Zdravím všechny. Máte někdo rozehranou, nebo dohranou kampaň v Armě II? Já jsem v misi Zdivočelá země, máme zaútočit a postupně obsadit čtyři vesnice, ale poté co si vyslechnu rozkazy a uštěpačné poznámky od těch jejich černaruských vojáčků, nic se neděje, oni stojí a nic nedělají, k žádnému útoku nedohází. Když se vydám k první vesnici jen se svým týmem, oni stejně dál stojí u těch Uazů a nic se neděje. Co je špatně, mám jim nějak velet, nebo co? Či na co se čeká? Není to jak v misi Manhattan, kde když jsem objevil hlavní tábor Čedaků a potvrdil kód Boomerang, tak trvalo ještě půl hodiny, než došlo k útoku a já mohl dodělat práci? Kua ležel jsem tam v dešti, žužlal stébla trávy a nic se nedělo... Hraju to na obtížnost veterán, takže mě nevedou žádné šipečky. Ale kolikrát je to o nervy než přijdu na to co dělat dál.
Tohle je známý bug kampaně. Nevím, četl jsem toho dost, abych v tom ztratil přehled, ale pravděpodobně je to způsobené upgradem, po kterém došlo i k nějaké změně při mechanismu načítání uložené kampaně (možnou příčinou může být změna v chování AI).
Pokud se tyka SP hrani Army 2 tak to je proste spatny, radim se soustredit na MP, jsou zde skvele mise...Kampan mam stale rozehranou nekde na Manhatanu, protoze me holt moc nebavi a navic po kazdem patchi musim stavajici misi restartnout!
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.