Kam se vrtnout?
|
Joe Hallenbeck |
Přidané 21-07-2006 02:54
|

Uživatel

Příspěvek: 1781
Založený: 22.04.06
|
Neznej napsal:
Už vím kam se nevrtnout!
Před 10 vteřinami jsem se odhlásil z WT mapy Stalingrad.Ani jsem se neodlepil a už to do mne praly!:tdown  o zatažení podvozku se tak na mne bavily další tak jsem šel spát .Hrdinství na WT serveru mi dalo jasný signál kam nechci a nebudu chodit abych ostatním zvyšoval sebevědomí když to tak nutně potřebují.Zlaté AH a BP- když vulší - nad letištěm alespon tam neparkují jak taxíci ! ! ještě jednou gratuluji:clap:
Hele na to kasli. Kdyz jsem zacinal litat reagoval jsem stejne. Tenkrat me, ale nekdo zmastil na AHckach Pekne me to nasralo a tak sem vlezl znovu do Spitfira, rychle odstartoval a obema smejdum jsem na urovni vysvetlil muj pohled na vec 2x20 mm a 4x7,7mm argumentama. Az mrtvi dopadli do more tak jsem jim do chatu napsal neco ve smyslu "nemate me nasirat" a bylo :lol:
To se stava i tem nejlepsim a nejzkusenejsim pilotum na obou stranach, ze je nekdo zvulchuje Ale vetsinou je to proto, ze chrani nekoho v blizkosti letiste a nechce nechat nepritele vystoupat a zmasakrovat sve sverence v bitevnicich ci bombrech.
WT jsou opravdu dobry server a lita tam dost kvalitni piloti. Taky je super ze maji zapnuty SkinDownloading jako snad jeden z mala (dvou) serveru :tup:
SNad se tam nekdy potkame
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 21-07-2006 03:03
313_FlyBoy
RY-C
|
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 21-07-2006 07:16
|

Uživatel

Příspěvek: 1355
Založený: 30.09.05
|
clone9cz napsal:
podfuk napsal:
.........
.........
to se proste zacatecnikum stava  a zatracovat kvuli tomu jeden z nejlepsich serveru je fakt hloupost :tdown:
ac letam online nekolik let, jak se vlastne pozna lepsi server ?
ma AMD nebo INTEL ?
... dete s tim do haje, v tudle chvili je to urcite nejmin zajima a vlastni nazor si jiste vytvorit dovedou
Clone, ty to asi v životě nemáš lehký viď? Poslal bys ho do háje, kdyby tohle prohlásíl o serveru lionů?
Neznej, nedej na první dojem, i když připouštím, že takový vulching na první uvítanou není nic příjemného. Zkus to ještě párkrát a pak uvidíš. Když se vulchí, je nejjednosušší zkusit jiné letiště, nebo počkat minutku dvě...A připíchni se na TS, je veřejný a schází se tam víceméně pokaždé minimálně 6-10 lidí. Kdyžtak se ozvi na ICQ, pár věcí ohledně lítání na WT i online obecně můžeme probrat. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 21-07-2006 07:32
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
|
No to je smula, ale mame to povoleno, nerika se tomu vulch ale postrelovani (kdyz letka 13. zavre ruske letiste tak to je vulch :lol: ) a druhak to nezanechalo na tvych statistikach zadny skraloup http://www.wtiger...index.html
Valka je vul.
Upravil/a WT_Horrido dne 21-07-2006 07:33
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
MK_Paja |
Přidané 21-07-2006 07:39
|

Uživatel

Příspěvek: 941
Založený: 29.09.05
|
Neznej napsal:
Už vím kam se nevrtnout!
Před 10 vteřinami jsem se odhlásil z WT mapy Stalingrad.Ani jsem se neodlepil a už to do mne praly!:tdown  o zatažení podvozku se tak na mne bavily další tak jsem šel spát .Hrdinství na WT serveru mi dalo jasný signál kam nechci a nebudu chodit abych ostatním zvyšoval sebevědomí když to tak nutně potřebují.Zlaté AH a BP- když vulší - nad letištěm alespon tam neparkují jak taxíci ! ! ještě jednou gratuluji:clap:
JJ, musím potvrdit, že WT je jeden z nejhorších serverů vůbec, je to banda sektářů, vulcherů a žerou malý děti, ... dál od nich  |
|
|
|
Safrik |
Přidané 21-07-2006 07:52
|

Uživatel

Příspěvek: 964
Založený: 26.12.05
|
WT_Horrido napsal:
No to je smula, ale mame to povoleno, nerika se tomu vulch ale postrelovani (kdyz letka 13. zavre ruske letiste tak to je vulch :lol: ) a druhak to nezanechalo na tvych statistikach zadny skraloup http://www.wtiger...index.html
Valka je vul.
Koukám, že Neznej už vyzkoušel všechny možné varianty ukončení On-line letu Takže věř teď už to bude jen lepší GL:tup: |
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 21-07-2006 07:59
|

