November 25 2024 08:10:12
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
SPECIALKA - HUNTING FJORDS
Lekk
311_Rampa napsal:
Lekku, pls moc prosím, dal by se posunout ostrý start mise na 20:00 ???

no jako reálného času...to je spíš na Fučim..já nebudu ani na TS a nijak do toho nezasahuju krom rozkazů. Takže se domluvte..ale spousta z lidí to už má zapsané na 20:30..tak nevim jak to projde.Mrknutí

311_Rampa
tak ja prosím všechny aby to posunuli na 20:00 :-) Dík

Tak co Fuči? Myslíš že by to šlo??? Sím sím, jinak od nás nemůže leťet Podrs.

1stCL_Fucida
Měnit čas kvůli jednomu člověku ze šedesáti? To mi nepřijde jako nejlepší nápad. Posunutí blíže k 20. hodině bývá pro většinu pilotů spíše nepříjemné..takže jsem jednoznačně proti.
Podrs si bude muser přeorganizovat svůj čas, nebo prostě akci oželet..ale samozřejmě pokud se tady 30 modrých pilotů vysloví ve smyslu, že je jim to fuk, tak mně osobně to nevadí Úsměv.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

mha
Zdravím, přeposlal jsem většině z REDs pilotů rozkazy od Lekka na neděli.

Zde na stránkách jsem bohužel nenašel maily na Glada69, 313_Machra, 313_Santyho, 310_Crowleyho, 311_Tjurma a Georgeuho.

Prosím tedy ostatní náctníky, kterým rozkazy dojdou, aby je předali kolegům, popřípadě se mi bitte ozvěte přes PMko s Vaší adresou a dodatečně přepošlu...

Díky! Mrknutí
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

311_Tjurma
soráč, měl jsem skrytej e-mail, již opraveno, oni mi to ale hoši od nás pošlouMrknutí

mha
311_Tjurma napsal:
soráč, měl jsem skrytej e-mail, již opraveno, oni mi to ale hoši od nás pošlouMrknutí

Ok, takže prozatím neposílám, pokud by se to k tobě nedostalo, hoď mi info třeba PMkem a dodatečně bych to přeposlal...
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

CSL1_Vonty
koukam ze pan loyzik se nevesel tak ho hod aspon jako nahradnika, k modrejm dik, jinak veskery potrebny info pro misi se dovim az v nedeli ?

http://www.czletka.zde.cz/
310_Podrs
1stCL_Fucida napsal:
Měnit čas kvůli jednomu člověku ze šedesáti? To mi nepřijde jako nejlepší nápad. Posunutí blíže k 20. hodině bývá pro většinu pilotů spíše nepříjemné..takže jsem jednoznačně proti.
Podrs si bude muser přeorganizovat svůj čas, nebo prostě akci oželet..ale samozřejmě pokud se tady 30 modrých pilotů vysloví ve smyslu, že je jim to fuk, tak mně osobně to nevadí Úsměv.

Ééé, sice jsem Rampovi říkal že musím kolem desáté večer na noční a tudíž by se mi hodilo kdyby to začínalo dřív(a já stihnul alespoň jeden let, jinak to že Beaufy budou startovat až půl hodiny po začátku akce jsem se dozvěděl včera když jsem četl rozkazy, jinak bych se nehlásil kua Smutný ) ale že to vezme až takhle drsně a bude přemlouvat ostatní aby si to kvůli mě přesunuli, to jsem fakt netušil...Zamračený
Takže v poho chlapi, nic neměňte, a já se odhlašuju z Beaufa a nechávám ho volnýho pro 311_Upíra kterej to má rozkazem i kdyby nechtěl...Šklebící se (ledaže by se nenašel nikdo do toho hydroplánu, kterej, jak jsem vyrozuměl z rozkazů je esenciální pro blaho všech Mrknutí )
Tak ho tam Lekku pls přehoď a mě napiš do náhradníků, kdyby někdo nedorazil tak můžu ze začátku zaskočit, samozřejmě pouze za červené ... Cool

http://www.310raf.com
Wulfi
Dík za zarazení, pls jeste jeden sea pro MAXe..Vyděšený

Rufu
Podrs neprozrazuj strategický info.
Lekku Seafiry maj taky nějaký úkoly ?Nebo se budou jen snažit odstartovat z letadlovek?

Lekk
vonty napsal:
koukam ze pan loyzik se nevesel tak ho hod aspon jako nahradnika, k modrejm dik, jinak veskery potrebny info pro misi se dovim az v nedeli ?

Ale vešel..jenom jsem myslel žes jej nahradil CZS_Mikym..sry..pokud letí tak je náhradníkem Miky.

