Mno, k organizaci bych nedodával asi už nic, většina problémů již byla zmíněna....
Co se týče zážitků, moc jich nebylo , start v P-40 s Vitmanem a Gallandem jako doprovod B-25, letová hladina 13 000 až 15 000 stop, pohodový výlet zakončený pěkným shozem pum na japonská letiště , následně návrat. Při návratu jsme narazili na japonský svaz bettyn a zer. Pokusil jsem se napadnout bettyny, bohužel střelci byli poměrně přesní, takže vyjma několika děr v letadle a nádrži a bonusového zera na šesté jsem ničeho nedosáhl a musel jsem se střemhlav dekovat, naštěstí mě za chvilku zero pustilo a mohl jsem se tak přidat do velké mely nad Port Moresby, kde se mi podařilo jedno zero poškodit (snad Hoper, seděl za Gallandem a pak musel skákat) a to bylo asi tak všechno... Druhý start jsem již neabsolvoval, po pauze na rozdejchání jsem zjistil že ve vzduchu už prakticky nikdo není a tak jsem se šel nechat sestřelovat nad Bastone na HPčka....
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius
Nevíte kterej inteligent vymyslel to zadní střeliště v Bettyně ???
Když mě včera nějakej kousavej amík "málem vošil" ze šestky ,hupnol jsem do gunera a nestčil se divit!!! Byl jsem jak ve star treku.Hejbnu kulometem a začala se tam točit nějaká debilní kykirikí hvězdice,že jsem toho amoše vůbec neviděl.Nakonec jsem mu jich pár pustil do kožichu a mazal z toho nevzhledného cosi zpět do kabiny ( ehm...na pravé křeslo ) to je taky uchylárna.Pak čumim na pravou stranu,no a to neklesala rychlost,ale teklo mi palivo.
Jeden dovětek pro tvorbu "speciální mise"...
1.Myslím,že začínat by měl člověk na menších mapách,s menším počtem pilotů.
2.mapu by měl pilot sám "testnout" před akcí,jestli na ní nemá něco blbě.Třeba že se bude rodit ve vodě atd..
3.Neodrazujme Wintera od jeho snažení,ale je to přesně jak psal Fuči.Poměr kvantita a kvalita !!!Nesnažit se organizovat každý týden jednu speciálku,ale hodit do placu jednu měsíčně,zato parádní a promakanou.
4.Už držim hubu,napsal jsem toho dost.
p.s.Udělal jsem speciálku konvoj PQ-17 ( Hurri,He-111,letadlovka,konvoj,počasí shit) když jsem se nad tím zamyslel,usoudil jsem,že to ještě není speciálka,ale takovej Coop a to jsem to s Pospou zalítnul ) a proto jsem jí do světa nepustil !
VGR_mha napsal:
...kde se mi podařilo jedno zero poškodit (snad Hoper, seděl za Gallandem a pak musel skákat) ....
už sem nasazoval na střelbu a blbec nekoukal dozadu
díky rychlosti, jakou jsem letěl, jsem tvý druhý dávce neuhnul a schytal díru do křídla (nádrže) a odešly mi křidélka.
Musel jsem díky vyteklýmu palivu nouzově sednout.
Jelikož to bylo ještě na vašem území, rozsekal jsem aspoň nějakou místní domorodou vesnici svojí katanou ...
By mne zajímalo, kerý Zero to tam bylo s Fučidou :-)
A líbilo se mi Zvíře, jak kolem mne profrčel, skoro ani nepozdravil, jen se podivil, proč lítám se stojící vrtulí...
VGR_mha napsal:
...kde se mi podařilo jedno zero poškodit (snad Hoper, seděl za Gallandem a pak musel skákat) ....
už sem nasazoval na střelbu a blbec nekoukal dozadu
díky rychlosti, jakou jsem letěl, jsem tvý druhý dávce neuhnul a schytal díru do křídla (nádrže) a odešly mi křidélka.
Musel jsem díky vyteklýmu palivu nouzově sednout.
Jelikož to bylo ještě na vašem území, rozsekal jsem aspoň nějakou místní domorodou vesnici svojí katanou ...
Jo jo, ještě že ty Zera jsou papíráci, moc času jsem na střelbu neměl...
Jinak tu vyvražděnou domorodou vesnici jsme výborně využili pro naši propagandu...
Upravil/a mha dne 02-10-2006 11:16
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius
Pro toho kdo nechce chodit na fórum k nám na server tady vylepím pár obrázků s těmi našimi stěhováky...ať Japíci vidí o co přišli a co mohli sestřelit(leda tak ve snu,hehe )
Po náletu mi začal vynechávat pravý motor,stáhnul jsem mu otáčky a úhel vrtule a silou vůle jsem to dotáhl až domů kde jsem v pořádku přistál...po přistání mechanik vytáhl z chladiče poškozeného motoru kus dřeva válcovitého tvaru o průměru 50cm...po bližší analýze bylo zjištěno že se jednalo o řeznický špalek...
Ale že ta masna byla kurňa zafalkovaná...
Upravil/a 310_Podrs dne 02-10-2006 14:56
Jj Podrs.. moc hezký fotky z výletu.. dokonce jsem se tam viděl .. ale 1) kykyryký= harakiri ( osackej dialekt).. takže žádný zajetí
2) a ty odpovědi... nebyly Holt zase tak moc ftipný..
Předěláno na menší velikost, jsem zapomněl že né všichni máme 19" monitor,nó...
...s chatovacím řádkem už teď bohužel nic nenadělám,zvětšil jsem ho po tom prvním náletu abych spočítal kolik žaponských bambusových křápů jsme na těch letištích poslali do pekel a pak jsem ho zapomněl zmenšit...
P.S.: Třeba se ty fotky budou lidem líbit a příště jich dorazí víc... Taková malá reklama...
EDIT: Jo a nejde se toho chatovacího řádku při nahrávaní nějak zbavit ale aby ve hře normálně šel?Nevíte někdo?
Upravil/a 310_Podrs dne 02-10-2006 15:12
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.