Je pěkný parohovitý, dá se přicvaknout ke sluchatkům, k uživateli vede další dlouhý drát protože svítí, není s ním problém co se týče zakrývání hlavou, vlasy, kšiltem a snímání je absolutně přesné a fuknční například i s lehkým světlem za zády.
[img]http://i1134.photobucket.com/albums/m606/rdolezal/tir5_1.jpg[/img] is not a valid Image.
pytajte sa, rad odpoviem
jak se řeší placení, když banka si za převod na euro účtuje minimálně 200,- a pošta ještě víc :)
:(
(mám to zjištěné/vyzkoušené)
edit:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!! VÝŠE UVEDNÁ POZNÁMKA OHLEDNĚ PLACENÍ SE NETÝKÁ "SPOLUPRÁCE" S Letka 13 Papa !!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale z jiného (jinak též velmi seriózního) "obchodu"
Upravil/a Hoper dne 05-01-2011 22:33
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
chlapci plati sa obycajne na dobierku, DOBIERKA do cz je cca 3-4 dni (cca 100kč, ak by bolo viac...hehe...tak zaplatim zvysok)
absolutne bez problemov...ak mal niekdo problem nech sa mi ozve dzentlmeni...
napr. a. grey je prijemca v pohode,ze jo : )
ps: hoprik si skontroluje obycajny balik zo slovenska : ) nech ukaze nejaky listok z podobnej dobierky zo slovenska rad mu uverim... : )
znormalne to zverejnim ak hoprik nevies na to...posli mi mejlom dolezal@pcshopmt.skUpravil/a Letka 13 Papa dne 05-01-2011 21:00
Letka 13 Papa napsal:
chlapci plati sa obycajne na dobierku, DOBIERKA do cz je cca 3-4 dni (cca 100kč, ak by bolo viac...hehe...tak zaplatim zvysok)
absolutne bez problemov...ak mal niekdo problem nech sa mi ozve dzentlmeni...
napr. a. grey je prijemca v pohode,ze jo : )
ps: hoprik si skontroluje obycajny balik zo slovenska : ) nech ukaze nejaky listok z podobnej dobierky zo slovenska rad mu uverim... : )
znormalne to zverejnim ak hoprik nevies na to...posli mi mejlom dolezal@pcshopmt.sk
jejda, pokud by si někdo myslel, že jsem tím myslel tebe, tak to se VELMI OMLOUVÁM, toto mé povzdechnutí se týkalo jiné transakce s někým úplně jiným
(ve svém předchozím příspěvku jsem dal pro jistotu vysvětlení :) )
ed: jinak tehdy jsem se poptával jestli platit na Slovensko převodem na účet, bohužel GE si účtovala x % z ceny, minimální polpatek pak ale ve výši 200,- Kč (měl jsem jinak platit nějakých 400,- :)) )
Balíček jsem si nechal poslat dobírkou, kdy si slovenská pošta účtovala nějaký poplatek, a česká pošta pak poplatek za převod eur - czk. 200,- to pak na poplatcích nedalo, ale snad nějakých 120,- :(
Kdyby tenkrát na to ta daná osoba přistoupila, při téhle částce bych jí poslal peníze v zalepené obálce...
Ale toto prosím neberte jako odrazování od koupě :)
Přes jiné banky můžou být poplatky menší/žádné, případně se dá dobírka (možná) řešit jinak :)
Upravil/a Hoper dne 05-01-2011 22:42
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
WT_Horrido napsal:
Je pěkný parohovitý, dá se přicvaknout ke sluchatkům, k uživateli vede další dlouhý drát protože svítí, není s ním problém co se týče zakrývání hlavou, vlasy, kšiltem a snímání je absolutně přesné a fuknční například i s lehkým světlem za zády.
No hloavně to umí to, že to vypne IR zářiče na TIRu, takže vám nesvítí nic do očí a nejste grilovaní jako já s TIR3. Mám už docela alergii na ten zářič, takže byhc se rád poptal na ten pro clip. Kluci z Letky 13 - nemáte náhodou možnost zajistit ten proclip? případně celý TIR5 s proclipem?
Díky předem
Uz mam ucet v ceskej CSOB takze ceski/moravski piloti keby sa im zachcelo TIR5 a ostatne kkcinky mozu posielat krony do Ciech.
Potom to uz je zalezitost dopravy a ta je 5EUR
ps: keby nejaky dopytik tak
rad odpoviem
som zabudol plati aj pre condorika (opravene na podnet fuciho)...
[img]http://i8.photobucket.com/albums/a38/dolezal/condor2-1.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Letka 13 Papa dne 26-01-2011 12:55
No jakmile se tam objeví Blaník, nebo VSO-10, tak neodolám Teď je to pro mě bohužel pořád takové trochu moc "vzdálené" . A hlavně mi to přijde moc jednoduchý oproti FULL realu
no ja mam tiez nieco nalietaneho na vetronoch aj motorovych,full to neni, ale moj kamarat z martina si vyrobil z 2 projektory,realna kabina z osicky,3D okuliary a selijakych inych kkciniek toto (a v tom som sedel a skusil..povedal by som..ppci):
YouTube Video
a to aj on ma tiez uz nieco nalietaneho
Upravil/a Letka 13 Papa dne 26-01-2011 13:59
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.