September 21 2025 11:42:37
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 17

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Spit Mk IXe
Tajpan
3IAP_Agijo napsal:
Tajpane, já to tady teda celý neprolízal, ale zběžně jsem viděl jen vlákna über lavočka, über spit, tak nevím jestli tady někdy brečeli červení, pokud se mýlím, nechám se rád poučit. Mrknutí

Šklebící se musíš čítať viac. Mrknutí

313_OTU_oblak
a na kolika mapách potkáš ve spitu IX Gustava G-6 (žádné AS nebo café Laté či G-2 Úsměv )))

moje zkušenost je že na mapách potkám bud ve spitu V 109G-2 a nebo v IX G-6 Late či AS. Asi mám smůlu....i když G-6 bylo vyrobeno nejvíce. Šklebící se

ale to je jedno.

Kurtis
313_OTU_oblak napsal:
i když G-6 bylo vyrobeno nejvíce. Šklebící se

OT: Šklebící se Za tuhle poznámku bys mohl být zastřelen. To je jako říct, že v neslabší Felícii byl ten samej motor, jako v 1000MB. Svým způsobem je to pravda, ale je tam spoustu "ale" ... Mrknutí

1stCL_BlueL
oblaku jen malej dodatek G-6 je to same jako G-6 late... vykonama se nijak nelisi

313_OTU_oblak
nojo....mne se výhled z G-6 Late líbí mnohem více.....(galland cube Úsměv

blue - jo. to je fakt. výkony některých verzí spitů se taky neliší.
Upravil/a 313_OTU_oblak dne 03-04-2007 13:48

1stCL_pbarry
agijo tys to nepochopil. Tady nikdo nebrecel ze jsou snad modry letadla podmodelovany nebo cerveny premodelovany. A jestli jo tak to ocituj kdo tak psal Mrknutí V predesle diskuzi se vetsina lidi shodla o nadrazenosti spitfiru, at uz v realu ci ve hre. Jediny kdo tu furt mele jakej je ve hre spit chudacek je prave joe Mrknutí

Samotne neprehrivani spitfiru je znama vec, stejne tak zvyseny vykon pro G2, ktery byl povolenej ve skutecnosti az v roce 43.
Upravil/a 1stCL_pbarry dne 03-04-2007 14:07
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
313_OTU_oblak
PBARRY - o výkonu G-2 a hmotnosti G-6 by se dalo spekulovat, každý máme svůj názor. Úsměv))))

Panek
Tak jsem chtěl dělat machra a otevřel jsem chytrou knihu. Nalistoval jsem si Spita a u Spita IXe je napsáno "Výzbroj: 8x .303 kulomet Browning a až 600kg bomb"
Tak jsem tu knihu zase zavřel a odliži do dřevníku, ještě by se toho nedejbože Oleg chytil. Cool

1stCL_pbarry
313_OTU_oblak napsal:
PBARRY - o výkonu G-2 a hmotnosti G-6 by se dalo spekulovat, každý máme svůj názor. Úsměv))))

To je fajn, ale zase me nechapes. Ja nic z toho nezpochybnuju.

Btw ta G6 dostoupa do vysek prakticky za stejnej cas jako v realu. Kde ji teda chybi hmotnost ?
Upravil/a 1stCL_pbarry dne 03-04-2007 15:17

barryk.webz.cz
rOckie
WT_TeeDee napsal:
A je nutný, aby pilot Befka po tom Immelmanu letěl rovně s prstem v nose? Šklebící se
Je fakt, že jsem pořádně asi půl roku nelítal, tak jsem možná už zapomněl jaký je spit ufo, ale to befko, který mělo na počátku vyšší rychlost než spit, by udělalo jen immelmana, zatímco spit s nižší rychlostí udělá 2 lopingy a dostane se do stejné výšky jako befko se stejnou rychlostí?

ja jsem to napsal v nadsázce (proto na konci ten smajlík), nicméně za jistých podmínek se přesně tohle stát může. Zvlášť když bojuješ proti letadlu, který umí v loopingu postupně nabírat vejšku Vyděšený

A co by jsi v takové situaci udělal ty?

