October 20 2025 05:49:56
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 1
311_Mart

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Über spit - diskuse a FLAME!!!
Lavo
Mungo napsal:
Lavo napsal:
Mungo napsal:......

Marek najhorsie su natom stale japonci......

Nieco ako A6M vs. F4? Mno, nemyslim Mrknutí

Len sa bojim, ze v N1K nam Oleg v duchu najlepsich tradicii voci modrym nenapadne za tu 1-ku primodeluje tri nuly Naštvaný

Tyt puk , myslel som to vo vztahu k IQ podla numera lietadla.....Zamračený

313_OTU_oblak
na šidena se vysloveně těším........Mrknutí

LesniHU
Robur napsal:
Fakt je, že proti Spitu nic nemám, je to skvělý letadlo, plošný zatížení a poměr výkon/hmotnost jasně mluví ve jeho prospěch, ALE to NEpřehřívání se mi zdá divný, rád bych věděl, kde na to Oleg přišel, ...
Myslim, ze to zjistil z dobovych testu.

313_OTU_oblak
mne se taky zdá že se 109 a 190 nepřehřívají.....Šklebící se

Ucho
313_OTU_oblak napsal:
mne se taky zdá že se 109 a 190 nepřehřívají.....Šklebící se

no, to musel bejt hroznej sen Mrknutí

btw: jak říkám, v žádném případě při přehřívání motoru nešahat na plyn... ale doleva a hned doprava = overheat je pryč To se už nedivím, že v tom nikdo chvilku rovně nepodrží Mrknutí Šklebící se
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

MK_KaiN
No proto je to ve spitech tak těžký,a pro nováčka strašně nevhodný,když musí furt hlídat teplotu,protože to hřeje jako prase.Dneska sem po startu na jednom konci mapy,a nastoupání do 6ti tisíc,letu na 100 plynu,se mě to začalo hřát UŽ NA DRUHÝM KONCI mapy kde maj němci letiště.Nehoráznost,vydrží to jenom půl hodiny na plnej kotel a hned overheat.To by se u fokáče nestalo.Zamračený

Joe Hallenbeck
MK_KaiN napsal:
No proto je to ve spitech tak těžký,a pro nováčka strašně nevhodný,když musí furt hlídat teplotu,protože to hřeje jako prase.Dneska sem po startu na jednom konci mapy,a nastoupání do 6ti tisíc,letu na 100 plynu,se mě to začalo hřát UŽ NA DRUHÝM KONCI mapy kde maj němci letiště.Nehoráznost,vydrží to jenom půl hodiny na plnej kotel a hned overheat.To by se u fokáče nestalo.Zamračený

TO vis, kdyby nemecky era nebyly nacheatovany, potom by se Spit mohl prehrivat kdy ma. Šklebící se
313_FlyBoy
RY-C

MK_KaiN
25lb spit celou nádrž na plnej plyn a nic
http://www.klokai...it25lb.zip
dora44 taky plnej plyn,po 11 minutách odešel motor
http://www.klokai...dora44.zip

je jasný že načítovaná je ta dora,to je bez diskuze,a samozřejmě vhodnější pro nováčky všeho druhu.Já se tak stydím že v tom lítám.
Upravil/a MK_KaiN dne 09-12-2006 04:28

313_OTU_oblak
Kaine - asi jsi nepochopil sarkasmus Úsměv ale to je jedno...

jinak - počítám že při nahrávání toho tracku jsi WEP zapnutý neměl ?v práci se na to nepodívám Smutný

Noram
no ještě ,že jsme tady my,vyznavači letadel "made in USA" s .50 AP municí Šklebící se ,tak doufám ,že mi nikomu nevadíme Cool
Upravil/a Noram dne 09-12-2006 04:54

http://noram.youaremighty.com/
313_OTU_oblak
AP myslíš spíše PA jako paintballovou že jo Úsměv

copak, už ne 3.IAP Norame?????

1stCL_BlueL
Noram napsal:
no ještě ,že jsme tady my,vyznavači letadel "made in USA" s .50 AP municí Šklebící se ,tak doufám ,že mi nikomu nevadíme Cool

jj uz by stema cal.50 mohli taky neco udelat,....