Uživatel

|
paja_cz napsal:
Neznej napsal:
Už vím kam se nevrtnout!
JJ, musím potvrdit, že WT je jeden z nejhorších serverů vůbec, je to banda sektářů, vulcherů a žerou malý děti, ... dál od nich 
jak chceš, až se příště objevíš, tak ne že tě zabanuju, nebo vykopnu, ale zařídím aby:
<paja_cz<turnrate=0
<paja_cz<ammoefficiency=0
<paja_cz<maximumspeed=250
<WT_Peci<hitpaja_cz=1
a budu tě trápit 
Upravil/a WT_Peci dne 21-07-2006 08:00
|
|
|
|
Jimik |
Přidané 21-07-2006 08:09
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 350
|
Jů - sekta šamanů, kouzelníků a zaklínačů <WT<clear deep magic |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 21-07-2006 08:13
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
|
Bylo zapomenuto przeni pannen, proti cemuz zasadne protestuju, mam to radeji nez ty male deti. :lol:
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 21-07-2006 08:24
|

Uživatel

|
ECL_Jimik napsal:
Jů - sekta šamanů, kouzelníků a zaklínačů <WT<clear deep magic
chlapi brzděte, já už nemám ty vaše voodoo panenky kam dávat a víte, co dneska stojí špendlíky? jestli s tím nepřestanete, budu je používat vícekrát e jednak je to prd hygiena a druhak jak by se ti líbilo být opíchán špendlíkem, kterým jsem předtím zprznil paju_cz? 
BTW: udělejte už něco s těma smajlíkama, chybí mi tu moji oblíbenci :hug: |
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 21-07-2006 08:26
|

Uživatel

|
WT_Horrido napsal:
Bylo zapomenuto przeni pannen, proti cemuz zasadne protestuju, mam to radeji nez ty male deti. :lol:
jenže problém je, že většina je už zprzněna, než se dostane do spárů sekty... takže musíme jít s věkem pořád níž a níž.... :mad: |
|
|
|
313_Gryzlov |
Přidané 21-07-2006 08:43
|

Uživatel

Příspěvek: 1088
|
Koukám, že bratránci zase řáděj :lol: |
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 21-07-2006 08:45
|

Uživatel

|
313_Gryzlov napsal:
Koukám, že bratránci zase řáděj :lol:
žádné zase ale pořád ještě, děláš, jako bys nás neznal  |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 21-07-2006 08:45
|

Diskutující

Příspěvek: 2447
|
A připíchni se na TS, je veřejný a schází se tam víceméně pokaždé minimálně 6-10 lidí.
Škoda jen, že těch 6 - 10 lidí lítá na 3 - 4 serverech 
ECL_Jimik napsal:
Taky mi vrtá hlavou, proč Woodoo Team má ve znaku kočkovitou šelmu... ) |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 21-07-2006 08:52
|

Diskutující

Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
rudidlo napsal:
A připíchni se na TS, je veřejný a schází se tam víceméně pokaždé minimálně 6-10 lidí.
ECL_Jimik napsal:
Taky mi vrtá hlavou, proč Woodoo Team má ve znaku kočkovitou šelmu...  )
Woodoo Team,   :tup: |
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 21-07-2006 08:56
|

Uživatel

|
rudidlo napsal:
Jak to myslíš? |
|
|
|
313_Gryzlov |
Přidané 21-07-2006 09:11
|

Uživatel

Příspěvek: 1088
|
WT_Peci napsal:
313_Gryzlov napsal:
Koukám, že bratránci zase řáděj :lol:
žádné zase ale pořád ještě, děláš, jako bys nás neznal 
To je fakt  |
|
|
|
3BAP_Bugs |
Přidané 21-07-2006 09:15
|

Uživatel

Příspěvek: 700
Založený: 19.12.05
|
WT_Peci napsal:
WT_Horrido napsal:
jenže problém je, že většina je už zprzněna, než se dostane do spárů sekty... takže musíme jít s věkem pořád níž a níž.... :mad:
Ono to vlastne nie sú pedofili, iba nedočkaví! |
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 21-07-2006 09:20
|

Uživatel

|
další panďulák na poličku.... už si to všechno píšu.... kurnik, to zase ve vesnici nezůstane naživu jedinej černej kohout....  |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 21-07-2006 09:21
|

Diskutující

|
WT_Peci napsal:
rudidlo napsal:
Jak to myslíš?
Za poslední cca 3 měsíce ve večerních hodinách (22+) je stav takový, že pravidelně se na WT TS vyskytuje 2 -5 lidí, na AH cca 5-10 lidí, na 1stCL 5-15 lidí, na BP cca 8 lidí a na Letka 13 TS cca 5 - 8 lidí. Běžně TS v tuto dobu prolízám, někdy se konektnu jako active, většinou jako passive. Jsou i extrémy, kdy je lidí výrazně více, ale výše uvedené hodnoty jsou nejčastější, alespoň tak jsem to odpozoroval.
Nemusíte mi psát, že tehdy a tehdy bylo 8 lidí na tom a tom kanále TS a já jsem napsal 5. Píšu o tom, že když člověk příjde na daný server, tak v user listu je 30 pilotů, z toho na TS 3 v jednom kanále a v druhém 0. není to tak ojedinělý jev. |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 21-07-2006 09:21
|

Diskutující

|
WT_Peci napsal:
další panďulák na poličku.... už si to všechno píšu.... kurnik, to zase ve vesnici nezůstane naživu jedinej černej kohout....  Pardubice = vesnice? |
|
|