Vzdyt to je přece dobře, jsou to jen 3D modely. Že šly využít je výhoda. Měli funkční engine, hotový modul kampaně, fungujicí tým a díky hotovým modelů jim to jde splácat rychle.
Přesně tak, do rozjetého enginu se již existující "moduly" vkládají dobře. A rychle :)
Zaujala mne ale mapa. Z toho, co nám zatím ukázali, vypadá taky slušně. Teď jestli je už hotová komplet nebo nám ukazují jen udělané části (nic proti)
jinak, všimli jste si, že:
- Měsíc vypadá jinak než v RoF a BoB ? :) (shválně, jestli se v průběhu hraného období bude měnit, něco jako hodiny na Big Benu :)
- pevný zaměřovač měl na sobě "svítící" plošky - blbost, ale potěší :)
- nezaznamenal jsem plamínky u výfuků, ale to ještě nemusí nic znamenat
- rozsvícený kokpit (podobně jako v BoBkovi) je vidět i z venku - pěkné
- naprosto suprový pilot!
- na "ploše" hry je dvojsic šturm (nebo polní úprava ?), do hry v tuto chvíli zatím zmiňují jednosic.
A dotaz - jak tam jela ta dvě svítící auta - přišlo mi, že to druhé svítilo víc. To byly dálkovky ? :)) Zvuk jsme k tomu neposlouchal ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Hoper napsal:
A dotaz - jak tam jela ta dvě svítící auta - přišlo mi, že to druhé svítilo víc. To byly dálkovky ? ) Zvuk jsme k tomu neposlouchal
Z toho druhého se odlepilo takové to zatemnění reflektorů. Má to atmosféru.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
jestli si to spíš nezjednodušujou ;)
je to nejen hezký, ale i dobrý pro "kontrolu" plynu (BoBkaři ví :)
a v noci to demaskuje - strašně moc důležitý (pro další bojiště ;)
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Po nárazu do země ten Mezek příliš neutrpěl, ale odskočil pěkně jako z trampolíny... Snad to ještě malinko poladí, než to vydají.
Už někdy ukázali střelbu?
střelba (krátká) byla na tomhle videu do sněhu z přízemního letu
Jojo, ještě že tu byl ten zmetek CLOD, takovou inspiraci tým 777 potřeboval. Je to stejné jako s těmi pátečními updaty na foru... to se také inspirovali Luthierem...
Taky mě přístup typu "super zábava pro široké masy" poněkud děsí. Že by další arkáda?
A tvrzení "Udělali jsme ROF tak není čeho se obávat" mě taky moc nepřesvědčilo.
Rovnez jako pouceny RoF betauser ocekavam, ze za 90 dolacu bude spousta lidi strasne prskat . Podelane, potazmo nefunkcni jako CLoD to zdaleka nebude. No a pak je to o tom, zda s tim neco udelaji. Tady pak nezbyva nez se upnout prave k RoF, kdy z te vydane bety udelali co to je ted.
KDO NEVERI, nemel by si kupovat za ty hrisne prachy co mu ted nabizi.
Každej může prskat jak chce, na to máme všichni svaté právo. Neutratit je taky volba, taky svaté právo. Jestli von nebude problém, že za svých 90 dolarů si nemůžete koupit nic jinýho v daný oblasti?
Já za sebe nemám vůbec žádný problém těch 90 USD vsadit na to, že z toho něco bude. Pokud z toho nebude nic, je to moje riziko. Tedy pokud se dá o 90 USD mluvit jako o riziku. Vždyť to je jedna lepší Whiskey. A tu když nevypiju, nic mi nehrozí.
To vypada jako kdyby tu snad nekdo zpochyboval takovou samozrejmost, ze se to musi napsat , alias ono svate, nejsvatejsi, ...nebo cert vi jake jeste pravo ( ??? )
Rumcajs napsal:
Já za sebe nemám vůbec žádný problém těch 90 USD vsadit na to, že z toho něco bude. Pokud z toho nebude nic, je to moje riziko. Tedy pokud se dá o 90 USD mluvit jako o riziku. Vždyť to je jedna lepší Whiskey. A tu když nevypiju, nic mi nehrozí.
Jasně, že z toho něco bude. BoS z toho bude. Pokud si s ním užiju jen polovinu toho, co třeba s CoD, je to zadarmo (ani ne sto piv nebo deset láhví pitelnýho vína. Kolik je to jaggermeisterů nevím, ale Fuči by mohl)). To se nemůže nevyplatit Zklamanejch budou zástupy. Lidi v týhle zemi dokážou bejt nádherně zklamaný (někteří to pěstujou dokonce jako koníčka a jsou v tom fakt hodně dobří).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
No jo,...ale lide jsou stale jeste poucitelni, takze existuje nadeje, ze se rozrostou rady vyznavacu nauky Velkeho Potencyjala a to bude velky posun k obecnemu simulatorovemu dobremu, kdyby to snad neklaplo. Nebo spis kdyby to "hned" neklaplo.
Edit: A navic doba je jiz mnohem ruzovejsi, protoze zari je za rohem , a tam teprve ceka zariva budoucnost v rezerve
Upravil/a WT_Flan dne 29-07-2013 20:26
Rumcajs napsal:
Jasně, že z toho něco bude. BoS z toho bude. Pokud si s ním užiju jen polovinu toho, co třeba s CoD, je to zadarmo (ani ne sto piv nebo deset láhví pitelnýho vína. Kolik je to jaggermeisterů nevím, ale Fuči by mohl)). To se nemůže nevyplatit Zklamanejch budou zástupy. Lidi v týhle zemi dokážou bejt nádherně zklamaný (někteří to pěstujou dokonce jako koníčka a jsou v tom fakt hodně dobří).
Ja si myslim ze to nakonec dopadne asi nejak takhle:
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.