September 18 2025 17:35:01
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Kooperační mise
 Vytisknout diskuzi
NAVAL AIR EMBATTLED - SHOOTING STAR
57thMH_Edison
Nebudem to hrotit, uvidíme jak se kdo dostaví a potom se dohodneme na TS ten jeden stroj by se mohl přidat. Ale počítejte s tím, že je to coop pro celou VINAS, pokud ted všichni zařvou, už další mise letět nemohou a tak je musí zastoupit další piloti VINAS. To samé platí pro letadla. Pro tento coop je vyhrazeno 16 strojů. Skiny budou ke stažení od zítřka. Dám echo. BYE BYE
RUM ZBYSTŘUJE ZRAK A ZJEMŇUJE PILOTÁŽ

57thMH_Edison
WEB kompletně aktualizovám + aktuální skinpack k dispozici.

Zítra potřebuji dva piloty na přelet nových strojů z továrny. Od 21:00 na
TS_AH_SPEC !!!!

j4ck41
ok, budu tam

1stCL_PETRAS
o.k. Leader ... budu tam ...OVER !!

j4ck41
1stCL_PETRAS napsal:
o.k. Leader ... budu tam ...OVER !!

nebyl, nebyl ... a vo neco prisel ... hec Šklebící se

kdyztak bych chtel poprosit ucastniky dnesniho zajezdu na sever Evropy aby se dostavili vcas ... pokud tomu ztraty dovoli tak by se rovnou zalitla i druha mise

1stCL_PETRAS
Kua sorry hoši.Dvě akce v jeden čas.

Letěl jsem s Kurtisem a 1stCL proti 3IAP/BAP Smutný

SORRY !!!

57thMH_Edison
Prosím všechny zůčastněné, aby si stáhli a nainstalovali wind MOD.
Je ke stažení na VINAS. Nezapomeňte dnes od 21:00 na TS AH SPEC. Edi

j4ck41
takze je se omlouvam vsem, ale prislo se na to proc to nefungovalo ... v prubehu testovani mise jakejze smer ten vitr vlastne ma mit jsem sice spravne prisel na na odpoved ze 180 ovsem to te prvni mise jsem to jaxi zapomnel zakomponovat ... takze vitr nam foukal do zad a proto jsme nemohli odstartovat ... mae culpa ... klasicka chyba mezi zidli a klavesnici SmutnýSmutný

WinteR
Šakale, včera se sešlo mnoho nahod najednou no:-Dale aspon,že tak jinak by mě to pěkně štvalo ta bouřka...

57thMH_Edison
Zdar letci !!!!
Konečně nám zapojili elektřinu a jede i net. po včerejší bouři jsem byl bohužel mimo. Pokud vím byla nějaká záloha na server, tak jste to určitě odlítali. pošlete mi nějaký report na PM. Dík Edi

1stCL_PETRAS
Kam mám kua rozbalit v ilu ten wind MOD ??? Smutný

žádný mod adresář tam nemám...ten mám vytvořit ???

57thMH_Edison
1stCL_PETRAS napsal:
Kam mám kua rozbalit v ilu ten wind MOD ??? Smutný

žádný mod adresář tam nemám...ten mám vytvořit ???

MUSÍŠ MÍT NAINSTALOVANEJ NĚJAKEJ SOUND MOD NEJLÉPE verzi 0.93 ..... hodím to všechno do linku na VINAS. Edi

Lekk
Takže po včerejším testovým debaklu jsem jedinej schopen podat hlášení:

starty po menších politických rozhovorech s kapitánem lodi konečně pochopil, že lod musí plout proti větru..a zatočil tim joystikem s ostnma...takže start dobrýPff

po menším hledání nepřítele jsme se vyskytli najednou přimo mezi nima a šakalíto dostal osoleno do zádi....poti se chvíli držel ale i jeho rozkouřili...já jsem takticky uhasil motor při forsáži..takže jsem se modlil a nahazoval při klouzavém letu...po zdárném nahození se mi ovšem hrubě nelíbil poměr 8 na jednoho..takže nezbývalo nežli vraždit kde se dalo..tj..mám tři jistě a dva s poškozením. track mám..mužu poslat.

Po vystřílení posledního náboje jsem se odpoutal a upalovat s 200 litrama dom....lodku sem nalezl a světe div se zdárně s tím sednul Šklebící se...heč. na stroji žádné poškození, konečné palivo cca 100litru

na první polet ve finských vodách dobrý...kdy si to dáme naostro?CoolŠklebící se

j4ck41
Edi: report nejni zadnej bo jsme leteli jen nanecisto ... jsme byli jenom 3 VINAS a 1 rus ... slo spise o to otestovat jestli je uz vitr spravne tak jak ma bejt a aby si to kluci zkusili ... takze v ramci takovyhle akce jsme prekrocili hranici apod. cilize jsme si nepocinali dle pravidel kampane

OSTROU akci bych navrhoval zopakovat pristi stredu

btw. Edi do mejlu jsem ti vcera poslal dve mise ... v ty prvni je potreba otocit vitr, ta druha je o.k.

j4ck41
VGR_Lekk napsal:

po menším hledání nepřítele jsme se vyskytli najednou přimo mezi nima a šakalíto dostal osoleno do zádi....poti se chvíli držel ale i jeho rozkouřili...

jako tohle bylo poprvy co jsem videl AIcko hrube mimo od zbytku formace a naplanovany trati ... sem si fakt myslel ze ste si delali prdel a ze ste po me strileli vy bo jsem ty smejdy videl nejakejch 10 km pred sebou, pak kdyz jsem videl ze to je Lavina jsem to tipoval na Bivoye ze vyuzil pritomnosti na kanalu a vzjemneho hlaseni pozice k prepadu

WinteR
VGR_j4ck41 napsal:

OSTROU akci bych navrhoval zopakovat pristi stredu

Jo příští středa ta by šlo ok.

Lekk
Koukal jsem na to a ten dajver byl 06 - tj. Bivoy je mimo - měl 05...ale pokud jim dával level odstup.. a pak poslal celej wing na nepřítele..mohlo to tak klidně dopadnout..ai si to přihasilo zhora..kde Bivoy v klidu kontroloval situationŠklebící se

Chytrý.
Upravil/a Lekk dne 27-06-2008 12:39

57thMH_Edison
To by šlo, OSTRÁ AKCE ve středu 2.7.08 od 21:00 na TS AH SPEC. Edi

3IAP_Dryjo
sorry kuci, ted vubec nemuzu litat, mam kompa v cudu..tak az za tejden, dva..Smutný

alfik
Zase nebudu, mám odpol. Omlouvám se. Já to říkal...
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,034,778 návštěv