November 25 2024 05:59:13
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
1stCL_Novotny
Možná spíše zajímavost, avšak i potvrzení našich spekulací. Jak jistě z informací na UVP víte, verze 1.3.0, která měla být po současné verzi 1.2.8 byla přesunuta a před ní měla vyjít ještě verze 1.2.9. Ovšem ani takto to nebude a podle posledních zpráv přímo z míst nejvyšších se 1.3.0 nedočkáme a namísto toho přijde po následující verzi přímo čísílko 2.0 a to kvůli zásadním změnám, které EDGE přináší (ještě stále neztrácíme víru a kromě grafických udělátek většina z nás doufá i v dedik a podporu více hráčů v jednom stroji - ano, jsme beznadějní snílci).

Ale asi opravdu nečtu. Úsměv Takže přijmi omluvu.

Host
edit / bezpředmětný příspěvek, taky blbě čtu Úsměv

BP_Madvlk

Kdyby raději byla lítatelná....

magot
Měl by být ...

Hoper
magot napsal:

Z toho obrázku je taky vidět jak silně nekonzistentní DCS je, Lancer nemá ani použit materiál skla na kabině. Je to hodně starej a nízko polygonovej model kterej by sotva obstál v starým ILovi ...
To je jedna z věcí co mě na DCS fakt sere ...

Pomalu, ale (doufám) jistě starý modely upravujou. Viz Tu-22 a tuším MiG-31.

BP_Madvlk napsal:
Kdyby raději byla lítatelná....

Vydrž Prťka, vydrž! :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

magot
To je ok ale pro ponyho uz je tahle výška hraniční.
Btw už v roce 41 lítala lw s Ju86p v 13km ale žádná stíhačka nedokázala do této výšky nastoupat.
Až v r.42 speciálně upravenej spit Vb. (Viz IX tam taky nedostoupal)

Baron
Včera som si výborne zalietal s Madvlkom v P-51D a v TF-51D. Vlčáku, ďakujem za výcvik s týmto plnokrvníkom Mrknutí Určite nezostane iba pri tomto polete, dnes ma na DCSku uvidíte znovu. Je to jednoducho bohovské polítáníčko... Už aby boli vonku Dory.

Mám otázku - kde sa dajú stiahnuť/kúpiť Albatrosy L-39? A ďalšie mašiny, ktoré som videl online a v Shope na DCS nie sú? Ďakujem za odpoveď.
Hals - und Beinbruch!

606_JuLB
Kedy a kde ste si užívali, Baron?

Keby ste neboli proti, tiež by som sa pridal... len si spomenúť, na ktoré tlačítka mám všetky tie ovládacie prvky poníka namapovanéŠklebící se
i.ibb.co/DRFjqCp/JulB.png

Paulus
606_JuLB napsal:

Keby ste neboli proti, tiež by som sa pridal... len si spomenúť, na ktoré tlačítka mám všetky tie ovládacie prvky poníka namapovanéŠklebící se

Taky bych se rád přidal, pokud nebudete proti v TF-51D.
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

313_Gryzlov
Saburo napsal:

Sem si ozkoušel kam až vystoupá Poník, vtipné bylo když tam někdo psal "too high for Mig (29)"...Šklebící se, F-patnácky mě sledovaly bez problémů.

A nepřijde Ti to divné, když MiG-29 (nejslabší verze) má dostup "jen" 17 km a nebyl schopen Tě sledovat do 13 km? To je asi něco nedobře, že? Úsměv

magot
Lítatelný L-159 tam je někde ke stáhnutí na ofiko stránkách v modech, je to ale takovej debilní mod.
Nicméně jsem někde zahlédl kokpit ve vývoji a vypadal dost dobře, respektive se uvažovalo o transferu pitu z FS, pak by to asi za to stálo. Jinak to je o ničem ...

Baron
Paulus napsal:

606_JuLB napsal:

Taky bych se rád přidal, pokud nebudete proti v TF-51D.

Vytešovali sme sa včera asi od 20,30 hod. na čs serveri, ale názov ti takto z hlavy nepoviem. Spomínam si, že tam bolo napísané, že je tréningový, iný taký tam nie je, takže ma na ňom nájdete aj dnes Úsměv Apropos, lietali sme TF-51D a P-51D, ale sú tam aj ďalšie mašiny z DCS. Vlčák chcel opáčiť Sučku Šklebící se ale tak sme sa zažrali do Poníkov že z toho nakoniec zišlo Pff

to Saburo + Magot: aha, ďakujem za informáciu.
Hals - und Beinbruch!

Fiks
Jste byli u Švejka na MB2.Rotuje tam pár cvičných map.Taky tam občas zajdu.

Host
Fiks napsal:

To je to smutné - tam nic nerotuje a je tam stále ta samá mapa Úsměv

Fiks
Copak?Tam už není ta noční mapa kdy se lítalo s helipotvorama na lodě?

magot
ono z aerodynamickýho pohledu to není tak mimo že F-15 dochází dech v 13km a nemá zdaleka tak silné motory jako např. MiG-31 aby na šípovitém křídlu vytvořila dostatečný vztlak. Nicméně by se měla vyšplhat i do 20km v ideálních podmínkách tlaku, teplotě atd ...

magot
jsem si žádnýho flejmu nevšim, ale už jsem možná starej a slepej Šklebící se

313_Gryzlov
Saburo napsal:

Jen jsem si chtěl ozkoušet chování ve velkých výškách, bohužel jsem netušil že to vyvolá flame...

btw. MiG-29 (nejslabší verze) bude mít i překvapivě největší dostup z migů 29 (kam až je otázka a to praktický dostup? nebo dynamický? dost rozdíl, že) a proč, protože další verze tohoto aparátu byly jen těžší a těžší a motory zůstaly furt jen ty stejné... Co z té rovnice vyplývá?

Poník pěkně sedí (podle toho co o něm vím) a to mi stačí, ještě aby Dora byla (nějak Úsměv ).

Proč jsi tak "ukecanej"? Úsměv MiG-29 SMT má dostup 18 000 m. MiG-29A těch 17 000 m.

Pokud Ti nepřijde divné, že vrtulové letadlo z 2. sv. války může v simu letět výš než prouďák z 80 let, pak to je možná na zamyšlení Úsměv Nad tím simem samozřejmě Úsměv

Co se týká dynamického nebo statického dostupu, když už jsi to nakousl ... Úsměv Jak je definován statický dostup? Víš? Úsměv Možná už se to změnilo, to nevím, ale třeba mi to řekneš Úsměv Pamatuji si definici podle sovětských / ruských předpisů. Tak mě pouč Úsměv

Baron
Fiks napsal:

Asi máš pravdu, mám dojem že tam MB2 bolo napísané. Dnes tam budem znovu, takže kto má chuť polietať Ponyho, bude vítaný Úsměv
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Fucida
Co se týká dynamického nebo statického dostupu, když už jsi to nakousl ... Úsměv Jak je definován statický dostup? Víš? Úsměv Možná už se to změnilo, to nevím, ale třeba mi to řekneš Úsměv Pamatuji si definici podle sovětských / ruských předpisů. Tak mě pouč Úsměv

Podle německých norem se za statický dostup považuje výška, kdy stoupavost poklesne na 0,5 m/s. Dynamický dostup německé normy neznaly, zato ale měly bojový dostup, což byla hladina, ve které letadlo mělo stoupavost 2 m/s.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,039,884 návštěv