1stCL_Fucida
půlpalcáky jsou v pohodě, ne? Úsměv To prostě větší dírku udělat nedokáže. Včera i předvčírem mi dokázali narušit docela pohodovej let, byť jsem svůj Fw 190 A nakonec domů dotáhl Úsměv.

Btw: Dora 44, tohle letadélko používat k porovnání s "nacheatovaným" spitem není úplně nejvhodnější, protože samo o sobě se dost vymyká jakékoliv historické předloze. Dokážu zkousnout menší rozdíly, ale Dora 44 mi do rychlostních testů - především ve vyšších středních výškách - moc nesedí. Navíc i ten boost je trošičku podezřelý Smutný

Tyhle stránky o Doře už v současné době nefungují, ale je tam řada dobrých informací, Letecz je před rokem stáhl a přeposlal mi je (díky):
https://vwings.net...a/190D.pdf
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_BlueL
1stCL_Fucida napsal:
půlpalcáky jsou v pohodě, ne? Úsměv To prostě větší dírku udělat nedokáže. Včera i předvčírem mi dokázali narušit docela pohodovej let, byť jsem svůj Fw 190 A nakonec domů dotáhl Úsměv.

Btw: Dora 44, tohle letadélko používat k porovnání s "nacheatovaným" spitem není úplně nejvhodnější, protože samo o sobě se dost vymyká jakékoliv historické předloze. Dokážu zkousnout menší rozdíly, ale Dora 44 mi do rychlostních testů - především ve vyšších středních výškách - moc nesedí. Navíc i ten boost je trošičku podezřelý Smutný

Tyhle stránky o Doře už v současné době nefungují, ale je tam řada dobrých informací, Letecz je před rokem stáhl a přeposlal mi je (díky):
https://vwings.net...a/190D.pdf

fuci, "nesedi" v jakym smyslu?

1stCL_Fucida
Je trochu moc rychlá a tím Erhöhte Notleistung si taky nejsem úplně jistý (že tam bylo).

1stCL_BlueL
1stCL_Fucida napsal:
Je trochu moc rychlá a tím Erhöhte Notleistung si taky nejsem úplně jistý (že tam bylo).

tzn by davala tech 1760 koni nebo kolik to bylo s tim ze by potom mela maximalku 690?

Ucho
313_OTU_oblak napsal:
jinak - počítám že při nahrávání toho tracku jsi WEP zapnutý neměl ?v práci se na to nepodívám Smutný

To je *.ntrk z onlajnu, takže měl, ale není vidět.

Jinak osobně si dneska myslím, že největší chyba je v sonaru. Včera jsem lítal jen na "poslech" a chvílema jsem mohl mít zavřené oči a věděl o všem v okolí 1km Úsměv Kdyby tohle nefungovalo nebo kdyby se to dalo vypnout jako součást obtížnosti, stěžovali by si na vlastnosti letadel už jen matláci :-) a mohlo by se dospět k reálnému poměru 80% nebo kolik to bylo, když sestřelený ani netušil odkud to přišlo...

1stCL_Fucida
310_BlueL napsal:
1stCL_Fucida napsal:

tzn by davala tech 1760 koni nebo kolik to bylo s tim ze by potom mela maximalku 690?

Ne 1760, to mělo jen úplně nepatrné množství D-9, ale 1900k (tohle naše má cca 2100). Pak by létala (měla létat) maximálkou cca kolem 700+km/h. V tuhle chvíli dá mysím přes 720.

Jinak nevím, jak furt všichni slyšíte letadla kolem sebe Úsměv. Mak taky vždycky hlásí, že slyší někde Jaka Úsměv. Já slyšim letadlo když je 10m ode mě Úsměv.

1stCL_BlueL
ad ty .50 mohly by mit vetsi zapalovaci schopnost a asi tak o 60-75% trasirek min
ad ta ucinnost neco jako tohle
http://www.368thf...ks-av2.avi
Upravil/a 1stCL_BlueL dne 09-12-2006 11:17

Ucho
310_BlueL napsal:
ad ty .50 mohly by mit vetsi zapalovaci schopnost a asi tak o 60-75% trasirek min
ad ta ucinnost neco jako tohle
http://www.368thf...ks-av2.avi

no a kdy si naposled někoho potkal, kdo letěl takhle hezky rovně a v klidu počkal na 2s. dávku z blízka? :-)

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,314,072 návštěv