November 07 2025 09:20:19
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Kooperační mise
 Vytisknout diskuzi
Doky RIGY aneb potopte TIRPITZ (coop)
57thMH_Edison
3IAP_Messik napsal:
Edisone ať jsem koukal jak jsem koukal nic mi nepřišlo.

Email: messik@mizera.cz

To bude asi tím, že jsem to posílal Káněti protože byl psanej jako vedoucí, než jste se přehodili. Pošlu ti to hned dej pak vědět jak si dopadlŠklebící seŠklebící se
RUM ZBYSTŘUJE ZRAK A ZJEMŇUJE PILOTÁŽ

rudidlo
AH_Cutora napsal:
SKINY BUDOU ZAKAZANE

A od toho neustoupim at si kazdy teoretizuje jak chce, skiny uz NIKDY, zkusenosti s tim mame uz vic nez dost!

A nehodlam se o tom bavit!

No já bych se rád zeptal na ty zkušenosti, ale když se o nich nechceš bavit :confused:

http://silicon-remarks.blogspot.com
AH_Cutora
To Rudidlo:
O zkusenostech se bavit klidne budu, ale nebudu se bavit o znovupovoleni skinu.

Berlin: tragedie - tam se teda seslo vic veci, ale skiny si taky silne prisadily ....
Tusim Midway: zkouseli jsme na treningach i ten postup "vsichni se 20 min predem prihlasi a bude to OK" .... nebylo
Zacatky AH: byli zpocatku povolene - degradace serveru na 12 lidi max, vic se fakt nedalo, skuby jako krava pri respawnech a pripojenich

+ zkusenosti ostatnich spravcu dedikacu se kterymi mam uzke vazby, WT_Schmouddle a HP_Profesor.

To Edison a Fuci:
Edison na zacatku psal prave neco o tom, ze Falkon mozna nebude moct hostovat, tak jsem nabidl AH v domeni, ze Falkon = 1stCL a ze z nejakeho duvodu CLDS momentalne nemuze... Tak jsem okamzite nabidl AH, specialka ma u me prednost Úsměv Ale jestli CLDS muze a ja si to blbe vylozil, bylo by to z hlediska vykonu a jistoty hry urcite lepsi, vzdyt pro to jsem vam doporucoval CLDS dimenzovat jak tak jak je. Domluvte se chlapi, jako zaloha tu AH kazdopadne je.

Hoper
rudidlo napsal:
Hoper napsal:
takže se místo ve 20:45 připojíme v 19:45, aby se nám všem řádně a v klidu postahovaly skiny ?
Ano, ti co jsou připojeni přes Český Telecom se připojí o hodinu dříve. Ti co jsou na dial-upu o den dříve...:sm16:

Šklebící se
ale dial-up snad už nikdo neprovozuje, ne ? už od Pacifiků ...

Hoper
ad AH vs CLDS - jsem se Ediho ptal, proč ne CLSD, taky mne to zarazilo při tom počtu lidí ...

1stCL_Fucida
tak jsme se domluvili, že se to poletí na CLDS
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

rudidlo
AH_Cutora napsal:
To Rudidlo:
Berlin: tragedie - tam se teda seslo vic veci, ale skiny si taky silne prisadily ....
Tusim Midway: zkouseli jsme na treningach i ten postup "vsichni se 20 min predem prihlasi a bude to OK" .... nebylo
Zacatky AH: byli zpocatku povolene - degradace serveru na 12 lidi max, vic se fakt nedalo, skuby jako krava pri respawnech a pripojenich

+ zkusenosti ostatnich spravcu dedikacu se kterymi mam uzke vazby, WT_Schmouddle a HP_Profesor.

Věřím, že download skinů může zpomalovat běh DS; měřil to někdo?

57thMH_Edison
Na ty skiny se ještě domluvím z Fučim. Nerad bych aby se to zdržovalo. Bude nás 39 a každého skin musí server stáhnout a rozeslat všem, no nevím jak to bude dlouho trvat a jak to bude ovlivňovat ping.

Tímto vyhlašuji první termín porady pro velitele červených letek dávejte své možnosti kdy bychom se mohli setkat. Já mohu o výkendu od 12:00 - 22:00.

:sm36:

Noram
rudidlo napsal:
3IAP_Noram napsal:
ještě škoda,že nám oleg nedal P38 Droop Snoot to by bylo supr
Ideální by bylo, kdyby vám dal atomovku a letěla tam jen jedna B-29, že? A vy byste jen seděli a koukali na to přes extery, že? Tak to ne, pánové - makat se bude. Už se na vás těšíme.

no nevím proč k Droop Snoot hned vytahuješ atomovku ?
Upravil/a Noram dne 18-11-2005 22:45

http://noram.youaremighty.com/
Rufu
Jestli budou skiny ,mohly by být trochu normální?Myslím tím nějaké klasické kamufláže.
Je to sice nereálná mise,ale když jsem na poslední s TB3 viděl červenočerné Bf...

1stCL_Fucida
modří to dostanou befehlem Úsměv.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

VGR_Ghost
57thMH_Edison napsal:

Tímto vyhlašuji první termín porady pro velitele červených letek dávejte své možnosti kdy bychom se mohli setkat. Já mohu o výkendu od 12:00 - 22:00.

:sm36:

Víkend cca od 12 - 19.

http://www.virtualgrimreapers.net/
rudidlo
3IAP_Noram napsal:
rudidlo napsal:
3IAP_Noram napsal:
ještě škoda,že nám oleg nedal P38 Droop Snoot to by bylo supr
Ideální by bylo, kdyby vám dal atomovku a letěla tam jen jedna B-29, že? A vy byste jen seděli a koukali na to přes extery, že? Tak to ne, pánové - makat se bude. Už se na vás těšíme.

no nevím proč k Droop Snoot hned vytahuješ atomovku ?
Abyste to měli snazší Úsměv

XXX_Dazz
Celý víkend jsem byl pryč takže nevím jestli se uskutečnila nějaká porada červených. Pokud ne, navrhuji poradu na zítra t.j. pondělí 21.11.05 po 20:00 někde na TS.
Upravil/a XXX_Dazz dne 20-11-2005 17:51

57thMH_Edison
Jelikož jsme byli jen dva tak nic nebylo. Budu se snažit abych tam byl po 20:00.

AH_Cutora
1stCL_Fucida napsal:
tak jsme se domluvili, že se to poletí na CLDS

OK, prima

Ad schuzka, ja byl taky pryc, a o schuzce jsem ani nevedel. Takze pardon.
Upravil/a AH_Cutora dne 21-11-2005 08:47

MK_Paja
Nebylo by od věci, finální datum akce, uvést tučným písmem v úvodním příspěvku, případně v rozkazech.

Hoper
hele, Edie, bude velmi blízko těch doků nějaká školka ?
pokud nebude, tak neletím
nebo aspoň nějaký špitál, domov důchodců, blázinec nebo tak něco ...

a modlím se, abych vyladil nastavení Šturma, aby mi to při tomhle počtu "nehopsalo" Smutný
je to k blinknutí - včerejší track čtyř letadel jsem v perfect nastavení přehrál naprosto ok, dokonce se netrhalo ani zrychlení času
a pak na AH v rozlišení o řád nižší, detaily na medium a fps mám 12-18 ...

AH_Cutora
TAk jsme na TS AHcek, kanal riga-meeting a cekame ...

Hoper
můžu taky ?
budu jen vzadu v koutku, tiše jako - křeček Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,477,125 návštěv