|
MEGA ŽBLUŇK REVIVALE
|
| 1stCL_PETRAS |
Přidané 25-06-2009 09:16
|

Uživatel

Příspěvek: 876
Založený: 30.10.07
|
Já bych ke chvále této akce doplnil několik postřehů trošku negativnějších_jsem v jádru kritik,ale výsledek by měl být pozitivní 
Již jsem to psal několikrát.
Bylo by dobré,aby pilot ,který se chce takové akce zůčastnit,uměl alespoň v offlinu sednout bezpečně na loď.Nemluvím o tom,že za letu zjistím,že nevím kde mám co namapované ,že 
Pak k přistání na loď..Edi několikrát opakoval,že letadlo/pilot po čtvrté zatáčce nahlásí finále a řídící mu upřesní co dál.To se děje minimálně.Ale každej do TS kecá vše co ho napadne.
O pohybu na lodi je to to samé.Když první ,druhý ...atd letoun bezpečně sedne,zaroluje na okraj paluby a osmej letoun to do nich při pojíždění napálí,tak je celá mise k ničemu.( Nekomentuji nepředpovídatelné vlastnosti simu,to je jiná kapitola )
Pokud se každý z nás alespoň trošku zamyslí nad tím co jsem napsal - obecně..mohla by z toho být super akce s dobrým zážitkem..
Takž příště lépe a radostněji..  |
| |
|
|
| alfik |
Přidané 25-06-2009 10:25
|

Stařešina

Příspěvek: 5217
Založený: 21.04.06
|
Na druhou stranu, přiznejme si to, pro mnoho virtpilotů je to právě až tahle akce která je "dožene" k tomu aby si to všechno namapovali a o to dosednutí a pohyb po palubě se pokusili...
A na rok pak už ví a umí
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček
|
| |
|
|
| 1stCL_PETRAS |
Přidané 25-06-2009 10:37
|

Uživatel

|
Alfíku..stačí když to budou znát a umět příště  |
| |
|
|
| j4ck41 |
Přidané 25-06-2009 10:39
|

Diskutující

Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
1stCL_PETRAS napsal:
Já bych ke chvále této akce doplnil několik postřehů trošku negativnějších_jsem v jádru kritik,ale výsledek by měl být pozitivní 
Již jsem to psal několikrát.
Bylo by dobré,aby pilot ,který se chce takové akce zůčastnit,uměl alespoň v offlinu sednout bezpečně na loď.Nemluvím o tom,že za letu zjistím,že nevím kde mám co namapované ,že 
Pak k přistání na loď..Edi několikrát opakoval,že letadlo/pilot po čtvrté zatáčce nahlásí finále a řídící mu upřesní co dál.To se děje minimálně.Ale každej do TS kecá vše co ho napadne.
O pohybu na lodi je to to samé.Když první ,druhý ...atd letoun bezpečně sedne,zaroluje na okraj paluby a osmej letoun to do nich při pojíždění napálí,tak je celá mise k ničemu.( Nekomentuji nepředpovídatelné vlastnosti simu,to je jiná kapitola )
Pokud se každý z nás alespoň trošku zamyslí nad tím co jsem napsal - obecně..mohla by z toho být super akce s dobrým zážitkem..
Takž příště lépe a radostněji.. 
takze zase jste sedeli 2 hodiny na palube a cekali az to konecne vsechno poseda? bylo zase pyskovani jestli tocit pravy nebo levy okruhy? pletla se leva a prava strana a prid a zad?
uprimne receno prave kvuli tomu se tohohle pokracovani neucastnim ... zvlast to cekani na palube je na houby |
| |
|
|
| Topper-Czech |
Přidané 25-06-2009 10:43
|

Uživatel

Příspěvek: 879
Založený: 17.05.08
|
Mno, původně jsem tam neměl být, ale když se to takhle semlelo Možná právě to, že tam bylo víc "last moment" pilotů, tak tam vznikly ty problémy s oriemtací? Chvilkama jsem byl přesvědčen, že jdu po okruhu k třetí šikaně, a najednou zjistím, že pode mnou nebo daleko přede mnou je jeden, co se chytl navádění řídící věže. A vzdálený doty jsem marně hledal, pozičky off mě tam trochu, ehm. Napřesrok(?) to bude lepší. |
| |
|
|
| 310_cibule |
Přidané 25-06-2009 11:40
|

