Rise of flight
|
Dortenmann |
Přidané 27-04-2009 12:35
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 158
Založený: 22.07.07
|
Pokud by byla vydávána jen jediná verze (rusko-anglická), proč by tedy neoqb stanovilo dva termíny vydání RoF - jeden pro Rusko a postsovětský region a druhý pro zbytek světa? Zvláště, pokud hra bude prodávána jen na internetu (mimo exkluzivní edice s hrou a odznáčkem)?
To spíš byla nějaká kombinace pro testovače beta verze, ne?
Upravil/a Dortenmann dne 27-04-2009 12:37
|
|
|
|
Dortenmann |
Přidané 27-04-2009 12:47
|
Rozkoukaný
|
A ještě jeden dotaz- víte, jaká letadla vůbec budou v této verzi?
V oficiálním traileru jsou k vidění letadla
Fokker D.VII
Albatros D.V
Spad XIII
Nieuport 28
Breguet XIV
Neoqb na sých stránkách oznámil, že Albatros (stejně jako Nieuport 17, ale ten na videu na rozdíl od Albatrosu není prezentován) vyjde později jako placený addon, tak jak to tedy je? Proč je tedy v oficiálním traileru, kvůli nalákání?
A ten Breguet XIV je létatelný nebo jen AI?
Je v RoF zastoupen i Fokker D.VIIF? |
|
|
|
AH_Kraken |
Přidané 27-04-2009 14:13
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 486
Založený: 05.12.05
|
Nevím zda, díky smlouvě, cca týden před vydáním hry v Rusku to mouhou potvrdit betatesteři, ale podle toho co je uvedeno na oficialních stránkách tak nejdříve (od 7. května) se hra bude prodávat na území bývalého sovětského svazu na DVD (tuším že tam píšou že bude vyrobeno 15000ks a jen malá část bude sběratelská edice) a po vyprodání zásob začne se hra celosvětově prodávat na Steamu.
Co se týče letadel, tak jsem našel jak z oficialních tak polooficialních zdrojů na internetu informace o tom že hra bude obsahovat pouze dvě létatelná letadla Fokker D.VII,Spad XIII (podle jedné recenze na netu tyto letadla obsahuje i betaverze) a ostatní letadla si hrač bude muset koupi. Vyjimku mají tvořit letadla Albatros D.V a Nieuport 28 která si hráč bude moc stáhnou po zaregistrování se na aktivační server zdarma a letadlo Nieuport 17 které má být zdarma asi jen pro ty co si koupí sběratelskou edici prodávanou na území sovětského svazu. Ostatní letadla jsou AI a když pro ně udělají interier, tak si je hráč bude moc koupit z internetu cca 1letadlo za 5euro.
|
|
|
|
Dortenmann |
Přidané 27-04-2009 15:00
|
Rozkoukaný
|
Díky za zajímavé informace! Nějak mi sice uniká smysl toho stahování Ni 28 a Alb D.V zdarma po zaregistrování se, když stejně ta hra se kupuje na netu a bez netového připojení nepůjde spustit, takže podle mě to mohly dát rovnou do hry, ale to je jedno. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 27-04-2009 15:40
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
... ale radeji nic.
Upravil/a WT_Horrido dne 27-04-2009 15:44
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 27-04-2009 20:27
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
WT_Horrido napsal:
... ale radeji nic.
Přísahal bych, že tady někde zanikla nějaká myšlenka
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 28-04-2009 14:57
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
|
1stCL_Fucida napsal:
WT_Horrido napsal:
... ale radeji nic.
Přísahal bych, že tady někde zanikla nějaká myšlenka
Ano, zda se. Nebo byla vracena vcas pod poklicku. Kdejaka obycejna myslenka, ktera be se ciste nahodne potkala s realitou z RoF je dneska strasne draha. Muze to vyjit i na 50 000 emerickych tolaru.
|
|
|
|
Panek |
Přidané 28-04-2009 15:05
|
Diskutující
Příspěvek: 2105
Založený: 15.07.06
|
To nevadí! Ta myšlenka tu byla celé 4 minuty, takže pokutu na něj na bídáka. |
|
|
|
Cracken |
Přidané 28-04-2009 18:26
|
Uživatel
Příspěvek: 742
Založený: 08.11.08
|
Ostatní letadla jsou AI a když pro ně udělají interier, tak si je hráč bude moc koupit z internetu cca 1letadlo za 5euro.
Jo, takže to vlastně bude fungovat jako AAA, akorát že tady to bude za peníze - ono než si člověk stáhne všechny ty Rumplery, Aviatiky, Albatrosy, Gothy, De Havillandy, Camely, Snipy, Spady VII a XIII, Nieuporty 11, 17, 24, 28, Fokkery E.III, D.VII, D.VIII, Morany....
(Kdyby toho bylo málo, máme i ruskou frontu - Ilja Muromec, nebo i italskou frontu - Ansaldo různé verze, Caproni, Hansa-Brandenburgy a Phönixy...atd.) Takže se všichni musí připravit na pořádný průvan v peněženkách...
Hm, takže to vidím spíš na "Canvas Knights" (bývalý OOF) |
|
|
|
Dortenmann |
Přidané 28-04-2009 19:35
|
Rozkoukaný
|
Co je Canvas Knights? Já myslel, že to zrušili... A OOF je přece ten prapodivný WWI mod do Il2, ne?
