November 22 2024 19:29:07
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
O Šturmovi a nejen o něm :-)
Joe Hallenbeck
Luci a zazivala jsi pri tom poletu takoveto stavy jako ten typek tady na tom videu?:
http://www.youtub...hJYWw&NR=1

Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se

Nej efekt je, jak to pilot po tom manevru obratil na chvili hlavou dolu, aby se ten "pasazer" zase probral Šklebící se Jak na chvili nevedel co se deje a kde je Cool Šklebící se
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 08-02-2008 02:02
313_FlyBoy
RY-C

313_123
hnusné nacistické mašiny

.....
.....
.....
..... (po zralé úvaze cenzurováno)

jen nastíním a vytrhnu několik slov
rudé, vítěství, právo, první, noci, ostatní, předhozeni, pozná, středověk
manžel, doly
uznejte že cenzura byla na místě Úsměv

Lucka
A ještě jeden...

[img]http://img513.imageshack.us/img513/2766/039oo9.png[/img] is not a valid Image.

Lucka
...a poslední. Úsměv

[img]http://img257.imageshack.us/img257/9733/040mu0.png[/img] is not a valid Image.

Jirka
ÚsměvÚsměvÚsměv

A stejně je to divný. Takovýhdle obrázků už jsem viděl za ty leta mraky a pořád jsem z nich unešenej Úsměv

1stCL_PETRAS
Pepan :

barva nebarva koule to má a to se přehlédnout nedá!

Ale jen jedny Šklebící se sorry,ale při pátku mi to nedalo,abych si nerejpnul Vyděšený

Jinak celkem pěkný,jen ta Lucka v Bf...no nevím,ten Spit jí ladí víc s kabelkou Vyděšený

Salute !!! Mrknutí

Lucka
1stCL_PETRAS napsal:...jen ta Lucka v Bf...no nevím,ten Spit jí ladí víc s kabelkou...

Však taky do Befka lezu jen výjimečně kvůli Pepanovi Úsměv

Lucka
1stCL_PETRAS napsal:
Pepan :

Ale jen jedny Šklebící se sorry,ale při pátku mi to nedalo,abych si nerejpnul Vyděšený

Mě by stejně zajímalo, proč podle některých blue pilotů Befko koule má a Spit ne. Jak se to pozná? Šklebící se

Jirka
Lucka napsal:
1stCL_PETRAS napsal:
Pepan :

Mě by stejně zajímalo, proč podle některých blue pilotů Befko koule má a Spit ne. Jak se to pozná? Šklebící se

Víš co je to tzv. "babský telefon" ? To je telefon, co se snadno ovládá, hodně vydrží a je hodně barevnej.

Spit je na tom stejně. A proto nemůže mít koule Šklebící se

1stCL Pepan
[quote]313_123 napsal:
hnusné nacistické mašiny

...... ... ... ... .... ..... ...... ... ...... ...... ...... ....... ... ....... ........ ...... .... ... .... ... ......... ....... ...... ...... ....... ..... ....... . .. .....doprdele Vyděšený

Taky jsem raději cenzurovalÚsměv

Lucka
Jirka napsal:
Víš co je to tzv. "babský telefon" ? To je telefon, co se snadno ovládá, hodně vydrží a je hodně barevnej.

Hmm Zamračený
...no tak teda bez koulí. Šklebící se

CSL1_Golas
Pěkný fotky, lítáte krásně blízko u sebe, už se těším, až vás potkám s výškovou převahou a překvápkem Úsměv)) - takhle blízko stačí střelit do jednoho a druhej spadne sám Mrknutí))

1stCL Pepan
Golas napsal:
Pěkný fotky, lítáte krásně blízko u sebe, už se těším, až vás potkám s výškovou převahou a překvápkem Úsměv)) - takhle blízko stačí střelit do jednoho a druhej spadne sám Mrknutí))

Seš měkej - tohle se dá zobnout i zespodaÚsměv

Lucka
Golas napsal:

Takhle blízko u sebe a nízko nás uvidíš jen po startu, když se fotíme Úsměv
V místech bojů už letíme cca 500 m od sebe, v bojové sestavě Vyděšený

A ve Spitu poslední dobou lítám ve výšce 5000 - 8000 m a tam už mě moc blue pilotů s výškovou převahou nepřekvapí.
Z téhle výšky většinou překvapím já je Úsměv Spit je skvělý letadlo na zoomování, 800 km/h snese bez problémů, na rozdíl od Befka mu při téhle rychlosti netuhne výškovka a navíc - Hispano rulezz! Úsměv

A když už se ve Spitu dostaneš do situace, kdy se kolem tebe rojí frickové, tak jim prostě ustoupáš. Je legrační pozorovat, jak se pokouší vydrápat na tvůj level.

310_Gringo
Lucka napsal:
Jirka napsal:

Hmm Zamračený
...no tak teda bez koulí. Šklebící se

Líbí se mi jak všichni modří toho spita pomlouvaj.Maskujou tím respekt který z něj majíPff

Jirka
Lucka napsal:
Golas napsal:

A ve Spitu poslední dobou lítám ve výšce 5000 - 8000 m a tam už mě moc blue pilotů s výškovou převahou nepřekvapí.
Z téhle výšky většinou překvapím já je Úsměv Spit je skvělý letadlo na zoomování, 800 km/h snese bez problémů, na rozdíl od Befka mu při téhle rychlosti netuhne výškovka a navíc - Hispano rulezz! Úsměv

A když už se ve Spitu dostaneš do situace, kdy se kolem tebe rojí frickové, tak jim prostě ustoupáš. Je legrační pozorovat, jak se pokouší vydrápat na tvůj level.

No on kdyby nebyl ten modýlek Spita, aspoň co do toho zahřívání motoru, tak zmršenej, tak by tě ten humor rychle přešel Šklebící se

310_Gringo
No on kdyby nebyl ten modýlek Spita, aspoň co do toho zahřívání motoru, tak zmršenej, tak by tě ten humor rychle přešel Šklebící se

Nech toho nebo se začnem bavit o Bf-G2Šklebící se

Lucka
Jirka napsal:
Lucka napsal:
Golas napsal:

Nepřešel. Funguje to i s pětkou (připouštím, že trochu hůř) a ten hřeje jak má. Úsměv

Lucka
Mimochodem - před několika dny jsem lítala na Fokáči a moc nehřeje taky. A to jsem celou dobu valila maximální rochlostí a s boostem. Žádný velký rozdíl oproti Spitu. Mrknutí
Upravil/a Lucka dne 08-02-2008 09:18

Jirka
Lucka napsal:
Mimochodem - před několika dny jsem lítala na Fokáči a moc nehřeje taky. A to jsem celou dobu valila maximální rochlostí a s boostem. Žádný velký rozdíl oproti Spitu. Mrknutí

Fokáče moc neznám. Mám rád kroutivý letadla. Ale kdykoliv si ho vemu, tak ho buď uvařím a nebo mě před tím než to stihnu sestřelí Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,017,955 návštěv