No já to bral jako JAK TO JE VYROBENO, což je odléváním daného kusu. Takže lití- litina. Ne z čeho, jakožto Magnesiová slitina. Za tohle by mne vyhodil šéf komise od zkoušek. Ale to je jen takové to profesní žvatlání. . . . prosím neberte mnevážně.
Ne Horri pouhý Dřevomodelář, který v 96. roce vyšel jako jeden z 11 lidí v téhle zemičce. Anglán by řekl pouhý plájboj!
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 06-03-2012 13:22
1stCL_Fucida napsal:
Hořčík. Na ventilátor byla použita hořčíková slitina, přesné složení netuším. Magnesium samozřejmě PATŘÍ mezi kovy.
Nebyl to hořčík s železem? Slyšel jsem o Mg-oceli používané na brzdy u Bfek(nejsem si jistý...)
Každopádně u čistého hořčíku je vysoká šance na vznícení... tudíž bych ho nikam nedával (snad jen do světlic..
Byl to Elektron - hořčíková slitina. A byly to ráfky. Ke konci války někdo na výrobním pultu přes noc stovku takových ráfků pro Bfka zlikvidoval... (místo zdrsnění vnitřních obvodů nákolků vždy jeden z nich ubrousil)
teď by to ještě chtělo někam těsně vedle očí strčit kamerky a natáčet výhled v před
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Pre zaujimavost existuje este jedna verzia tejto malby, neviem ci to je "pokracovanie", kopia napodobenina alebo co, ale mierne sa odlisuje. https://drive.goo...sp=sharing
p.s. nejde mi vlozit obrazok, aby sa to dalo porovnat :-/
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 10-08-2014 10:04
Musel by si ho ulozit a az potom sem dat. Inak pekny obrazok, ale pripada mi ako nedokoncena, resp. rozpracovana verzia obrazku ktory sem postol Horri.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.