SPECIALKA - HUNTING FJORDS
|
Lekk |
Přidané 12-04-2007 01:21
|
Uživatel
Příspěvek: 1785
Založený: 20.10.05
|
311_Rampa napsal:
Lekku, pls moc prosím, dal by se posunout ostrý start mise na 20:00 ???
no jako reálného času...to je spíš na Fučim..já nebudu ani na TS a nijak do toho nezasahuju krom rozkazů. Takže se domluvte..ale spousta z lidí to už má zapsané na 20:30..tak nevim jak to projde. |
|
|
|
311_Rampa |
Přidané 12-04-2007 02:13
|
Uživatel
Příspěvek: 642
Založený: 29.09.05
|
tak ja prosím všechny aby to posunuli na 20:00 :-) Dík
Tak co Fuči? Myslíš že by to šlo??? Sím sím, jinak od nás nemůže leťet Podrs. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 12-04-2007 04:39
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10828
Založený: 26.01.13
|
Měnit čas kvůli jednomu člověku ze šedesáti? To mi nepřijde jako nejlepší nápad. Posunutí blíže k 20. hodině bývá pro většinu pilotů spíše nepříjemné..takže jsem jednoznačně proti.
Podrs si bude muser přeorganizovat svůj čas, nebo prostě akci oželet..ale samozřejmě pokud se tady 30 modrých pilotů vysloví ve smyslu, že je jim to fuk, tak mně osobně to nevadí .
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
mha |
Přidané 12-04-2007 09:16
|
Uživatel
Příspěvek: 612
Založený: 10.12.05
|
Zdravím, přeposlal jsem většině z REDs pilotů rozkazy od Lekka na neděli.
Zde na stránkách jsem bohužel nenašel maily na Glada69, 313_Machra, 313_Santyho, 310_Crowleyho, 311_Tjurma a Georgeuho.
Prosím tedy ostatní náctníky, kterým rozkazy dojdou, aby je předali kolegům, popřípadě se mi bitte ozvěte přes PMko s Vaší adresou a dodatečně přepošlu...
Díky!
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius
|
|
|
|
311_Tjurma |
Přidané 12-04-2007 09:53
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 347
Založený: 16.03.06
|
soráč, měl jsem skrytej e-mail, již opraveno, oni mi to ale hoši od nás pošlou |
|
|
|
mha |
Přidané 12-04-2007 10:30
|
Uživatel
Příspěvek: 612
Založený: 10.12.05
|
311_Tjurma napsal:
soráč, měl jsem skrytej e-mail, již opraveno, oni mi to ale hoši od nás pošlou
Ok, takže prozatím neposílám, pokud by se to k tobě nedostalo, hoď mi info třeba PMkem a dodatečně bych to přeposlal...
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius
|
|
|
|
CSL1_Vonty |
Přidané 12-04-2007 16:22
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 148
Založený: 10.03.07
|
koukam ze pan loyzik se nevesel tak ho hod aspon jako nahradnika, k modrejm dik, jinak veskery potrebny info pro misi se dovim az v nedeli ? |
|
|
|
310_Podrs |
Přidané 12-04-2007 18:30
|
Uživatel
Příspěvek: 1572
Založený: 07.06.06
|
1stCL_Fucida napsal:
Měnit čas kvůli jednomu člověku ze šedesáti? To mi nepřijde jako nejlepší nápad. Posunutí blíže k 20. hodině bývá pro většinu pilotů spíše nepříjemné..takže jsem jednoznačně proti.
Podrs si bude muser přeorganizovat svůj čas, nebo prostě akci oželet..ale samozřejmě pokud se tady 30 modrých pilotů vysloví ve smyslu, že je jim to fuk, tak mně osobně to nevadí .
Ééé, sice jsem Rampovi říkal že musím kolem desáté večer na noční a tudíž by se mi hodilo kdyby to začínalo dřív(a já stihnul alespoň jeden let, jinak to že Beaufy budou startovat až půl hodiny po začátku akce jsem se dozvěděl včera když jsem četl rozkazy, jinak bych se nehlásil kua ) ale že to vezme až takhle drsně a bude přemlouvat ostatní aby si to kvůli mě přesunuli, to jsem fakt netušil...