já bych se pochopitelně nechal sestřelit, pak bych běžel někam na forum a tam bych si zaplakal. Od jiných lam (zejména ti poměrně čerství bývaj nejchytřejší, sám to znám) bych se dozvěděl, že jsem lama, což by mě hluboce urazilo. Druhý večer, abych zjistil jak to teda se mnou doopravdy je, bych si dal nějaký duely. V těch by se ukázalo, že sice lama jsem, ale i lepšího pajlota-befkaře, když sám budu sedět ve spitfajru, stejně rozmáznu (Kocour se nepočítá). I když bude mít chudák počáteční výhodičku A to mě duševně uklidní.
Pak si ještě navrch seženu nějakýho nováčka, posadím ho do spitfajru, vezmu si G6 a když pánbuh dá, 3x po sobě ho zabíju. S pocitem naprostýho kinga oblohy pak půjdu na nějaký server, kde mě zase někdo sestřelí... a tak pořád dokolečka Šklebící se

a s trpělivostí budu čekat na sim, který modeluje fyziku líp, než senilní FM pro IL2. A nebo se mi obejví u pravého oka tik a začnu radši lítat ve vybraných (nejmenovaných) typech.

WT_TeeDee
Takhle se to dělá Mrknutí

Joe Hallenbeck
3IAP_Agijo napsal:
Já psal, že když mě utočí G2, tak to nemusí být tím, že by G2 byla über, ale asi to bude tím, že něco dělám špatně, zatímco někteří modří se tváří, píšou, jak je spit, lavočka über jen proto, že od pilota v těchto letadlech dostanou na prdel.
Taky je zajímavý, že v Lavočce točím jak vůl, mám blackout a frajer v G2 mě naprosto neomylně trefuje, ale zase bych si nedovolil tvrdit, že je G2 über, prostě asi něco dělám špatně, což ovšem někteří "blue hero" zvyklí v F4 sestřelovat LaGG3 4serie nejsou ochotni přiznat.
Proč pořád brečí jen modří?

Lip bych to ani ja nenapsal Šklebící se Cool
313_FlyBoy
RY-C

1stCL_pbarry
Tak jeste jednou a od zacatku. Kde modri breci ? Jaci modri breci ? Duvod breku ? Mrknutí

barryk.webz.cz
Wutz
tenhle modrej brečí , důvod neznám.

[img]http://www.kentonbsmith.com/blog/uploaded_images/unicef_smurfs-746193.jpg[/img] is not a valid Image.

1stCL_Punkey
Cool

1stCL_Punkey
Možná proto, že jim Stoupa zničil vesniciMrknutí

Glad69
E CL_Punkey napsal:
Možná proto, že jim Stoupa zničil vesniciMrknutí

Ty se nejak vyznas:-).

http://www.cockneyrejects.net
1stCL_Punkey
Možná to byl kníže MagorŠklebící se
Neni to tak dávno, co jsem se na to díval každý denCool

1stCL_Fucida
Joe Hallenbeck napsal:
3IAP_Agijo napsal:
Já psal, že když mě utočí G2, tak to nemusí být tím, že by G2 byla über, ale asi to bude tím, že něco dělám špatně, zatímco někteří modří se tváří, píšou, jak je spit, lavočka über jen proto, že od pilota v těchto letadlech dostanou na prdel.
Taky je zajímavý, že v Lavočce točím jak vůl, mám blackout a frajer v G2 mě naprosto neomylně trefuje, ale zase bych si nedovolil tvrdit, že je G2 über, prostě asi něco dělám špatně, což ovšem někteří "blue hero" zvyklí v F4 sestřelovat LaGG3 4serie nejsou ochotni přiznat.
Proč pořád brečí jen modří?

Lip bych to ani ja nenapsal Šklebící se Cool

No vida hoši, tak se hezky obejměte, zajděte si na večeři při svíčkách a povídejte si o tom, jak v tomhle vlákně modří brečí Šklebící se. No a pak nám udělejte nějakej track s G-6 proti Spitu IX Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL Pepan
1stCL_pbarry napsal:
Tak jeste jednou a od zacatku. Kde modri breci ? Jaci modri breci ? Duvod breku ? Mrknutí

Ty vole já brečim!!! Tady se dočtu jak borci v pohodě dávaj Spity IX s befkem a já to ještě nikdá nedokázal - s žádným befkem a ani s MW50Smutný aby toho nebylo málo se tu dozvídám že je to možný i s G6 - to už vážně nekoušu - to je jasnej důkaz toho že nic neumim...Vyděšený
PS Vážně brečim - fakt to neumim...SmutnýZamračenýNaštvaný

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,067,144 návštěv