December 08 2025 23:10:11
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Black Shark preview
-MOR-Neo
Už jsem to rozjel, trošku jsem si pohrál s nastavením a jede to Šklebící se

Chci se zeptat, kdy, kde a jak lítáte? Tento sim mě totálně uchvátil (samozřejmě vše na nejtěžší), je to nádhera.... Není to jak ostatní simy, kde si člověk sedne do kokpitu, nakopne motor, dá plnej a letí letí a pak si přistane atd.... bez cviku... tady je to vážně hardcore..... tolikrát jsem utrhl rotor z přetížení nebo tak, že by se to nedalo spočítat..... dynamiku letu cítíte až do křesla v obýváku Šklebící se

Ale stejně, chtěl bych to zkusit po MP, ale na druhou stranu - nic moc neumím Šklebící se Spíš to nic než moc... Potřeboval bych nějaké školení či manuál..... a vzhledem k tomu, že rusky ani anglicky neumím, nabízí se otázka - existuje vůbec český manuál? A pakliže ano, může ho dát někdo k dispozici, pokud tomu už tak nebylo v minulosti? Byl bych velice vděčný.... V opačném případě - nechce někdo zkušený dělat výcvik? Domluví se třeba 5 pilotů a budou se učit "za běhu" základní věci a na to nabalovat další a další až po čase budou ostřílená letka.... Šklebící se

Jsem zkrátka z tohoto simu nadšen, nádhera

www.btkclan.cz
alfik
Český manuál není, lítali jsme právě tak jak jsi popsal - učili jsme se za pochodu. Server dělával Smrťák, dělal bych ho klidně i já ale nemám bohužel veřejnou IP (mám wifinu).
Teď momentálně se to nějak zadrhlo, na Skypu kde jsme se domlouvali nějak pusto. Uvidíme.

"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček

-MOR-Neo
No, já jsem snad lama nebo co, ale když hcci letět víc jak kilo, tak utrhnu rotor? Je to normální? Šklebící seŠklebící seŠklebící se Potřeboval bych nějaký rady, ale nevím kedě je vzít Šklebící se

www.btkclan.cz
alfik
Ne není Úsměv klíďo se dá i přes 250 ale chce to právě online ať jsou znatelné i jiné údaje než rychloměr Úsměv
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček

57thMH_Edison
Já mám takový pocit, že se mě skládají listy rotoru někde okolo 340 km/h!!!!!!!
RUM ZBYSTŘUJE ZRAK A ZJEMŇUJE PILOTÁŽ

ShadowDrak
Ahoj, piloti.

Mám s Black Sharkem problém. Včera jsem ho prvně nainstaloval, vlezl do nastavení a nahodil nastavení na max + 1680*1050 rozliseni bez vyhlazovani. Stiny jsem nechal na planar, zapnul zpetna zrcadla. Jakmile jsem si pustil jeden z demo tracku, FPS byla hrozne nizko i presto, ze se jednalo o ukazku nad letistem bez mesta v okoli. Tak jsem se jal stahnout vse na medium a FPS stale mizerie, stabilnich 30 nikde, na muj vkus nelitatelne kvuli lagum obrazu. Nemyslim, ze sestavu mam z nejhorsich.

CPU: E8400 3.0 GHz netaktovano
RAM: 4GB DDR2
MB: Asus P5E
GPU: Nvidia 8800GTS 512MB Pcie 2.0 posledni ovladace

Tak herdek, kde je chyba, jak to tweaknout a jaka nastaveni litate vy? Planuji k tomu prihodit Freetrack, ale s timhle lagovacim rozhlizenim by to bylo k nicemu. Ani rozliseni 1280*1024 neni na vetsim monitoru nic moc, ale ani v tom pripade nebyla FPS zadny zazrak. Na pozadi nic nebezi. Odkazy na tweak, nastaveni a pripadne testy uvitam.Cool
Upravil/a ShadowDrak dne 27-04-2009 11:53

606_hayes
covece ja sa tak nesmelo opytam:
na starom PC ako P4 2.4GHz, 1giga ram, Ati 1650pro 512mb, to asi ani len nespustim ze?

http://606.klikej.org/news.php
Sicher
to ShadowDrak: mám podobnou sestavu, zkus ještě v taskmanageru u procesu DCS.exe nastavit spřažení jader procesoru, mě to pomohlo v průměru o 10FPSMrknutí já mám ještě takt 3,3GHz a taky to pomůže, tato hra je infantilně závislá na frekvenci procesoru.

Hoper
měl by někdo zájem o lanku (čiliž své PC někam s sebou) ?

cca 12-20lidí (ehm)

nutností je umět nastartovat, vzlítnout, letět, přistát (bezpečně)
ovládat systémy jak navigační, tak i zbraňové (že pak netrefí je už druhá věc, je ale nutné umět zbraň aspoň vybrat, "odjistit"/zaměřit a odpálit)

termín podzim 09 až jaro 10 (pravděpodobně)

místo: buď Hradec Králové ale spíše Zbýšov (Středočeský kraj)

zatím pouze předběžný dotaz, více podle počtu zájemců
překvapení se zveřejní později ;)

ed: jen upozornění - "winterovské" přihlášky neberem. Pro mladé/neznalé - je nutné si uvědomit, co lanka znamená.
Vůbec v tuto chvíli není jisté, jestli se to bude konat, ale pokud se sem (případně mně do SZ) chce někdo přihlásit, měl by si být jist tím, že opravdu chce jet a především opravdu přijede. Jen jeho smrt, případně přírodní katastrofa světového významu by ho omluvila v jeho absenci...
Upravil/a Hoper dne 09-07-2009 15:24
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Novotny
Zdarec pánové.
Mám dotázek spojený s prozbou. Nemáte náhodou někdo doma tento sim K-50 koupený unás s Českým quickstart manuálem v ele. podobě??
Bylo by možné (pokud ho máte) nazdílet někam na FTP a dát ke stáhnutí??
Zamračený

