Když jsem začal lítat na AH, ptal jsem se mimo jiné na tyto pravidla - včetně nepsaných.
Bylo mi řečeno, že se považuje za správné pálit po pojíždějících, a startujících pouze raketami a házet na ně bomby. Nikoli střílet.
Co se týče kouřících navrátilců a přistávajících na finále, nestřílet. Logicky z toho vyplývá, že jakmile letoun po přistání pojíždí, je jej možné zbombit a zraketit.
Pokud vím, není to v psaných pravidlech. A upřímně nevím jakým způsobem to serverem zaznamenávat, pro případné řešení.
Co se týče rusů, na jejich serverech (jak jsem sám poznal) jsou povětšinou pravidla jednoduchá - nepal po svých, jinak si dělej co chceš. Proto se s ním, Clone, těžko domluvíš
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Hoši, čas občasu člověk dostane chuť zaútočit na nepřátelský letiště. Přiletíme tam ve skupině na rychlosti a bomby nebomby, když někdo zrovna pojíždí po ploše, tak je potřeba ho rozbít, aby nemoh tak lehce vzlítnout. Když zrovna není okolo nikdo ve vzduchu, tak je možnost tam chvilku pobejt. To znamená, že je potřeba kosit nepřítele hned při rozjezdu. Bez toho to prostě NEJDE DĚLAT. Už dlouho jsem u takový akce nebyl. hlavně proto, že u země bejvaj takový ty masomlejny, ve kterejch se hodně chcípá a to se nám nechce, ale teď jak to píšu, tak jsem na to dostal hroznou chuť.
Chlapi. Příště až poletíme na AH, tak vemem něco pod Thundery a převálcujem to tam v 1000km/h a pak se po průletu cestou zpátky do vesmíru budeme kochat nářkem zvulčovaných modráků. Co vy na to?
Doufáme, že až to zkusíte, že naši flakostřelci dostanou zrovna mimořádnej příděl šnapsu (jinak trefjej běžně kuloví) a dostaneš v tom fofru dvacítkovou bramborou do boudy.
Pak se podíváš jakej vesmír maj v pekle.
Chlapi. Příště až poletíme na AH, tak vemem něco pod Thundery a převálcujem to tam v 1000km/h a pak se po průletu cestou zpátky do vesmíru budeme kochat nářkem zvulčovaných modráků. Co vy na to?
JO,JO, JO!!!
Startující letadlo klidně ošiju,přece ho nenechám nastoupat abych se s ním pak musel zabejvat.Ale na přistávající éra neútočím nikdy.Přistávající letoun do boje už nezasáhne a ještě je možný že někoho okradu o sestřel.
Obludo,tak kdy?
Upravil/a 310_Gringo dne 27-09-2008 10:59
Ne, Jirko. To je daň za úspěch. Prostě když je tam 30+ hráčů, tak pravděpodobnost, že jeden z nijch je deb*l nebo má debi*ní připojení a kur*í to všem je fakt vysoká.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.