Idealni stav je ovladat svaly mozkem,coz se v tomto pripade uskutecnilo.Zajimave je,ze kdyz ovladas svaly mozkem,tak je vlastne nepouzijes.Slava moralnim vytezum i kdyz jsem si neodpustil lehce vulgarni verbalni pojmenovani te hloupoucke osoby.
Kdyz tak nad tim premyslim,urcite tam byla kamera a nekde lista na zavolani strazcu poradku.A proto tam bylo tak husto.
Bretis napsal:
Ten majitel byl prijemnej jak Maxxis a Paja dohromady. Musim na pristi rok najit jinou hospodu, tady uz si nas oblibili
Pocitali ste me vy prasata ty panaky co jsem vypil? Nejak tezko se mi jelo domu
Kor kdyz ta tri hovada Dandys, Ffajt a Sheddan v 06:00 rano pred barakem rekli "dopijem tu slivovicu"!
Na co naražiš Postmane ?
já jsem hodnej kluk a nevim kterej paja jestli chodici knihovna nebo pomlouvač chipsetů
[quote]Bretis napsal:
Pocitali ste me vy prasata ty panaky co jsem vypil? Nejak tezko se mi jelo domu[/b]
žádný si nevypil, dostavals cool čaj a cool vodu a dělals vožralýho.
jinak super slet, jo a poštu mně nos ke dveřím, jo, neplň mě zbytečně schránku reklamnima novinama´
Bretis napsal:
Pocitali ste me vy prasata ty panaky co jsem vypil? Nejak tezko se mi jelo domu[/b]
žádný si nevypil, dostavals cool čaj a cool vodu a dělals vožralýho.
jinak super slet, jo a poštu mně nos ke dveřím, jo, neplň mě zbytečně schránku reklamnima novinama´
Naser si
Maxxis napsal:
[quote]Bretis napsal:
Ten majitel byl prijemnej jak Maxxis a Paja dohromady. Musim na pristi rok najit jinou hospodu, tady uz si nas oblibili
Pocitali ste me vy prasata ty panaky co jsem vypil? Nejak tezko se mi jelo domu
Kor kdyz ta tri hovada Dandys, Ffajt a Sheddan v 06:00 rano pred barakem rekli "dopijem tu slivovicu"!
Na co naražiš Postmane ?
já jsem hodnej kluk a nevim kterej paja jestli chodici knihovna nebo pomlouvač chipsetů
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.