Skinheads
|
Opitze |
Přidané 15-08-2006 15:32
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
Založený: 30.09.05
|
chcipni smudline nebo vypustim ohare...
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
312_HeRa |
Přidané 15-08-2006 15:32
|
Uživatel
Příspěvek: 568
Založený: 29.09.05
|
57MH_Zvire napsal:
312_HeRa napsal:
A kde mas tu jejich vnitrni kontrolu o ktere si tady psal. A organizovanost. Pokud je neco organizovane tak jako Skinheads v CR, tak je to nebezpecne.....souhlasis ? Tak jak to funguje jinde ? Lip?
Myslíš si že udržet na koncertě pod kontrolou několik tisíc lidí, kteří by podle vás furt někoho mlátili (čoveče Hera, jak máš dlouhý vlasy? Máš holohlavější názory jak já. ) je nějaká sranda a že to dělá naše/slovenská policie? Idealisto. O to se starají tady ty skupiny samy. Nestojí o to, aby se do nich začala montovat policie kvůli nějakýmu patnáctiletýmu blbečkovi, kterej si někde cucnul piva a teď si myslí, že je pán světa. Stačí, že když se pořádá koncert nějaké Oi! slupiny, tak si policajti zapíšou občanky všech, kdo na ten koncert jdou. Borci si musí zakrýt jakýkoliv tetování, které by mohlo být v rozporu s jakýmkoliv míněním naší xenofóbní společnosti.
Proc mluvis o koncerte ? Ja mluvim o zivote. Co dela ta "hodna" cast skinheadu proto, aby jejich jmeno nebylo ocernovano temi podle tebe jen 15-18-ti letymi co neumi chlastat? Klidni je na koncerte?
Osobne uz jsem byl na mnoha koncertech a vzhledem k tomu, ze mam skoro dva metry a ve vyhledu mi neprekazi manicka(koukni na par fotek z Wingsu), mam prehled, co se deje na place. A clovece.... na mnou navstevovanych koncertech se nikdo nerve...cim to ? A i v pripade tebou opovrhovane skupiny opilych a zfetovanych deti.
Tak budto se na tebou zminovanych koncertech schazeji divna individua, ktera citi potrebu si vybit agresi nebo si se nikdy nebyl podivat na jinem koncerte.
Jo a nevim, kde si vzal ,ze: "Máš holohlavější názory jak já. " ???
Kde? Kdy ? V cem ? |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 15-08-2006 15:33
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
Opitz napsal:
... hosi hosi... vy se tu hadate jako hovadka kvuli tomu, co bylo pred davnymi lety... ze se na to nevyserete...
Opitzova škola dobře vedeného flejmu II.
Dvanáctero flamera rika v bode:
4. Pokud ti všichni říkají, že toho už máš nechat, prostě všichni jsou proti tobě, tak to neznamená, že jsi magor, ale je to prostě jenom jejich konspirace a ty jim to všem dokážeš
:hug::hug: |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 15-08-2006 15:36
|
Diskutující
|
WT_Schmouddle napsal:
Vopitz ty kurde, ty to tady áš rozdmýchávat a ne usmiřovat, pamatuj na desatero, ještě jsi do faze usmiřovací nedošel.
sakrys byl jsem predbehnut. buu |
|
|
|
312_HeRa |
Přidané 15-08-2006 15:38
|
Uživatel
|
Opitz napsal:
jenomze tady se dva roky vysetruje a pet let soudi a nakonec ten nacek dostane podminku a jeste jeho kumpani prijdou v neonazi obleceni i na soudni jednani a mistni serifove jim jeste podrzej dvere...
takze asi tak... howgh, chcipnete...
Jen doplnim......a proc jim drzi dvere...protoze se prave z tohoto spolku ve velkem procentu rekrutuji....a pak je to videt kde?
Na CzechTeku Tam jsou prece ty podlidi co fetujou, chlastaj a nic nedelaj Tak tam se jim spojuje zamestnani s vlastnim presvedcenim ....... :tdown: |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 15-08-2006 15:44
|
Diskutující
|
312_HeRa napsal:
Opitz napsal:
jenomze tady se dva roky vysetruje a pet let soudi a nakonec ten nacek dostane podminku a jeste jeho kumpani prijdou v neonazi obleceni i na soudni jednani a mistni serifove jim jeste podrzej dvere...
takze asi tak... howgh, chcipnete...
