November 24 2024 14:11:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
TrackIR 5
606_Temp
WT_Horrido napsal:
606_Tempik napsal:
A co tedy člověk musí vše dokoupit, aby to fungovalo?

Jenom tu krabici, Trackclip Pro není nutný. A pokud Krouza prodavá Pro Bundle za 5300, tak je teda úžasně levný ve srovnání s TNT...

A co takový Trackclip Pro umí oproti základní verzi?
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
WT_Horrido
Je pěkný parohovitý, dá se přicvaknout ke sluchatkům, k uživateli vede další dlouhý drát protože svítí, není s ním problém co se týče zakrývání hlavou, vlasy, kšiltem a snímání je absolutně přesné a fuknční například i s lehkým světlem za zády.

武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

606_Temp
Díky.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

Hoper
Letka 13 Papa napsal:
zlahka si dovolim dezntlmeni...

http://pcshopmt.s...0syst%E9my

[img]http://i1134.photobucket.com/albums/m606/rdolezal/tir5_1.jpg[/img] is not a valid Image.

pytajte sa, rad odpoviem

jak se řeší placení, když banka si za převod na euro účtuje minimálně 200,- a pošta ještě víc :)
:(
(mám to zjištěné/vyzkoušené)

edit:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!! VÝŠE UVEDNÁ POZNÁMKA OHLEDNĚ PLACENÍ SE NETÝKÁ "SPOLUPRÁCE" S Letka 13 Papa !!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale z jiného (jinak též velmi seriózního) "obchodu"
Upravil/a Hoper dne 05-01-2011 22:33
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

WT_Horrido
Pokud se neda platit kartou tak je to opravdu fujky...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Letka 13 Papa
chlapci plati sa obycajne na dobierku, DOBIERKA do cz je cca 3-4 dni (cca 100kč, ak by bolo viac...hehe...tak zaplatim zvysok)
absolutne bez problemov...ak mal niekdo problem nech sa mi ozve dzentlmeni...

napr. a. grey je prijemca v pohode,ze jo : )

ps: hoprik si skontroluje obycajny balik zo slovenska : ) nech ukaze nejaky listok z podobnej dobierky zo slovenska rad mu uverim... : )
znormalne to zverejnim ak hoprik nevies na to...posli mi mejlom dolezal@pcshopmt.sk
Upravil/a Letka 13 Papa dne 05-01-2011 21:00

606_Temp
ta cena 160 euro je včetně všelijakých daní?

Hoper
Letka 13 Papa napsal:
chlapci plati sa obycajne na dobierku, DOBIERKA do cz je cca 3-4 dni (cca 100kč, ak by bolo viac...hehe...tak zaplatim zvysok)
absolutne bez problemov...ak mal niekdo problem nech sa mi ozve dzentlmeni...

napr. a. grey je prijemca v pohode,ze jo : )

ps: hoprik si skontroluje obycajny balik zo slovenska : ) nech ukaze nejaky listok z podobnej dobierky zo slovenska rad mu uverim... : )
znormalne to zverejnim ak hoprik nevies na to...posli mi mejlom dolezal@pcshopmt.sk

jejda, pokud by si někdo myslel, že jsem tím myslel tebe, tak to se VELMI OMLOUVÁM, toto mé povzdechnutí se týkalo jiné transakce s někým úplně jiným
(ve svém předchozím příspěvku jsem dal pro jistotu vysvětlení :) )

ed: jinak tehdy jsem se poptával jestli platit na Slovensko převodem na účet, bohužel GE si účtovala x % z ceny, minimální polpatek pak ale ve výši 200,- Kč (měl jsem jinak platit nějakých 400,- :)) )
Balíček jsem si nechal poslat dobírkou, kdy si slovenská pošta účtovala nějaký poplatek, a česká pošta pak poplatek za převod eur - czk. 200,- to pak na poplatcích nedalo, ale snad nějakých 120,- :(
Kdyby tenkrát na to ta daná osoba přistoupila, při téhle částce bych jí poslal peníze v zalepené obálce...

