October 23 2025 13:38:35
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kam se vrtnout?
Joe Hallenbeck
Neznej napsal:
Už vím kam se nevrtnout!

Před 10 vteřinami jsem se odhlásil z WT mapy Stalingrad.Ani jsem se neodlepil a už to do mne praly!:tdownPffo zatažení podvozku se tak na mne bavily další tak jsem šel spát .Hrdinství na WT serveru mi dalo jasný signál kam nechci a nebudu chodit abych ostatním zvyšoval sebevědomí když to tak nutně potřebují.Zlaté AH a BP- když vulší - nad letištěm alespon tam neparkují jak taxíci ! ! ještě jednou gratuluji:clap:

Hele na to kasli. Kdyz jsem zacinal litat reagoval jsem stejne. Tenkrat me, ale nekdo zmastil na AHckach Šklebící se Pekne me to nasralo a tak sem vlezl znovu do Spitfira, rychle odstartoval a obema smejdum jsem na urovni vysvetlil muj pohled na vec 2x20 mm a 4x7,7mm argumentama. Az mrtvi dopadli do more tak jsem jim do chatu napsal neco ve smyslu "nemate me nasirat" a bylo :lol:

To se stava i tem nejlepsim a nejzkusenejsim pilotum na obou stranach, ze je nekdo zvulchuje Mrknutí Ale vetsinou je to proto, ze chrani nekoho v blizkosti letiste a nechce nechat nepritele vystoupat a zmasakrovat sve sverence v bitevnicich ci bombrech.

WT jsou opravdu dobry server a lita tam dost kvalitni piloti. Taky je super ze maji zapnuty SkinDownloading jako snad jeden z mala (dvou) serveru :tup:
SNad se tam nekdy potkame Mrknutí
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 21-07-2006 03:03
313_FlyBoy
RY-C

WT_Peci
clone9cz napsal:
podfuk napsal:
.........
.........
to se proste zacatecnikum stava Mrknutí a zatracovat kvuli tomu jeden z nejlepsich serveru je fakt hloupost :tdown:

ac letam online nekolik let, jak se vlastne pozna lepsi server ?
ma AMD nebo INTEL ?

... dete s tim do haje, v tudle chvili je to urcite nejmin zajima a vlastni nazor si jiste vytvorit dovedou

Clone, ty to asi v životě nemáš lehký viď? Poslal bys ho do háje, kdyby tohle prohlásíl o serveru lionů?

Neznej, nedej na první dojem, i když připouštím, že takový vulching na první uvítanou není nic příjemného. Zkus to ještě párkrát a pak uvidíš. Když se vulchí, je nejjednosušší zkusit jiné letiště, nebo počkat minutku dvě...A připíchni se na TS, je veřejný a schází se tam víceméně pokaždé minimálně 6-10 lidí. Kdyžtak se ozvi na ICQ, pár věcí ohledně lítání na WT i online obecně můžeme probrat.

WT_Horrido
No to je smula, ale mame to povoleno, nerika se tomu vulch ale postrelovani (kdyz letka 13. zavre ruske letiste tak to je vulch :lol: ) a druhak to nezanechalo na tvych statistikach zadny skraloup Mrknutí http://www.wtiger...index.html

Valka je vul.
Upravil/a WT_Horrido dne 21-07-2006 07:33
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

MK_Paja
Neznej napsal:
Už vím kam se nevrtnout!

Před 10 vteřinami jsem se odhlásil z WT mapy Stalingrad.Ani jsem se neodlepil a už to do mne praly!:tdownPffo zatažení podvozku se tak na mne bavily další tak jsem šel spát .Hrdinství na WT serveru mi dalo jasný signál kam nechci a nebudu chodit abych ostatním zvyšoval sebevědomí když to tak nutně potřebují.Zlaté AH a BP- když vulší - nad letištěm alespon tam neparkují jak taxíci ! ! ještě jednou gratuluji:clap:

JJ, musím potvrdit, že WT je jeden z nejhorších serverů vůbec, je to banda sektářů, vulcherů a žerou malý děti, ... dál od nich Šklebící se Šklebící se Šklebící se

Safrik
WT_Horrido napsal:
No to je smula, ale mame to povoleno, nerika se tomu vulch ale postrelovani (kdyz letka 13. zavre ruske letiste tak to je vulch :lol: ) a druhak to nezanechalo na tvych statistikach zadny skraloup Mrknutí http://www.wtiger...index.html

Valka je vul.

Koukám, že Neznej už vyzkoušel všechny možné varianty ukončení On-line letu Úsměv Takže věř teď už to bude jen lepší Úsměv GL:tup:

WT_Peci
paja_cz napsal:
Neznej napsal:
Už vím kam se nevrtnout!