Jen doplnim......a proc jim drzi dvere...protoze se prave z tohoto spolku ve velkem procentu rekrutuji....a pak je to videt kde?
Na CzechTeku Tam jsou prece ty podlidi co fetujou, chlastaj a nic nedelaj Tak tam se jim spojuje zamestnani s vlastnim presvedcenim ....... :tdown:
jo takze dalsi oblibene tema. takze nejenom, ze vsichni skini jsou nackove, ale i fizlove jsou nackove. no nevim, mam nekolik znamejch u fizlu, jeden dela u psovodu nekde u chomutova, druhej u poradkovy v Cesky Lipe, dalsi u poradkovy v Turnove a posledni na koho si vzpominam u poradkovy a zasahovy v Praze a jeho zena je v Praze u dopravaku a bohuzel te musim zklamat. nikdo z nich a to ani ten co je u zasahovky a vyhledove pravdepodobne pude i do URNy zadnej nacek a ani rasista neni. to bych spise vic rasistu hledal u bacharu - jenze u nich to je spise nemoc z povolani |
|
|
|
1stCL_Fajlow |
Přidané 15-08-2006 15:47
|
Uživatel
Příspěvek: 565
Založený: 02.01.06
|
to že znáš 3 lšvestky neznamená že v PČR žádní takový nejsou ...
Takovů gumy jsou všude kde je agresivita |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 15-08-2006 15:48
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
tomiczech napsal:
ne pockejte, to jako fakt nikdo nevite, ze v Izraerli zijou cerni Zidi? tak jsem teda schvalne kvuli vam googlil a v Izreali zije okolo 10% Zidu, kteri pochazeji z Afriky a Asie a z toho je 1,2% Zidu z Etipoie
Jestli to nebude tim ze zidovstvi je nabozenstvi, to je jako se divit ze existuji cerni krestane
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
312_HeRa |
Přidané 15-08-2006 15:50
|
Uživatel
|
tomiczech napsal:
312_HeRa napsal:
[.protoze se prave z tohoto spolku ve velkem procentu rekrutuji....
jo takze dalsi oblibene tema. takze nejenom, ze vsichni skini jsou nackove, ale i fizlove jsou nackove.
Nepodsouvej mi neco, co jsem nerekl. Mam taky spoustu znamych u policie. A jsou to nrmalni lide. A nepsal jsem vsichni, kdyz si to poradne prectes.......ale dost jich je...tomu ver.... |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 15-08-2006 15:51
|
Diskutující
|
1stCL_Fajlow napsal:
to že znáš 3 lšvestky neznamená že v PČR žádní takový nejsou ...
Takovů gumy jsou všude kde je agresivita
nerikam, ze zadnej fizl nejni nacek nebo rasista, ale taky nerikam, ze jima je velka vetsina |
|
|
|
57MH_Zvire |
Přidané 15-08-2006 15:52
|
Uživatel
Příspěvek: 1287
|
312_HeRa napsal:
Proc mluvis o koncerte ? Ja mluvim o zivote. Co dela ta "hodna" cast skinheadu proto, aby jejich jmeno nebylo ocernovano temi podle tebe jen 15-18-ti letymi co neumi chlastat? Klidni je na koncerte?
Osobne uz jsem byl na mnoha koncertech a vzhledem k tomu, ze mam skoro dva metry a ve vyhledu mi neprekazi manicka(koukni na par fotek z Wingsu), mam prehled, co se deje na place. A clovece.... na mnou navstevovanych koncertech se nikdo nerve...cim to ? A i v pripade tebou opovrhovane skupiny opilych a zfetovanych deti.
Tak budto se na tebou zminovanych koncertech schazeji divna individua, ktera citi potrebu si vybit agresi nebo si se nikdy nebyl podivat na jinem koncerte.
Kde? Kdy ? V cem ?
