November 23 2024 00:45:23
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Battle of Britain
1stCL_Bein
Prosím do modrých náhradníků.DíkyÚsměv

Lekk
Weiss napsal:
CZS_Scharck napsal:
Nedá, všichni musí mít to samé, aby se minimalizovaly problémy s čímkoliv.

VGR_Lekk napsal:verze 4.09 - Ultra Pack 2_0M

4.09+UP2.0m+UP2.0mRestoration Patch?

UP2.0M je ZUTI 1.11
Vzhledem k potížím s instalací tohoto patche bude provedeno na tomto:
UP2.0M se ZUTI 1.12
S

Kurtis
Lekku, pls, na jaké mapě se to poletí?
Hledal jsem kanál 1940 a našel jsem jenom něco s divným měřítkem cca 2:3. Když zakroužím nad letištěm v Calais, budou po mně z Doveru střílet flaky Šklebící se

Jo a až budeš rozesílat rozkazy, vzpomeň si na mě, prosím. Je dost pravděpodobné, že povedu Heinkely. Minimálně část akce ...

Lekk
AH_Watson napsal:
Nemám zatím vůbec Ultru, stačí mi stáhnout z odkazu na první straně http://il2ultrapa...155.0.html ?

Pokud v sobě bude mít ZUTI1.12 pak ano..což poslední snad má.Mrknutí

Lekk
Kurtis napsal:
Lekku, pls, na jaké mapě se to poletí?
Hledal jsem kanál 1940 a našel jsem jenom něco s divným měřítkem cca 2:3. Když zakroužím nad letištěm v Calais, budou po mně z Doveru střílet flaky Šklebící se

Jo a až budeš rozesílat rozkazy, vzpomeň si na mě, prosím. Je dost pravděpodobné, že povedu Heinkely. Minimálně část akce ...

Letí se na mapě Channel 1940-41 (can) měřítko by mělo být 1:1,5 cca..nezapomente že vzdalenost Dover - Calais je 36 km ve skutečnsoti..tady ji mame cca 25 km...takže nejlepší poměr cena/výkonVyděšený

310_Obluda
Včera jsem si ji prolít. Jako Slovensko to sice není, ale zas tak špatný to taky není. Dokonce tam máme Duxford! Příjemně mě překvapil hlavně Londýn, takovouhle rozlohu jsem nečekal.
Borci z 352nd squadrony připravují nesrovnatelně hezčí výtvor, ale už se jim to vleče víc než o rok dýl než čekali a release je stále neurčitý...
Upravil/a 310_Obluda dne 27-01-2010 20:08

Lekk
Bohužel se mi mapa po každé smaže - a zmizí mi letiště..podivnéZamračený

ale vypadá to že je to spíš ZUTI1.11 problem.
Upravil/a Lekk dne 27-01-2010 20:54

311_Pepno
VGR_Lekk napsal:

No schvalně sem si šel skusit vytvořit nějakou misi ve FMB a mě to faka normalně nic se mi nesmaže a vali to OK, tak bych rek ze chyba nebude v ZUTI1.11

jirik
Taky jsem to cvičně ve FMB vyzkoušel. Akorát, kolik se počítá celkově ledadel, včetně AI. Já jen pro nastavení detailů, aby mi neshořel noťasÚsměv

Lekk
311_OTU_Pepno napsal:
VGR_Lekk napsal:

No schvalně sem si šel skusit vytvořit nějakou misi ve FMB a mě to faka normalně nic se mi nesmaže a vali to OK, tak bych rek ze chyba nebude v ZUTI1.11

No já taky porád doufám, že chyba bude mezi klavesnicí a židlí...uvidíme...ladim jak o život...Cool

1stCL_Bein
Lekku klidně mě zatím mázni do té Ju-52 a pokud by po ní někdo opravdu moc toužil tak mu jí rád přenechám.DěkujuÚsměv

Kurres
Ach jo. jak sem se tesil, ze si zaletim svou prvni specialku a najednou mi do toho neco skoci Smutný Uvolnuji jedno Befko Smutný tak se Goeringovy deti muzou o nej poprat Mrknutí

1stCL_Bein
Bein napsal:
Lekku klidně mě zatím mázni do té Ju-52 a pokud by po ní někdo opravdu moc toužil tak mu jí rád přenechám.DěkujuÚsměv

...vracím klíčky od 52-ky a požádal bych o uvolněného Emila.DěkujuÚsměv

Lekk
značkaMrknutí

1stCL_Fucida
Lekku, ještě další věci k planesetu. Trochu jsme to studovali ( http://www.battle.../0011.html ) a asi by to sneslo ještě úpravy. Bf 109 jsou v pořádku. Ale Bf 110 by to chtělo aktualizovat na na verzi C-4. Ta C-1 se prej používala nejspíš jen nad Francií a pak následovaly přestavby na standard C-4 (ta už má pancéřovaný kokpit, jinak jsou totožné s C-1).
Dále Spitfiry - údajně těch kanonových bylo postavených nějakých 30 z 1567 celkem postavených Mk.I. Tak by asi bylo více vhodné, aby spojenci měli třeba jen dva z těchto třicíti.
Pak se ke mně taky dostalo, že ta 12lb letadla se v BoB moc neobjevovala, taková spíše raritka, ale tohle nevím. A ještě u Luftwaffe by měly být spíše He 111 H-2, než P-2. Případně P-4, ale ty nemáme.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Lekk
JJ bude to kompromis..jinak to bude fakt jatka...já vim, že ty E4 by tam byly super, i to Ju88 by tam bylo super...ale musíme to trochu vyvážit...jinak to bude jasnej masakr.

Jinak Spity I byly celkem obvyklé jak jsem pochopil..a Spity II tam nejspíše nebudou...stejně je nechtěli...že bych povolil gunjamming?Vyděšený

1stCL_Fucida
Mluvím o Spitech Ib (kanonových), těch bylo minimum. Ju 88 ani Bf 109 E-4 nepotřebujeme Úsměv Ale minimálně ty Bf 110 C-4 by se nám hodily, možná i He 111 H-2.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

310_Ikar
Úsměv

www.310raf.com
1stCL_Pagy
Lekku bral bych to místo modrýho velitele Šklebící se Pokud je volný pokud ne beru záchranku Šklebící se

1stCL_Pagy
Jinak min JG26 látala nad Anglii s E4/E3 a Galland se tam proháněl na E4/N Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,019,940 návštěv