. . . díky Novi . . .
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 18-07-2009 19:45

VGR_Terp
Hoper napsal:

cca 12-20lidí (ehm)

ovládat systémy jak navigační, tak i zbraňové (že pak netrefí je už druhá věc, je ale nutné umět zbraň aspoň vybrat, "odjistit"/zaměřit a odpálit)

překvapení se zveřejní později Mrknutí

ed: jen upozornění - "winterovské" přihlášky neberem. Pro mladé/neznalé - je nutné si uvědomit, co lanka znamená.
Vůbec v tuto chvíli není jisté, jestli se to bude konat, ale pokud se sem (případně mně do SZ) chce někdo přihlásit, měl by si být jist tím, že opravdu chce jet a především opravdu přijede. Jen jeho smrt, případně přírodní katastrofa světového významu by ho omluvila v jeho absenci...

Anebylo by jednoduší to valit po hamachi? I když by ta atmoška trochu chybělaSmutný

http://www.virtualgrimreapers.cz/
57thMH_Edison
1stCL Novotny napsal:
Zdarec pánové.
Mám dotázek spojený s prozbou. Nemáte náhodou někdo doma tento sim K-50 koupený unás s Českým quickstart manuálem v ele. podobě??
Zamračený

. . . díky Novi . . .

EE mám takový pocit že je jen ANG/RUS manuál jinak nic. Pokud by jsi potřeboval s něčím pomoci obrať se na mě. Edi

1stCL_Novotny
57thMH_Edison napsal:
1stCL Novotny napsal:
Zdarec pánové.
Zamračený

. . . díky Novi . . .

EE mám takový pocit že je jen ANG/RUS manuál jinak nic. Pokud by jsi potřeboval s něčím pomoci obrať se na mě. Edi

Pocit máš ještě do nedávna dobrý Edi,ale http://www.jrc.cz...2&id=27695.

Jinak samo dík,ale tuším že ten Ang. manuál bude u té hry co mi říkal Hopřík že to kupují od někud z Anglie. A ta by měla dorazit.
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 19-07-2009 14:47

1stCL_Novotny
Jo a strach o výuku mít nemusíš, si jedinej koho mám vmerku kdykoliv něco nebudu vědět. No to sis zavařil.Šklebící seŠklebící seŠklebící se

57thMH_Edison
No konečně někoho napadlo to přeložit, ale proč za to přeložění manuálu chtěj takový hrozný PRACHY !!!!!!!

Tady si ten manuál můžeš sosnout ....

http://www.digita...ts&lang=en

1stCL_Novotny
Děkuji mistře.Mrknutí

Hoper
200,- za manuál (odborný překlad) se mi nezdá moc

ovarek.cz/hamster.gif

-RFF-Cmeptb
Hoper napsal:

cca 12-20lidí (ehm)

překvapení se zveřejní později Mrknutí

Nabydka je zajimava, ale mam hodne ale. Jsem schopen se zucastnit v jarnim terminu 10. A druhe moje omezeni je doprava, proto abych se na Lanku dostal bych potreboval odvoz z Prahy.

Jenom pro upresneni a zvyseni meho zajmu o tuto lanku, je nejake predstava jeho obsahu? Buded jenom Ka-50 nebo to bude volnejsi? Pripadne budese hrat predpripravena kampan? Nebo nejake MP mise?
Zkus jenom trosku naznacit co si predstavujes ze se na lance bude dit.

Hoper napsal:

Neboj omluvenky nevydavam Šklebící se

http://squad-rff.ru/
-RFF-Cmeptb
VGR_Terp napsal:

Anebylo by jednoduší to valit po hamachi? I když by ta atmoška trochu chybělaSmutný

Na co hamachi - takove swinstvo? Ka-50 nema zadne hovadiny jak stream a jine sra*ky?

Podle mne jde o atmosferu a hlavne o cas. Operace v Ka-50 jsou casove narocnejsi nez v Ilovy. V Ka-50 lety jsou klidne 2-3h dlouhe a to malo kdo ma tolik prostoru letat pres tyden vecer nebo o vikendu.

http://squad-rff.ru/
Hoper
křeččí slety probíhaly následovně:
pátek příjezd, postavení kompů, zasíťování, pokec, polet, požití nějakého alkoholu
v sobotu let předem připravených, lehce na sebe navazujících misí
v sobotu večer "rozbor" událostí, testování všech možných SW
v neděli večer dle situace pokračování v soborním večeru a odjezd domů

v tuto chvíli já osovbně vím o pěti (až šesti) zájemcích plus ty
nevím kolik lidí je ještě schopen "dodat" Edi

pokud se počet lidí přehoupne přes deset (a BS bude tenhle počet schopen pobrat), pak se začne o akci uvažovat reálně - začnou se připravovat nějaké mise :)

jinak tě nechci strašit, ale o člověku z Phy zatím nevím :)
leda bych tě vzal cestou z práce já ale netuším, jak by ses pak dostal domů

ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

12-11-2025 10:15
Cthulhu dostal podvodní piáno https://youtu.be/.
..UuLQP-YE8O

10-11-2025 10:38
Den válečných veteránů 11. 11. https://www.daruj.
..ojekt/1812

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

38,781,876 návštěv