Jinak ohledně dokupování těch letadel to vidím tak nějak stejně... Dobrý sim se vyznačuje něčím jiným než namodelovanými rybami ve vodě nebo pšoukem Manfreda von Richthofena... Koupit si za plnou cenu simulátor a létat v offline kampani a nepotkat ve vzduchu (budu-li létat za spojence) z nepřátelských letadel nic jiného než Fokker D.VII... (já vím, já vím, časem po připlacení snad i D.V...) mi přijde tak nějak zvláštní... Když si koupím za plnou cenu simulátor a nebudu si připlácet za každé éro navíc, tak mám sim s třemi letadly... A to jsme pánové kritizovali Olega ohledně Il2...
Za chvilku mi dají v pekárně ráno mouku, v poledne kmín a večr si (možná) můžu "stáhnout" za 5 EUR z kohoutku vodu a pustit v troubě proud na upečení...
No, uvidíme, jaké budou recenze.
Upravil/a Dortenmann dne 28-04-2009 19:37
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 28-04-2009 19:38
|
Hlavní administrátor
|
Předpokládám, že tam budou i jiná letadla, než D.VII a Spad XIII..jen budou ve formě AI. S těmito dvěma stroji by to snad ani nemohlo fungovat..
|
|
|
|
Dortenmann |
Přidané 28-04-2009 19:41
|
Rozkoukaný
|
Myslím, že mají být tři- Ni-28, Spad XIII a ten Fokker D.VII.
Ohledně AI letadel jsem se ptal a nikde však není o nich ani zmínka.
Co je v oficiálním traileru, nelze brát za bernou minci. Vždyť jak je uvedeno na jejich oficiálních stránkách i jak plyne zde z diskuse, to, co je v tomhle ofíko traileru, při koupi nedostaneme. Albatros D.V, který je tam velmi často, při koupi ve hře prý nebude. Létatelná letadla jsou tedy Spad XIII, Ni-28 a Fokker D.VII. Z AI letadel byl v traileru jen francouzský Breguet XIV, ale jestli bude i ve hře, nevím. Jiná AI letadla jsem v trailerech ani na jejich stránkách neviděl. |
|
|
|
Cracken |
Přidané 28-04-2009 19:42
|
Uživatel
Příspěvek: 742
Založený: 08.11.08
|
Ani ti "Prapodivní hoši" si to přejmenovali z Over Oleg's Fields na Canvas Knights. Možná je to prapodivný mod, nicméně se na něj těším, až si ho budu moct zalétat. Už teď totiž nabízí víc strojů než celej RoF, a navíc, řečeno s Přemkem Podlahou: "Zadarmo".
Takže lepší mnoho letadel zadarmo, než zatím pár za peníze.
Jednoduchá matematika. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 28-04-2009 19:48
|
Hlavní administrátor
|
Jestli RoF bude stát za to, rád za něj zaplatím.
Kdyby tam byla celkově dvě letadla a žádná další (AI), pak by to byla hotová katastrofa, demoverze Šturmovika měla více. Ale pokud bude moc pěkná kampaň na D VII a spousta třeba AI cílů..a kampaň jak v Red Baronu, tak hurá, jen ať se můj PayPal trochu provětrá
|
|
|
|
Dortenmann |
Přidané 28-04-2009 19:59
|
Rozkoukaný
|
1stCL_Fucida napsal:
Jestli RoF bude stát za to, rád za něj zaplatím.
Kdyby tam byla celkově dvě letadla a žádná další (AI), pak by to byla hotová katastrofa, demoverze Šturmovika měla více. Ale pokud bude moc pěkná kampaň na D VII a spousta třeba AI cílů..a kampaň jak v Red Baronu, tak hurá, jen ať se můj PayPal trochu provětrá
Moje řeč. Ale obávám se, že to bude jinak. Že provětráme Paypal za těchhle pár letadel a zbytek si budeme moci jen dokupovat...
Upravil/a Dortenmann dne 28-04-2009 20:02
|
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 28-04-2009 21:11
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
Jako naprosto nezaujatý člověk (co do toho vlastně vůbec nevidí) bych řekl, že ten japonský pilot s germánským avatarem je celkem blízko skutečnosti...
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
313_123 |
Přidané 29-04-2009 06:38
|
Uživatel
Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
1stCL_Fucida napsal:
jen ať se můj PayPal trochu provětrá
to jo
koupíš to i mě (třeba dostaneš množstevní slevu)
bo žádnej paypal nemám
a pošleš mě to domů ju
a jestli ne tak se dobrovolně přihlásím k lajonum a uvidíš
nebo ti vypíchnu voči a neuvidíš vůbec nic
předem děkuji za kladné vyřízení žádosti
tvůj 1i2i3 |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 29-04-2009 12:19
|
Fusioner
|
RoF je technicky uplně někde jinde než Šturm. Na jiné planetě...
Prej Canvas knights zadarmo...
Upravil/a WT_Horrido dne 29-04-2009 12:21
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Dortenmann |
Přidané 29-04-2009 13:38
|
Rozkoukaný
|
Však je taky Il2 už také pan v letech... Srovnávat grafiku atd. RoF a Il2 není zrovna moc šťastné. Je jasné, že RoF bude na pohled líbivější. Nové auto je vždycky hezčí než 8 let staré. Teď jde o to, aby bylo i lepší, výkonnější, kvalitnější a zábavnější. Just my 5 cents. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 29-04-2009 14:36
|
Fusioner
|
Ale ja nemluvil o grafice.
武士は振り返らない