November 24 2024 11:03:23
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Speciálka WWI podruhé - 9.9.
Mamutak
Tak to byl masakr pánové:lol::tup:

www.czechlions.cz
BP_Madvlk
Mě to teda jako masakr nepřišloSmutný.Jen možná prvních 45 minut.Potom začali lidi odcházet.Takže trocha zklamáníSmutnýSmutnýSmutný.
Asi jsem čekal víc..............
Upravil/a BP_Madvlk dne 09-09-2006 23:10

Wutz
né dobrý to bylo , díky. Jedině bych vytknul pánovi jménem Glad69, že na mě zákeřně explodoval ze země a proměnil mě ve světlo a teplo. :tongue: :lol:
Upravil/a Wutz dne 10-09-2006 00:09

312_Karl
dik za bezva polet a jeste jednou dik tomu cervenymu fokkerovi, ktery me vytahnul z pruseru!

Mě to teda jako masakr nepřišlo [Sad] .Jen možná prvních 45 minut.Potom začali lidi odcházet.Takže trocha zklamání [Sad] [Sad] [Sad] .
Asi jsem čekal víc..............

pro priste navrhuju mit 1 virtualni zivot, nahodit externaly (aby se mohly mrtvoly koukat) a az bude dobojovano, bud restart nebo otocit strany. proste jako na prvnim WW1 poletu.

kazdopadne ta motanice je uzasna. :tup:

www.312raf.com
Glad69
1stCL_Wutz napsal:
né dobrý to bylo , díky. Jedině bych vytknul pánovi jménem Glad69, že na mě zákeřně explodoval ze země a proměnil mě ve světlo a teplo. :tongue: :lol:

No jo jsem hrozna svine.:lol: Nemel jsi chtit delat tuli tuli.:mad:
Upravil/a Glad69 dne 10-09-2006 00:44

http://www.cockneyrejects.net
AH_James_Gastowski
no byl to nářez jako vždy.
Chtěl bych se omluvit Crowleymu za poškození, ale zrovna jsem měl gunsight view a šteloval si do zaměřovače jednoho gladiátora a tys mezi nás vlítl zrovna v moment, kdy jsem spustil palbu. Tak sorry.
Jinak díky Karlovi za krytí při jednom souboji.

Mungo
Ja sa zial musim ospravedlnit za neucast - tesil som sa na chmelnice jak male dieta na Vianoce a akurat podvecer mi zblblo pripojenie. Ked sa nam to konecne podarilo rozchodit, bolo davno po vsetkom Smutný
Nabuduce snad uz naisto.

310_Crowley
AH_James_Gastowski napsal:
...
Chtěl bych se omluvit Crowleymu za poškození,...

Tak tohle fakt neni nutnéŠklebící se Kdybys mě netrefil ty, tak by to byl během pár sekund někdo jiný Mrknutí Padni komu padni. Jo, byla to mlejnice :tup:

1stCL_Jamamoto
Pánové, byla to paráda. Ocitl jsem se tam více méně náhodou a po celou dobu jsem měl více problémů s udržením motoru mého stroje v chodu, než s nepřítelem. Někomu jsem možná natrhl plátno, vyrobil jednu velmi efektní srážku a to jsou všechny mé úspěchy. To lae nic nemění na tom, že to byla super zábava, do které se příště zase rád zapojím...S!

BP_Tyrl
Tak a kdo vyrobil NTRK?

Sody
Jo jo bylo to super...... :tup::tup::tup:

[url]www.raketovemodely.phorum.cz[/url]
313_Macher
jj-dik fsem za skvelou zabavu!
hlavne ten prvni start,kdyz se do sebe naraz zakouslo nejakejch 30-35 hadraplanu,fakt supr!:tup:
Upravil/a 313_Macher dne 10-09-2006 18:53

Wardog
Tak pánové,je po speciálce.Bylo to moc pěkný.
Podařil se mě jeden sestřel,tuším ,že to byl Glad69,potom jedna efektní čelní srážka (že Pedropane Úsměv ) a potom několik dalších vlastních smrtí Úsměv
Hlavně ten první bílej Gladiátor mě vydusil jak rejži.Nedal mě žádnou šanci.Ať jsem kroutil,jak jsem kroutil,byl pořád za mnou.Ale podařilo se mě s totálne roztříleným vrakem klouznout k zemi a nezabít se.
Jen bych se chtěl omluvit Krakenovi.Střílel jsem na jím rozkouřený letadlo,ale nebyl to vyloženě úmysl krást setřel.Bylo to v zápalu boje a uvědomil jsem si to až když se začal rozčilovat do TS Cool

Takže dík :tup:
Upravil/a Wardog dne 11-09-2006 21:48

312_Lazy
pekna akce, diky organizatorum Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,034,114 návštěv