November 22 2024 00:36:36
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Korálové moře
Permon
MrknutíJa dorazím.
Jsem starý,blbý ale snaživý.

AH_Watson
Já taky přijdu. Sice nevím, kdo mi bude dělat navigátora, ale třeba se domluvíme, u speciálek se to předpokládá. Mrknutí

312_strycekFido
ja dorazim, snad budu mit koho povozit
www.312raf.com

3BAP_Rohlos
Přijdu s dočasně náhradním navigátorem. David se mnou dneska letí.
Připrav si kruh Davide, budeme se koupat.Šklebící se

mha
Omlouvám se z dnešního tréningu, musím zůstat déle v práci a tak nevím, v kolik dorazím... Smutný
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

1stCL_Fucida
je to i pro stíhače, nebo pro SBD + Valy ?
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

LesniHU
Nevim uplne presne, co se chysta, ale urcite je to pro vsechny :-).

AH_Cutora
Zdarec,

je mi moc lito, ale me zase kravi pripojka a chaoticky to naskakuje a vypadava. Ted to zase naskocilo, snad to vydrzi.... Nezarucuji svou ucast na dnesnim treningu, snad ale dorazi LesniHU. Kdybych se ani ja ani LesniHU neobjevil do 20:15, tak to pro dnesek rusim. Moc se omlouvam.

Cutora.

j4ck41
kluci kdyby mel nekdo zajem tak tady jsou popsany kokpity ruznejch letadel aby ste se mohli podivat co ruzny budiky znamenaj a je tam SBD i VAL

http://www.partiz...ockpit.htm

1stCL_pbarry
nebylo by nejaky interni forum ?

Jestli muzu mluvit za valy , tak myslim nebude problem. Seznamili jsme se a tak Šklebící se Dalsi trenink by uz mel bezet ucelove podle pevny osnovy.

Vedouci formaci Cassius, Rohlos a Hiltos.

Kdo měl problemy s pristavanim tak nacvičí!

Učast:
3BAP_Cassius Chaerea
3BAP_Bugs
Hiltos
Georgeu
3BAP_Rohlos
1stCL_pbarry
bigjirka
312_strycekFido
ECL_Punkey
IJG1_Miroo
(Hoper)
(Safrik)
Upravil/a 1stCL_pbarry dne 21-05-2007 22:02
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
3BAP_Rohlos
Přímo v programu Ila je pdf soubor aircraft guide, nebo tak nějak. Tam jsou kokpity popsaný ještě líp a jsou tam i výhody nevýhody technický data atd... u všech letadel, který jsou ve hře.
Upravil/a 3BAP_Rohlos dne 21-05-2007 21:56

1stCL_Punkey
Potrénovali jsme docela účelně si myslim - starty & přistání. Kamenem úrazu jsou přistání, aspoň pro mne tedaŠklebící se. Jednou mi ujela stojící loďŠklebící se, dokonce jednou se mi povedlo i přistát a toto je moje druhé nejpoveděnější přistáníŠklebící se
[img]http://img358.imageshack.us/img358/6254/pistnvalumf9.jpg[/img] is not a valid Image.

LesniHU
O interni forum bylo zazadano, takze az bude mit vite-kdo cas, tak budou vlakna.

Pokud muzu mluvit za SBD, tak se trenink vydaril - vyzkouseli jsme si nejake ty okruhy a pristani ve skupinach a navzajem jsme se srazeli opravdu malo :-).

1stCL_Fucida
LesniHU napsal:
O interni forum bylo zazadano, takze az bude mit vite-kdo cas, tak budou vlakna.

(já) Úsměv

Teď si tak říkám, že bych mohl LesnimuHU přidělit práva Úsměv.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Kurtis
Borci, možná jsem to jenom přehlédnul. Ale jak je to s termínem této akce? Už se ví něco bližšího?
Začíná se mi nějjak plnit kalendář a kvůli této speciálce si všude dávám otazníky. Navíc bych si rád začal plánovat rekreaci ROH ...

Pls, vymyslete něco. Ideálně co nejdřív. Nerad bych se odhlašoval, protože se vybere termín až na červenec ...

3BAP_Bugs
Ten Val, sviňa jedna, letí ako vetroň.Naštvaný
Trikrát som to pretaxoval cez lietadlovku po kolesách, a ten hnusný hák sa nie a nie zachytiť.Smutný

Aj keď toto letím ako navigátor/strelec, stíhol som doma potrénovať nejaké tie pristátia. Už by to malo byť OK.

http://3iap.org
3BAP_Rohlos
Přistání není tak hrozný. Pokud se naučíte sedat na statickou loď, tak už není vůbec žádnej problém sednout na jedoucí. Hlavní je držet rychlost minimálně na 140-ti km/h u Vala a je to v poho.

Jinak nevím jak se to bude řešit, ale teď jsem zkoušel kolik snese loď třídy Lexington 250kg bomb a řešení je následující:
- 8 bomb ju potopí, pokud se trefijou přesně do stejnýho místa
- 13 bomb ju potopí, pokud se ty bomby rozložijou po celý palubě a můstku

Z toho mě vychází, že potopit tuhle loď bude vyžadovat asi tak tři roky modlení a prošení všech možnejch svatejch. A co se týče návratu domů? ZAPOMEŇTE!!! Ve dvou útocích ze tří mě už v 3500 vejšce těžkej flak ustřelil křídlo a zapálil motor i když jsem tam měl několik spoluletců a letadlovka byla nastavená na Veterána. No s osmi Valama to bude solidní řehole.

Tak kluci trénujte vydatně přistávání, ať aspoň ten průzkum dopadne šťastně.

Hiltos
V tom pripade bych navrhoval natrenovat trefovani dvou moznych VIP:
1. Fucida, sedici ve svem F3F3 na draze trpici morskou nemoci
2. Jiricek, sedici ve sve admiralske kabine nad mapou, buzolou a cajickem

GC3_Messik
Má někdo k dispozici nějaký link na mapu Coral sea v tisknutelné podobě v nějakém měřítku?? Hledal jsem ale našel jsem jen balík PF map ale zrovna bez téhle. Jelikož jsem střelec-navigátor tak je to celkem nutné. Pokud někdo máte prosím ozvěte se Mrknutí.. díky

gc3normandie.over.cz
3BAP_Cassius Chaerea
Jednu sem ti našel, ale možná by to chtělo trochu víc čtverečků.
brainking.com/images/rules/pisk/01.gif

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,010,993 návštěv