- Ground unit sensors. The search of targets is optimized, will be more FPS friendly.
- "Enable Virtual reality Headset" option will force restart DCS.
- Crash after deactivation of an aircraft carrier with a helicopter fixed.
- Stutter caused of some air defence radars fixed.
DCS NS430
- Approach, Arrival and Departure procedures are correctly adding to active flight plan now, after designating arrival airfield with Direct-To function.
- Approach and Arrival procedures addition to the active flight plan using menu options WPT ARR and WPT ARRIVAL has been restored.
- Active cursor on NAV MAP page doesn't interfere with MENU button usage any more.
- Added option for mission editor which allows restricting usage of NS 430 for particular board in its options.
- Flight plan automatically transfers from mission editor to NS 430 now.
- Backlit added.
- NAVterr map will be oriented according to Track Up mode now.
- Active leg remaining distance indication was fixed.
- DIRECT TO function from NRST page group was fixed.
- Map drag by active cursor in Track Up mode was fixed.
DCS FC3
- Radio altimeter gives wrong readings when plane fly with a roll fixed.
DCS L-39
- Game mode tendency to pitch up fixed.
DCS Ka-50
- One tube in B-20 rocket launcher visually empty when attached to external pylon fixed.
DCS Mi-8MTV2
- Video recorder no longer applied to “Kord” machinegun.
Kratičká zprávička od ED + jeden obrázek :
While some parts of the team are toiling away on the caution and advisory system, other members have been busy with the Hornet’s navigation system. For the Early Access version, we plan both TACAN and Waypoint steering. Attached you can see a work-in-progress of the TCN system up and running in the game. The guys are now busy with the Waypoint system of navigation.
Having a functional waypoint navigation system is another required aspect of the start up video. As I think many of you are starting to see, there are large number of elements that must first come together to create an authentic start up video.
Dokud neodstraní známé vady, jako zpětné zrcadlo ve Spitu nebo stuttering a zamrzání v Normandii, nic kupovat rozhodně nebudu!
Tak časem to opraví určitě, ale je fakt že tyhle slevy jsou docela veliký (ne pár dolarů jako obvykle), takže by byla škoda toho nevyužít. Bůh ví kdy takový slevy budou a pokud tě odrazujou jenom ty bugy, můžeš to mít za sníženou cenu v inventáři a hrát to až to vychytají. :-)
Dobrý večer pánové,
mám dotaz. Které moduly jsou v češtině. Mám FC3 a A-10C a ty jsou. pořídil jsem kampaně red flag pro a-10c a f-15c a ty jsou v angličtině a je to pro mě fest složité.
Díky za odpověď
PS: pokukuji po MiG-15, MiG-21, L-39, nebo Mirage....
Co se tyka cestiny v modulech nejsem si jisty, snad ta L39tka ale ohledne vlastniho litani a provozovani stroju se da myslim nejvice naucit treningem v ramci multiplayeroveho vycviku/poletani. Mluvim z vlastni zkusenosti :-)
Koupil jsem MFD rámečky + druhej 15ti palcovej monitor a na BMS už jsem to všechno pěkně rozchodil pomocí drobného prográmku YAME. Viz. velice nekvalitní foto..
Existuje i způsob jak toto vytáhnout z DCS ? MFD z A10C plus nějaké budíky na zaplnění volného místa ?
Dáš zobrazení na dva monitory a tyhle objekty si souřadnicema v configu posuneš kam chceš na tom druhým monitoru. Takže to jde.
Duplikované zobrazení MFDs a TAD má na DCS dopad v horším FPS.
Upravil/a magot dne 19-10-2017 10:38
Miro mrkni sem: http://www.captze.../index.asp taky bezva věcička a tahá si to jen data z DCS. Úpravy jsou všeliké možné i bez nějakého vysokoškolského vzdělání😁
PS: ty panely máš nové anebo přes inzerát?
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.