December 22 2024 06:10:52
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Nová Graficka karta s AGP?
rudidlo
EDIT: odebral jsem obrázky - ty byly ze 7800 AGP. Sorry.
Upravil/a rudidlo dne 05-04-2006 16:18

http://silicon-remarks.blogspot.com
Munny
A to se todleto vejde do běžného PC?Šklebící se Néé, zdá se mi to dost Cool nato že to je topení

rudidlo
T-Munny napsal:
A to se todleto vejde do běžného PC?Šklebící se Néé, zdá se mi to dost Cool nato že to je topení
Topení v porovnání s čím?

MK_Paja
rudidlo napsal:

Nechápu, obr. snad byly verze 7800 pro AGP, co je na tom špatně ?

XXX_Dazz
paja_cz napsal:
rudidlo napsal:

Nechápu, obr. snad byly verze 7800 pro AGP, co je na tom špatně ?

Pro mě osobně cena, kdyby tak byla do 4500 Kč Šklebící se Šklebící se Šklebící se

Munny
rudidlo napsal:
T-Munny napsal:

Já to bral všeobecne. Jsem zvyklí na starší karty typu Geeforce 2 (tu mám ve starším PC, tam kde létám ILa mám Radeon 9600pro). Pro mě monstrózní velikosti nových karet je něco úplně nezvyklího.

rudidlo
T-Munny napsal:
rudidlo napsal:
T-Munny napsal:

Já to bral všeobecne. Jsem zvyklí na starší karty typu Geeforce 2 (tu mám ve starším PC, tam kde létám ILa mám Radeon 9600pro). Pro mě monstrózní velikosti nových karet je něco úplně nezvyklího.
Nějak to nechápu. Velikosti těch karet se moc neliší.

Munny
rudidlo napsal:
T-Munny napsal:
rudidlo napsal:
T-Munny napsal:

Nějak to nechápu. Velikosti těch karet se moc neliší.

Mě se teda nezdá že by to bylo podobně velký jako třeba Geeforce 2. Možná to je jen tím chlazením, to se mi zdá opravdu takový větší než větráček na Geeforce 2. Třeba moje ATI Radeon 9600pro je dvakrát širší a asi o třetinu delší než Geefore 2 (by oko). A i přesto se mi na těch screenech zdála ta karta minimálně mohutnější než moje ATIna. A od velikosti chlazení bych typoval že i více hřeje (samozřejmě neporovnatelně líp počítá).

To je teda pouze můj dojem:sm16:

rudidlo
No můžeš si pořídit osmibita. U některých nebyly ani pasivy a bylo to malé Úsměv
Fakt nevím, co v tomto vlákně řešíš...

Munny
rudidlo napsal:
No můžeš si pořídit osmibita. U některých nebyly ani pasivy a bylo to malé Úsměv
Fakt nevím, co v tomto vlákně řešíš...

Tak já mám doma Didaktik M(i s pětačtvrtkou disketovkou), Konzula a Atarko. Ale Ila sem tam nerozběhal (asi málo pamětiMrknutí)

Jinak abych teda přispěl do vlákna:
Ati 9600pro 256Mb ram GPU 400Mhz@416Mhz Paměti 200Mhz@213Mhz (kupovaná dva roky zpět na vánoce)
Větráčky jsem nepřidával, takže by šla asi víc.

Viděl jsem ji v prodeji i s výšší frekvencí, ale jestli máte někdo podobnou a přetaktovali jste ji, tak prosím napište výsledek.

Sestava: základka MSI 850 Pro5, procesor Northwood P4 1800@2000Mhz, 4x128 Samsung Rim ram 400Mhz
3D mark2001 - bez taktu 8 304bodů. S taktem procesoru na 2Ghz 8893 bodů. Takt procesoru i grafiky 9 057 bodů.

Black Death v IL2 na PERFECT (mám ale dojem že voda, stromy a efekty zůstaly na nule takže to je těžko perfektMrknutí) průměr 22Fps

ECL_Bulldok
Hele Munny není náhodou Didaktik i s atárkem u mně??:sm6:Mrknutí

Munny
Bulldok napsal:
Hele Munny není náhodou Didaktik i s atárkem u mně??:sm6:Mrknutí

Jo, ale pořád jsou naše:sm50:

rudidlo
Tak mi včera konečně dorazil tento krasavec:
[img]http://www.gpureview.com/database/images/videocards/ati/board_RX850XT_agp_lg.jpg[/img] is not a valid Image.
Tak jsem jej nahodil do slotu, nainstaloval drivery a ponechal původní nastavení. Samozřejmě se nekonala žádná extra změna krom nárůstu hrubého výkonu. Vlezl jsem doc conf.ini, pozapínal co šlo a pustil jej znovu.

Následovala snaha najít perfect settings v simple video options a po několika minutách bezvýsledného pátrání mi Pedropan objasnil, že hledám něco co neexistuje. Ponechal jsem tedy nastavení a pokračoval dál v prohlídce nového simulátoru..