Ale toto prosím neberte jako odrazování od koupě :)
Přes jiné banky můžou být poplatky menší/žádné, případně se dá dobírka (možná) řešit jinak :)
Upravil/a Hoper dne 05-01-2011 22:42
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

clone9cz
WT_Horrido napsal:
Je pěkný parohovitý, dá se přicvaknout ke sluchatkům ...

Na moje Peltorky bohužel ne Smutný
Taky je to věc nesmírně křehká a předražená. Ta plastová věc s kouskem drátu stojí jako púlterovej harddisk !

Dokonce bych nechal vyhlásit i soutěž, co se dá pěkného pořídit za TrackClip PRO.

http://www.wwii-illusion.net
Letka 13 Papa
HOPRIK: ano hoprik UZ sa CHAPEME : )

606_VALEC: ano cena je tir5 160e+(100Kč posta)

Lekk
WT_Horrido napsal:
Je pěkný parohovitý, dá se přicvaknout ke sluchatkům, k uživateli vede další dlouhý drát protože svítí, není s ním problém co se týče zakrývání hlavou, vlasy, kšiltem a snímání je absolutně přesné a fuknční například i s lehkým světlem za zády.

No hloavně to umí to, že to vypne IR zářiče na TIRu, takže vám nesvítí nic do očí a nejste grilovaní jako já s TIR3. Mám už docela alergii na ten zářič, takže byhc se rád poptal na ten pro clip. Kluci z Letky 13 - nemáte náhodou možnost zajistit ten proclip? případně celý TIR5 s proclipem?
Díky předemMrknutí

WT_Horrido
Tenhle link ti nestačí? Úsměv

http://pcshopmt.sk/?id=481449&kat1=Herné systémy&kat2=&kat3=
Upravil/a WT_Horrido dne 06-01-2011 16:23
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Lala
U TIR5 žádné zářiče nepozoruji, je to v poho Úsměv

Letka 13 Papa
Uz mam ucet v ceskej CSOB takze ceski/moravski piloti keby sa im zachcelo TIR5 a ostatne kkcinky mozu posielat krony do Ciech.
Potom to uz je zalezitost dopravy a ta je 5EUR Úsměv

ps: keby nejaky dopytik tak
rad odpoviem

som zabudol plati aj pre condorika (opravene na podnet fuciho)...
[img]http://i8.photobucket.com/albums/a38/dolezal/condor2-1.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Letka 13 Papa dne 26-01-2011 12:55

1stCL_Fucida
Co to je 50, 12 a 15€? Úsměv To jako celkem za 77€, nebo jak ty počty fungují? Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Robo
1stCL_Fucida napsal:
Co to je 50, 12 a 15€? Úsměv To jako celkem za 77€, nebo jak ty počty fungují? Úsměv

To sa asi vztahuje na Condora, PP1 a PP2 (50, 12 a 15). To je Papa, jeho obchodik mozem len a len doporucit, sikovny je. Šklebící se

Letka 13 Papa
fucida ma pravdu...OPRAVIM

1stCL_Fucida
No jakmile se tam objeví Blaník, nebo VSO-10, tak neodolám Úsměv Teď je to pro mě bohužel pořád takové trochu moc "vzdálené" Úsměv. A hlavně mi to přijde moc jednoduchý oproti FULL realu Šklebící se
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Letka 13 Papa
no ja mam tiez nieco nalietaneho na vetronoch aj motorovych,full to neni, ale moj kamarat z martina si vyrobil z 2 projektory,realna kabina z osicky,3D okuliary a selijakych inych kkciniek toto (a v tom som sedel a skusil..povedal by som..ppci):

YouTube Video

a to aj on ma tiez uz nieco nalietaneho Úsměv
Upravil/a Letka 13 Papa dne 26-01-2011 13:59

CSL1_Talbot
Cosi som o tom pocul,ne je to nahodou ocny doktor?

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,035,234 návštěv