JJ, musím potvrdit, že WT je jeden z nejhorších serverů vůbec, je to banda sektářů, vulcherů a žerou malý děti, ... dál od nich Šklebící se Šklebící se Šklebící se

jak chceš, až se příště objevíš, tak ne že tě zabanuju, nebo vykopnu, ale zařídím aby:

<paja_cz<turnrate=0
<paja_cz<ammoefficiency=0
<paja_cz<maximumspeed=250
<WT_Peci<hitpaja_cz=1

a budu tě trápit Šklebící seŠklebící se
Upravil/a WT_Peci dne 21-07-2006 08:00

Jimik
Jů - sekta šamanů, kouzelníků a zaklínačů <WT<clear deep magic

WT_Horrido
Bylo zapomenuto przeni pannen, proti cemuz zasadne protestuju, mam to radeji nez ty male deti. :lol:
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Peci
ECL_Jimik napsal:

chlapi brzděte, já už nemám ty vaše voodoo panenky kam dávat a víte, co dneska stojí špendlíky? jestli s tím nepřestanete, budu je používat vícekrát e jednak je to prd hygiena a druhak jak by se ti líbilo být opíchán špendlíkem, kterým jsem předtím zprznil paju_cz? Šklebící se

BTW: udělejte už něco s těma smajlíkama, chybí mi tu moji oblíbenci :hug:

WT_Peci
WT_Horrido napsal:
Bylo zapomenuto przeni pannen, proti cemuz zasadne protestuju, mam to radeji nez ty male deti. :lol:

jenže problém je, že většina je už zprzněna, než se dostane do spárů sekty... takže musíme jít s věkem pořád níž a níž.... :mad:

313_Gryzlov
Koukám, že bratránci zase řáděj :lol:

WT_Peci
313_Gryzlov napsal:

žádné zase ale pořád ještě, děláš, jako bys nás neznal Šklebící se

rudidlo
A připíchni se na TS, je veřejný a schází se tam víceméně pokaždé minimálně 6-10 lidí.

Škoda jen, že těch 6 - 10 lidí lítá na 3 - 4 serverech Smutný
ECL_Jimik napsal:

Taky mi vrtá hlavou, proč Woodoo Team má ve znaku kočkovitou šelmu...Úsměv)

http://silicon-remarks.blogspot.com
Tajpan
rudidlo napsal:
A připíchni se na TS, je veřejný a schází se tam víceméně pokaždé minimálně 6-10 lidí.

ECL_Jimik napsal:

Taky mi vrtá hlavou, proč Woodoo Team má ve znaku kočkovitou šelmu...Úsměv)

Woodoo Team, Šklebící seŠklebící seŠklebící se:tup:

WT_Peci
rudidlo napsal:

Jak to myslíš?

313_Gryzlov
WT_Peci napsal:
313_Gryzlov napsal:

žádné zase ale pořád ještě, děláš, jako bys nás neznal Šklebící se

To je fakt Šklebící se

3BAP_Bugs
WT_Peci napsal:
WT_Horrido napsal:

jenže problém je, že většina je už zprzněna, než se dostane do spárů sekty... takže musíme jít s věkem pořád níž a níž.... :mad:

Ono to vlastne nie sú pedofili, iba nedočkaví!

http://3iap.org
WT_Peci
další panďulák na poličku.... už si to všechno píšu.... kurnik, to zase ve vesnici nezůstane naživu jedinej černej kohout.... Zamračený

rudidlo
WT_Peci napsal:
rudidlo napsal:

Jak to myslíš?

Za poslední cca 3 měsíce ve večerních hodinách (22+) je stav takový, že pravidelně se na WT TS vyskytuje 2 -5 lidí, na AH cca 5-10 lidí, na 1stCL 5-15 lidí, na BP cca 8 lidí a na Letka 13 TS cca 5 - 8 lidí. Běžně TS v tuto dobu prolízám, někdy se konektnu jako active, většinou jako passive. Jsou i extrémy, kdy je lidí výrazně více, ale výše uvedené hodnoty jsou nejčastější, alespoň tak jsem to odpozoroval.

Nemusíte mi psát, že tehdy a tehdy bylo 8 lidí na tom a tom kanále TS a já jsem napsal 5. Píšu o tom, že když člověk příjde na daný server, tak v user listu je 30 pilotů, z toho na TS 3 v jednom kanále a v druhém 0. není to tak ojedinělý jev.

rudidlo
WT_Peci napsal:
další panďulák na poličku.... už si to všechno píšu.... kurnik, to zase ve vesnici nezůstane naživu jedinej černej kohout.... Zamračený
Pardubice = vesnice?

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,347,654 návštěv