Nejdřív jsem jen koukal. Pak jsem začal přemýšlet nad zde kdysi uvedeným výrokem, že v perfectu jdou letadla proti zemi vidět hůře než v excellent nastavení. Po zjištění, že blbýma výrokama se zabývat nebudu jsem skočil na online a coby příznivce JABO jsem zajásal. Nejen že jdou vidět cíle na větší vzdálenost, ony jdou lépe najít i z větší výšky a navíc je docela maso pozorovat ty volovinky kolem, jako třeba odlesk mraku na vodní hladině, zpěněné hřebeny vln, stíny kouře na zemi a podobné nesmysly, kterých jsem si doposud neužil. Tak se těším, až si konečně zalítám v tom novém simu Úsměv

Narazil jsem jen na dva nedostatky - občas se IL odmítne vrátit, pokud se přepnu do woken a Smartshadery, které měly teoreticky fungovat na staré kartě nefungují ani na nové. Nevíte co s tím?

Letecz
Rudidlo: cos to koupil? Stačí na to 350W zdroj? Zrovna taky řeším novou kartu do AGP. Rozmýšlím mezi ATI X800 nebo 850Pro nebo NVidiu 6800.

http://www.onlinesimulatory.cz
rudidlo
Letecz napsal:
Rudidlo: cos to koupil? Stačí na to 350W zdroj? Zrovna taky řeším novou kartu do AGP. Rozmýšlím mezi ATI X800 nebo 850Pro nebo NVidiu 6800.
Koupil jsem ji na inzerát, taky byla pekelně levnější. Je to R850Pro. (jinak 350W zdroj to v pohodě utáhne) Záleží na ceně. nVidie neznám, ale u ATI do AGP bych doporučoval:

R850XT/Pro - má poslední nativní čip pro AGP, žádný převodní můstek navíc, míň vyzářeného tepla, mernší spotřeba.
R800GTO (GTO2) - sice se už jedná o PCIe čip (pro overclockery - má horší možnosti k přetaktování na rozdíl od R481, který je v Radeonu 850)

Ještě je možnost, že se na trh doplazí GeForce 7600GS pro AGP - to by byla jednoznačně nejlepší volba (tato karta je ve vývoji, ale nikdo neví kolik bude stát).

Nějaké nepotvrzené hlášky jsem slyšel i o X1600XT pro AGP, ale to ti nikdo napevno nepotvrdí.

Pokud máš hodně peněz, nVidii 7800GS můžeš za nějakých 10kKč koupúit už teď.

AH_Ronsoc
A X800GTO AGP? ma zmysel ?/?

rudidlo
AH_Ronsoc napsal:
A X800GTO AGP? ma zmysel ?/?
Má, pokud nemáš zbytečných 20 000. My se tu bavíme o kartách pro normální smrtelníky. Rentieři jsou myslím na dovolené.Pff

AH_Ronsoc
No asi takto mam 9800PRO ci ma zmysel kupovat X8ooGTO AGP ci sa bude dat poznat ten rozdiel ???? ci sa vlastne oplati investovat do tejto karty Smutný

rudidlo
AH_Ronsoc napsal:
No asi takto mam 9800PRO ci ma zmysel kupovat X8ooGTO AGP ci sa bude dat poznat ten rozdiel ???? ci sa vlastne oplati investovat do tejto karty Smutný
X800GTO je cca 2x rychlejší než 9800 Pro. Bohužel v ILovi tento rozdíl není až tak markantní.

Já jsem povyšoval z Radeonu 8500 LE, takže u mě byl ten rozdíl dost velký.

Osobně vlastnit 9800Pro, tak peníze schovám až na novej poč, kterej už bude mít PCIe, DDR2 paměti a tak...

EDIT: Ale já jsem X800GTO pro AGP ve svém původním příspěvku zmiňoval...Vyděšený
EDIT2: Dnes večer (pokud nebudou padat hovna s háčkama) tak sem postnu rozdíl mezi R8500LE a X850Pro beze změny v conf.ini.
EDIT3: Podle mě je to volovina, ale Pájovi tu radost udělám:
Testován track TheBlackDeath s tímto nastavením:
Radeon 8500 LE GPU: 295MHz MEM 275 MHz - avg 34fps
Radeon X850Pro: GPU 500MHz MEM 500 MHz - avg 47fps
conf ini:
[Render_OpenGL]
TexQual=3
TexMipFilter=3
TexCompress=2
TexFlags.UseDither=0
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=0
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=1
TexFlags.UsePaletteExt=1
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=1

TexFlags.TexEnvCombine4NV=0
TexFlags.TexEnvCombineDot3=0
TexFlags.DepthClampNV=0
TexFlags.SeparateSpecular=0
TexFlags.TextureShaderNV=0

HardwareShaders=0

Shadows=0
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3

Sky=2
Forest=0
LandShading=3
LandDetails=2

LandGeom=2
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1

VideoSetupId=17
Water=0
Effects=0
ForceShaders1x=0

PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0
Upravil/a rudidlo dne 04-05-2006 18:27

Rufu
AH_Ronsoc napsal:

R9800Pro je výkonově asi o 5-8Fps pomalejší než 6600GT.Test na PF
http://www.svetha...FCE74.html

ale u ATI hodně dělaj ovladače.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,120,018 návštěv