Takže v poho chlapi, nic neměňte, a já se odhlašuju z Beaufa a nechávám ho volnýho pro 311_Upíra kterej to má rozkazem i kdyby nechtěl... (ledaže by se nenašel nikdo do toho hydroplánu, kterej, jak jsem vyrozuměl z rozkazů je esenciální pro blaho všech )
Tak ho tam Lekku pls přehoď a mě napiš do náhradníků, kdyby někdo nedorazil tak můžu ze začátku zaskočit, samozřejmě pouze za červené ... |
|
|
|
Wulfi |
Přidané 12-04-2007 19:35
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 126
Založený: 08.03.06
|
Dík za zarazení, pls jeste jeden sea pro MAXe.. |
|
|
|
Rufu |
Přidané 12-04-2007 20:41
|
Uživatel
Příspěvek: 1348
Založený: 30.09.05
|
Podrs neprozrazuj strategický info.
Lekku Seafiry maj taky nějaký úkoly ?Nebo se budou jen snažit odstartovat z letadlovek? |
|
|
|
Lekk |
Přidané 12-04-2007 20:55
|
Uživatel
|
vonty napsal:
koukam ze pan loyzik se nevesel tak ho hod aspon jako nahradnika, k modrejm dik, jinak veskery potrebny info pro misi se dovim az v nedeli ?
Ale vešel..jenom jsem myslel žes jej nahradil CZS_Mikym..sry..pokud letí tak je náhradníkem Miky. |
|
|
|
Lekk |
Přidané 12-04-2007 20:58
|
Uživatel
|
311_BleskovejPodrs napsal:
1stCL_Fucida napsal:
Ééé, sice jsem Rampovi říkal že musím kolem desáté večer na noční a tudíž by se mi hodilo kdyby to začínalo dřív(a já stihnul alespoň jeden let, jinak to že Beaufy budou startovat až půl hodiny po začátku akce jsem se dozvěděl včera když jsem četl rozkazy, jinak bych se nehlásil kua ) ale že to vezme až takhle drsně a bude přemlouvat ostatní aby si to kvůli mě přesunuli, to jsem fakt netušil...
Takže v poho chlapi, nic neměňte, a já se odhlašuju z Beaufa a nechávám ho volnýho pro 311_Upíra kterej to má rozkazem i kdyby nechtěl... (ledaže by se nenašel nikdo do toho hydroplánu, kterej, jak jsem vyrozuměl z rozkazů je esenciální pro blaho všech )
Tak ho tam Lekku pls přehoď a mě napiš do náhradníků, kdyby někdo nedorazil tak můžu ze začátku zaskočit, samozřejmě pouze za červené ...
OKI provedeno. JENOM připomínám, že časový harmonogram je pouze orientační..a slouží k představě o časové délce jednotlivých operací..jejich začátky jsou zcela v kompetenci velitelů stran. Není to scriptovaná mise..takže to berte skutečně jenom jako souhrnný přehled operací té které strany...jinými slovy..mužete startovat kdykoliv chcete.
Upravil/a Lekk dne 12-04-2007 21:01
|
|
|
|
Lekk |
Přidané 12-04-2007 21:06
|
Uživatel
|
Rufu napsal:
Lekku Seafiry maj taky nějaký úkoly ?Nebo se budou jen snažit odstartovat z letadlovek?
Přečti si rozkazy až do konce..pak ještě jednou a nakonec znova..a uvidíš, že na SEAFIRECH to všechno stojí a leží!!!! |
|
|
|
Rufu |
Přidané 12-04-2007 21:26
|
Uživatel
Příspěvek: 1348
Založený: 30.09.05
|
VGR_Lekk napsal:
Rufu napsal:
Lekku Seafiry maj taky nějaký úkoly ?Nebo se budou jen snažit odstartovat z letadlovek?