Fusioner

Příspěvek: 15151
Založený: 29.09.05
|
Jo jo, Petrasi, dyť to říkám... 
Když jsem letěl tuhle akci poprvé a podruhé (tedy před více než rokem), byl jsem každý týden na virtuálním nebi několikrát. Sedal na loď vcelku spolehlivě a dokonce i tušil, kde mám na plynovce i joyi těch hruba čtyřicet funcí namapovaných (a to i ty shiftované).
V posledních měsících se k létání prakticky nedostávám, trochu jsem vyšel ze cviku a taky už senilním, takže si méně pamatuji. Ale tohle jsem si nechtěl nechat ujít. Asi to byla chyba...
P.S. S těmi poznámkami o namapování manuálního zatahování podvozku to byla spíš legrace. Věděl jsem, kde zhruba jsou (tak senilní zase nejsem), jen jsem je chvilku hledal. A přitom pouštěl hloupé vtípky, abych odlehčil atmosféru. Tak sorry.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 25-06-2009 11:48
|

Fusioner

Příspěvek: 12133
|
VGR_j4ck41 napsal:
takze zase jste sedeli 2 hodiny na palube a cekali az to konecne vsechno poseda? bylo zase pyskovani jestli tocit pravy nebo levy okruhy? pletla se leva a prava strana a prid a zad?
uprimne receno prave kvuli tomu se tohohle pokracovani neucastnim ... zvlast to cekani na palube je na houby
tak dvě hodiny to nebyly
a docela mne překvapilo, jak rychlé bylo přeuspořádání letadel po dosedání na přípravu na start (nevšiml jsem si chaosu pravá / levá, příď / záď)
a to přistávání - ono ani v reálu to nebylo nijak moc rychlé. Jen pilot to tam měl jednodušší, že když sednul, tak šel podat hlášení a neseděl v letadle do doby nového startu. Což ale tebe taky nikdo nenutí, můžeš si odejít a přijít, až budou sedět všichni. Případně sedat jako poslední a celou tu dobu lítat okruhy. Levé ;)
Nebo když vymyslíš nějaký jiný, lepší způsob, můžeš se pochlubit, rádi ho vyzkoušíme ;)
jinak si říkám, že se docela rád mrknu na ntrky, vychází mi, že jsem byl opět "úspěšný"...
(Petrasi, sry za to šťouchnutí, ale ač jsem měl plyn staženej /mám plynovku/ a hned šlapal na brzy a zkoušel špalky, jelo to dál.. :( )
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 25-06-2009 11:53
|

Fusioner

|
Cibule stárne, páč jinak by to PS nenapsal...
:)

|
| |
|
|
| alfik |
Přidané 25-06-2009 13:05
|

Stařešina

Příspěvek: 5217
Založený: 21.04.06
|
Právě že letos to docela "vodsejpalo" i přes to že to nebylo bez nováčků, a dokonce i náhodný kolemletící byl a vcelku zvládali...
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček
|
| |
|
|
| 1stCL_PETRAS |
Přidané 25-06-2009 13:31
|

Uživatel

|
Hoši,hoši,hoši...schválně jsem nikoho nejmenoval 
Létáme pro radost a vždycky se nějakej ten šťourálek (já) najde.Neberte to nikdo jako útok na vaší osobu.Jen se prostě na příště trošku svezte (20min) offline a půjdem na to 
Takže kdyže to letíme na ostro ??? |
| |
|
|
| 310_cibule |
Přidané 25-06-2009 13:39
|

Fusioner

Příspěvek: 15151
|
V poho.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
| |
|
|
| Soky |
Přidané 25-06-2009 20:15
|

Nováček

Příspěvek: 18
Založený: 23.10.07
|
Omlouvám se za svoj neschopnost sednou na loď, měl sem blbej den... Ale když už sem se fakt cítil, že to dám , tak mi bouřka zhodila net... |
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 25-06-2009 21:05
|

Fusioner

|
hele, šťourale, při offlinu mi to na ten rozjezd "neuletí" :P
(a to neberu v potaz to, že tam nebude stát žádný letadlo)
:))
jo, a ještě sem si vzpomněl - to jak jsem zapnul nahrávání, když jsem dole pod čumákem měl krásně vyrovnané řady letadel...
to mohlo být uklízení.... :DDD

|
| |
|
|
| AH_Cutora |
Přidané 25-06-2009 21:31
|

Uživatel

Příspěvek: 1507
|
http://www.aholub...lunk1.ntrk cca 11MB
http://www.aholub...lunk2.ntrk cca 2.5MB
http://www.aholub...lunk3.ntrk cca 25MB |
| |
|
|
| 606_Smis |
Přidané 27-06-2009 00:50
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 222
Založený: 24.06.09
|
Dobre to bolo a , Cutora spravis aj nejake zostrihane video na Youtube?
EDIT: a daj tam neaku pesnicku z AC/DC
Upravil/a 606_Smis dne 27-06-2009 13:08
|
| |
|
|
| AH_Cutora |
Přidané 28-06-2009 16:51
|

Uživatel

Příspěvek: 1507