Lekk
311_BleskovejPodrs napsal:
1stCL_Fucida napsal:

Ééé, sice jsem Rampovi říkal že musím kolem desáté večer na noční a tudíž by se mi hodilo kdyby to začínalo dřív(a já stihnul alespoň jeden let, jinak to že Beaufy budou startovat až půl hodiny po začátku akce jsem se dozvěděl včera když jsem četl rozkazy, jinak bych se nehlásil kua Smutný ) ale že to vezme až takhle drsně a bude přemlouvat ostatní aby si to kvůli mě přesunuli, to jsem fakt netušil...Zamračený
Takže v poho chlapi, nic neměňte, a já se odhlašuju z Beaufa a nechávám ho volnýho pro 311_Upíra kterej to má rozkazem i kdyby nechtěl...Šklebící se (ledaže by se nenašel nikdo do toho hydroplánu, kterej, jak jsem vyrozuměl z rozkazů je esenciální pro blaho všech Mrknutí )
Tak ho tam Lekku pls přehoď a mě napiš do náhradníků, kdyby někdo nedorazil tak můžu ze začátku zaskočit, samozřejmě pouze za červené ... Cool

OKI provedeno. JENOM připomínám, že časový harmonogram je pouze orientační..a slouží k představě o časové délce jednotlivých operací..jejich začátky jsou zcela v kompetenci velitelů stran. Není to scriptovaná mise..takže to berte skutečně jenom jako souhrnný přehled operací té které strany...jinými slovy..mužete startovat kdykoliv chcete.
Upravil/a Lekk dne 12-04-2007 21:01

Lekk
Rufu napsal:
Lekku Seafiry maj taky nějaký úkoly ?Nebo se budou jen snažit odstartovat z letadlovek?

Přečti si rozkazy až do konce..pak ještě jednou a nakonec znova..a uvidíš, že na SEAFIRECH to všechno stojí a leží!!!!

Rufu
VGR_Lekk napsal:
Rufu napsal:

Přečti si rozkazy až do konce..pak ještě jednou a nakonec znova..a uvidíš, že na SEAFIRECH to všechno stojí a leží!!!!
Nepiš prosím blbosti, rozkazy jsem dostal v mejlu teď v 21.24 tj několik minut po tvém příspěvku.Zamračený

1stCL_Pagy
Ja bych se taky hlasil jako nahradnik na Fokace

Lekk
Rufu napsal:
VGR_Lekk napsal:
Rufu napsal:

Nepiš prosím blbosti, rozkazy jsem dostal v mejlu teď v 21.24 tj několik minut po tvém příspěvku.Zamračený

Sry pochopil sem že je už máš..podle tvé narážky na Podrsuv příspěvek.Vyděšený

310_Podrs
VGR_Lekk napsal:
Rufu napsal:
VGR_Lekk napsal:
Rufu napsal:

Sry pochopil sem že je už máš..podle tvé narážky na Podrsuv příspěvek.Vyděšený

Kua chlapi, nehádejte se o ten usoplenej hydroplán... Mrknutí

Lekku, tak mě písni do Seafira, s tím si chvilku zalítám když je to ten nosnej typ Vyděšený ...o hydroplán se už vůbec nezajímám... Šklebící se

Lekk
RGR

Takže dva poslední sífrajeři a hadroplán. Připomínám, že kdokoliv muže sednout do hadroplánu kdykoliv v pruběhu specky. Jinak přesun po zemi je klasika dle pravidel..v tomto případě 5 minut na čtverec. V moři není přesun krom čtverců kde zasahuje aspon ždibek země. Červení mají vyjímku ohledně kyvadlové dopravy mezi základnou a svazem a to v jednotné časovce 20 minut bráno trasou základna-svaz.
Samozřejmě přesedlat mužete kdykoliv do čehokoliv ale pouze v rámci platného počtu letounu dle rosteru.

Zachranovat piloty je normální a stačí sednout kdekoliv ve čtevrci kde se dle chatu zřítil dotyčný smolař...samozřejmě za předpokladu že vyskočil a přežil že.Šklebící se zachrání se najednou všichni co jsou v daném čtverci...vím je to náročný se tam vecpat..ale vy jste kluci šikovný.Šklebící se

Střílí se všichni a všechno..tj. žádné politické imunity nejsou. Přezbrojení a doplnění paliva klasika 15minut. Blue death = restart pilota. Lagkill si musíte ošetřit sami. Navrhuju restart pilota, ale je to na vás.
Hodně štěstí piloti.
Ke strojům rozchod.
Upravil/a Lekk dne 13-04-2007 11:43

310_Podrs
Zamračený...Cool...Šklebící se Tak v tom pripade kdyz je to takhle, tak beru hydroplan od zacatku akce az do cca. 21,45-22,00 LT...pak je volnej pro nekoho dalsiho kdo na to ma koule... Vyděšený

Loyzik
Prosím VGR Lekka, aby mě písnul rozkazy a dokumentaci pro blue He-111 (jsem se zaregistroval až nyní)

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,040,513 návštěv