Přečti si rozkazy až do konce..pak ještě jednou a nakonec znova..a uvidíš, že na SEAFIRECH to všechno stojí a leží!!!! Nepiš prosím blbosti, rozkazy jsem dostal v mejlu teď v 21.24 tj několik minut po tvém příspěvku. |
|
|
|
1stCL_Pagy |
Přidané 12-04-2007 23:07
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 219
Založený: 12.04.07
|
Ja bych se taky hlasil jako nahradnik na Fokace |
|
|
|
Lekk |
Přidané 12-04-2007 23:11
|
Uživatel
|
Rufu napsal:
VGR_Lekk napsal:
Rufu napsal:
Přečti si rozkazy až do konce..pak ještě jednou a nakonec znova..a uvidíš, že na SEAFIRECH to všechno stojí a leží!!!! Nepiš prosím blbosti, rozkazy jsem dostal v mejlu teď v 21.24 tj několik minut po tvém příspěvku.
Sry pochopil sem že je už máš..podle tvé narážky na Podrsuv příspěvek. |
|
|
|
310_Podrs |
Přidané 12-04-2007 23:16
|
Uživatel
|
VGR_Lekk napsal:
Rufu napsal:
VGR_Lekk napsal:
Rufu napsal:
Přečti si rozkazy až do konce..pak ještě jednou a nakonec znova..a uvidíš, že na SEAFIRECH to všechno stojí a leží!!!! Nepiš prosím blbosti, rozkazy jsem dostal v mejlu teď v 21.24 tj několik minut po tvém příspěvku.
Sry pochopil sem že je už máš..podle tvé narážky na Podrsuv příspěvek.
Kua chlapi, nehádejte se o ten usoplenej hydroplán...
Lekku, tak mě písni do Seafira, s tím si chvilku zalítám když je to ten nosnej typ ...o hydroplán se už vůbec nezajímám... |
|
|
|
Lekk |
Přidané 13-04-2007 11:27
|
Uživatel
|
RGR
Takže dva poslední sífrajeři a hadroplán. Připomínám, že kdokoliv muže sednout do hadroplánu kdykoliv v pruběhu specky. Jinak přesun po zemi je klasika dle pravidel..v tomto případě 5 minut na čtverec. V moři není přesun krom čtverců kde zasahuje aspon ždibek země. Červení mají vyjímku ohledně kyvadlové dopravy mezi základnou a svazem a to v jednotné časovce 20 minut bráno trasou základna-svaz.
Samozřejmě přesedlat mužete kdykoliv do čehokoliv ale pouze v rámci platného počtu letounu dle rosteru.
Zachranovat piloty je normální a stačí sednout kdekoliv ve čtevrci kde se dle chatu zřítil dotyčný smolař...samozřejmě za předpokladu že vyskočil a přežil že. zachrání se najednou všichni co jsou v daném čtverci...vím je to náročný se tam vecpat..ale vy jste kluci šikovný.
Střílí se všichni a všechno..tj. žádné politické imunity nejsou. Přezbrojení a doplnění paliva klasika 15minut. Blue death = restart pilota. Lagkill si musíte ošetřit sami. Navrhuju restart pilota, ale je to na vás.
Hodně štěstí piloti.
Ke strojům rozchod.
Upravil/a Lekk dne 13-04-2007 11:43
|
|
|
|
310_Podrs |
Přidané 13-04-2007 11:54
|
Uživatel
|
...... Tak v tom pripade kdyz je to takhle, tak beru hydroplan od zacatku akce az do cca. 21,45-22,00 LT...pak je volnej pro nekoho dalsiho kdo na to ma koule... |
|
|
|
Loyzik |
Přidané 13-04-2007 15:52
|
Nováček
Příspěvek: 13
Založený: 13.04.07
|
Prosím VGR Lekka, aby mě písnul rozkazy a dokumentaci pro blue He-111 (jsem se zaregistroval až nyní) |
|
|