TYRL a dobré jméno letky se ještě cenilo. Někdo to zřejmě nahlásil na fórum té letky a byl jsem pak součástí nějakého vyšetřování (přes emaily), solidní procedura a dotyčný se mi nakonec musel písemně omluvit. Dnes se tomu lidi tady spíš zasmějí a tyto incidenty se již jako prohřešky vůbec neberou, ale tenkrát mě to velice potěšilo a v podstatě mi to vyhranilo můj osobní postoj k fair play přístupu ve hře.
a proc? ac tricatnik tak se nad vulchingem, ani strelbou do coudicich nijak nepohorsuju ... dokud pilot sedi v kabine a letadlo ma dve kridla tak je to nepritel ... rozhodne neprestanu strilet do enemaka jenom kvuli tomu ze je poskozenej protoze i poskozenej muze furt strilet ... a oni tak i casto delaj ... kazdej poskozenej ma prece dve moznosti, bud z toho vystoupit nebo se to pokusit dotahnout na nouzak ... strelba na startujici a pristavajici letadla je taky kosher ... na kazdym letisti jsou sireny, ktery rvou kdyz je v okoli enemak ... to ze se za techto podminek rozhodnu odstartovat je prece moje rozhodnuti a pokud me pri tom nekde sezere tak je to prece moje chyba ... a to samy plati i pro pristavani ... priletim k letisti, rozhlidnu se a co nejrychlejs s tim prastim ... pokud se nerozhlidnu nebo s tim delam nejaky cavyky a nekdo me rozebere tak je to zase moje chyba ... ja to beru tak ze drtiva vetsina mejch sestreleni je moje chyba ... bud nevidim, netrefim se, utahnu to do blackoutu, ztratim ecko pri blbym manevru, ve snaze nekomu pomoct se necham zatahnut do neceho vosklivyho apod. ... to samozrejme vubec nebrani tomu abych si pekne nezanadaval i kdyz vim, ze jit s poskozenym Gladem na nouzak, kdyz kolem poletuje 110, byla vyslovene blbost a misto toho jsem mel vyskocit anzto jsem byl stejne nad nasim uzemim |
|
|
|
3IAP_Sasa |
Přidané 22-02-2010 11:28
|
Rozkoukaný
|
WT_Horrido napsal:
Leone žádam omluvu, že jsi mě zastřelil když jsi mi předtím ustřelil vyškovku a bylo tak jasné, že již nemohu manévrovat a přesto jsi střílel dál!
Nelži! Válec mě vždycky sundá bez směrovky, zaseklých klapek a bez půl křdýlek . Dokaď to letí střílet. |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 22-02-2010 11:32
|
Uživatel
|
WT_Horrido napsal:
O žádnou omluvu jsem tenkrát nežádal a vlastně ani žádné virtuální letky neznal, byl jsem v IL-2 úplný zelenáč a bylo mě jedno, jak mě soupeři dostávali. Dodnes ani nevím, který dobrák to na fórum té letky nahlásil. Omluvit se musel ten hoch na žádost svého velitele, protože tenkrát bylo prasení něco neodpustitelného a svědků bylo zřejmě víc než bylo té letce příjemné
Upravil/a LEON_CZ dne 22-02-2010 11:35
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 22-02-2010 11:36
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Myslíš Sims?
ty právě naopak !!
:)))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
3IAP_Sasa |
Přidané 22-02-2010 11:48
|
Rozkoukaný
|
Ještěže u nás vládne svoboda volby a můžeš se rozhodnout jestli někoho zprasíš.
Na TS to pak vypadá asi takhle:
X: Bugsi, můžu toho č***** odprásknout na padáku?
Bugs: Podle pravidel muzes, ale jako velitel ti musim doporucit na padaky nestrilet....
X: Tak jsem toho zmetka sejmul.
Bugs: Hehe, udelalo ti to dobre?
X: Jo!
Bugs: Tak pak je vsecko v nejlepsim poradku...
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 22-02-2010 11:50
|
Uživatel
|
3IAP_Sasa napsal:
Jinak teda razim heslo - nebojuj 1 na 1 pokud nemusis. Je to bezpecnejsi.
Razíme opačné heslo, vyhledávej souboje 1 na 1 a čím lepší je soupeř, tím líp, tím se toho totiž víc přiučíš
Upravil/a LEON_CZ dne 22-02-2010 11:52
|
|
|
|
Wulfi |
Přidané 22-02-2010 11:58
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 126
Založený: 08.03.06
|
u dospělejších pilotů pozoruju snahu zachovat letadlo i pilota, tzn jeden průlet jeden smrtící úder a odpoutání, samozdřejmě pokud není prostor dostatečně jištěn kamáradem/dy/. tohle pozoruju i u indiánů. Pak je spousta borců co kroutěj a kroutěj. Je to možný /kroucení/pokud máš splněno 1)krytí 2)máš blbej den a zapomeneš 3)nesouvisí s vjekem ale seš kokot.
Střílet na padáky - udělá kokot.
|
|
|