To byl příklad. Mmj čoveče já nevím. Já asi žiju v jiném světě nebo fakt nevím. Ty tu pořád mluvíš o tom že ti tam někde někoho bijou a všechny bijou a neustále tu někoho mlátí a pak najednou píšeš že nikde nikdo nikoho nebije. TAk jak teda? Já jsem byl v Blave na jednom Fašos koncertu, protože mě to zajímalo. Kromě toho ža mají divný texty a ulítávají už pomalu do metalu, což se mi nelíbí, tak jediný co mě obtěžovalo byli policajti, co si zapsali každýho kdo chtěl dovnitř. Přitom se tam nikdo neporval, všichni byli v pohodě.
TAkže nechápu ty tvoje neustálé řeči o násilí. Dokonce jsem několik let bydlel uprostřed cikánského gheta. Jedinej problém dělali bezdomovci a cikorky byly občas docela hlučný. Ale za těch x let žádnej nájezd fašounů, žádnej masakr. Divný. Nevím kde je chyba. |
|
|
|
1stCL_Fajlow |
Přidané 15-08-2006 15:52
|
Uživatel
|
když píšeš že v Izraeli je 1,2% černých židů tak nevim co je podle tebe většina |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 15-08-2006 15:54
|
Fusioner
|
Jinak ja osobne si myslim ze rasova rovnost je jen zbozne prani, kolonialni system a apartheid byl dobry a nacionalismus ve sve zakladni podobe neni zly, seru na jine narody, zivot je boj a misto na slunci patri nejschopnejsim.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
312_HeRa |
Přidané 15-08-2006 15:54
|
Uživatel
|
WT_Horrido napsal:
tomiczech napsal:
ne pockejte, to jako fakt nikdo nevite, ze v Izraerli zijou cerni Zidi? tak jsem teda schvalne kvuli vam googlil a v Izreali zije okolo 10% Zidu, kteri pochazeji z Afriky a Asie a z toho je 1,2% Zidu z Etipoie
Jestli to nebude tim ze zidovstvi je nabozenstvi, to je jako se divit ze existuji cerni krestane
A z Judaismu vychazi snad vetsina nabozenstvi, ne ? |
|
|
|
1stCL_Fajlow |
Přidané 15-08-2006 15:57
|
Uživatel
|
oni se totiž lidi , co na ně působili tyhle společenské vlivy jako chudoba, bordel, nezaměstnanost, začli nazývat skinheadi k tomu, aby z nich tihle dostali strach. U nás. V 90. letech.
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 15-08-2006 15:58
|
Fusioner
|
312_HeRa napsal:
WT_Horrido napsal:
tomiczech napsal:
A z Judaismu vychazi snad vetsina nabozenstvi, ne ?
Vychazi. Az tak, ze ho programove nenavidi. Vsichni lide bratry jsou a v jednoho a tehoz boha veri, ale jen v ramci moznosti... :lol:
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 15-08-2006 15:59
|
Diskutující
|
312_HeRa napsal:
tomiczech napsal:
312_HeRa napsal:
[.protoze se prave z tohoto spolku ve velkem procentu rekrutuji....
jo takze dalsi oblibene tema. takze nejenom, ze vsichni skini jsou nackove, ale i fizlove jsou nackove.
Nepodsouvej mi neco, co jsem nerekl. Mam taky spoustu znamych u policie. A jsou to nrmalni lide. A nepsal jsem vsichni, kdyz si to poradne prectes.......ale dost jich je...tomu ver....
aha a budeme se hadat o slovicka? fajn. klidne muzeme
312_HeRa napsal:
Tak tam se jim spojuje zamestnani s vlastnim presvedcenim ....... :tdown:
tohle na me pusobi tak jako by vsichni kluci ze zasahovek jaky byli na CzechTeku si to bezvadne uzivali, ze konecne muzou do nekoho trisknout a zvlast do smazek. ale co kdyz ti kluci byli jenom nasrany ze misto toho aby byli nekde s rodinou tak musej tvrdnout vobleceny do plny polni? ano byli tam excesy a zbytecna brutalita, ovsem jak mi nekdo vysvetli, ze par flojdu odtahli s poranenou pateri a otresy mozku, kdyz ty hodne deti po nich hezeli jen kameny a drny? videl jsem nejaky policejni videa a MMF a toho druhyho velkyho mlaceni v Praze. a jedinej tezkoodenec, jakyho jsem videl padnout k zemi, byl manik jakej dostal dlazebni kostkou do prilby. tak jak to ty neozbrojeny decka na CzechTeku dokazali? se snad flojdi mlatili mezi sebou ne? |
|
|
|
1stCL_Esquilax |
Přidané 15-08-2006 16:02
|
Nováček
Příspěvek: 85
|
57MH_Zvire napsal:
1stCL_Esquilax napsal:
Leukémičky?
Moje kamarádky umřela na leukémii. Ty se jmenuješ Čurák nebo Piča vylízaná?
Každopádně když si čtu takovýhle příspěvky, tak si říkám kdo je vlastně ten údajně špatnej.
Můj spolužák taky.
Jsem rád, že jsi zůstal nad věcí a vyvaroval se osobních útoků. |
|
|
|
312_HeRa |
Přidané 15-08-2006 16:07
|
Uživatel
|
57MH_Zvire napsal:
312_HeRa napsal:
Kde? Kdy ? V cem ?
To byl příklad. Mmj čoveče já nevím. Já asi žiju v jiném světě nebo fakt nevím. Ty tu pořád mluvíš o tom že ti tam někde někoho bijou a všechny bijou a neustále tu někoho mlátí a pak najednou píšeš že nikde nikdo nikoho nebije. TAk jak teda? Já jsem byl v Blave na jednom Fašos koncertu, protože mě to zajímalo. Kromě toho ža mají divný texty a ulítávají už pomalu do metalu, což se mi nelíbí, tak jediný co mě obtěžovalo byli policajti, co si zapsali každýho kdo chtěl dovnitř. Přitom se tam nikdo neporval, všichni byli v pohodě.
TAkže nechápu ty tvoje neustálé řeči o násilí. Dokonce jsem několik let bydlel uprostřed cikánského gheta. Jedinej problém dělali bezdomovci a cikorky byly občas docela hlučný. Ale za těch x let žádnej nájezd fašounů, žádnej masakr. Divný. Nevím kde je chyba.
Hele na zadnou z mych otazek neodpovis a jeste mi podsouvas neco, co jsi rekl sam....ze si na koncerte sklidni chlapce po pivu sami....no a tady mas ty tu agresi. Ja jen psal, ze na mnou navstevovanych koncetrech neni treba takove"vnitrni policie". Tam jsou vsichni normalni...asi ziju v jinem svete ja :lol:
To TY se zminujes o agresi mezi samotnymi skinheady na jejich koncerte jako prvni.
Tak si nech to omylani typu:
""Ty tu pořád mluvíš o tom že ti tam někde někoho bijou a všechny bijou a neustále tu někoho mlátí a pak najednou píšeš že nikde nikdo nikoho nebije. TAk jak teda?""
Kdo poradne cte a vi co pise a neodporuje si jako ty, nemuze mi klast takovu otazku.
Ale kazdy si muze vybrat jak psal Cibule.... |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 15-08-2006 16:07
|
Diskutující
|
1stCL_Fajlow napsal:
když píšeš že v Izraeli je 1,2% černých židů tak nevim co je podle tebe většina
tohle je na me? jestli jo tak trosku nechapu a nestiham. prosim o podrobnejsi vysvetleni
312_HeRa napsal:
tomiczech napsal:
no tim to urcite bude, ale pokud si bilej Zid zasuka s cernou Zidovkou a bude z toho malej misenej Zid, tak sice mezi sebou sukali lide stejne viry, ale rasova cistota je v prdeli. No a jelikoz
1stCL_Fajlow napsal:
Hodim do ringu jedno horký hovno.
Jediná čistá rasa, o čem mluví jak už náckové nebo náckové dělajíc ze sebe skinheads, je židovská. Odjakživa se rozmnožují jenom mezi sebou.
tak jsem psal o cernejch Zidech. nevidim nejakej problem. kdyztak mi ho pomozte najit |
|
|