January 10 2025 04:49:51
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rof - NEWS!
Baron
WT_Pedropan napsal:
Hmmm, uz jsem cetl na foru...

Zkousim vselijak kvedlat s nastavenim, ale zda se, ze to je k nicemu...

Dal som Sound Counts na 32, Sound Quality na Low a vypol som Interface sound (na 99.999999 % to nema na vypadavanie ziadny vplyv ale zicher je zicher Úsměv ) - zatial zvuk funguje vo vsetkych rezimoch. Testujem dalej.
Upravil/a Baron dne 26-12-2012 19:09
Hals - und Beinbruch!

TozziFan
No vypadá to, že problémy jsou hlavně při online létání.

LangMaster
Barone nepomáhá nic ani tvoje nastavení.

OctalCore AMD FX-8350
MSI 990FXA-GD80
32GB DDR3 Kingston HyperX 1866MHz
MSI N770-2GD5/OC
Samsung SSD 850 EVO 500GB

http://www.ok1slm.cz
Rumcajs
Podle rozsahu chyb, který 1029 přinesla, se zdá, že se projevuje tříštění sil v souvislosti s BoS. Zejména ta potíž se zvukem je otravná. Ať si říká kdo chce co chce, pro mě je ten zvuk docela indikátorem. Třeba podle něj odhaduju rychlost v souboji. Páčto jak víme, němci měli anemomentry někde na křídle a dalo se to číst jen při plném zoomu. To samé otáčky motoru. Nahrubo to hádám ze zvuku. A protože se to děje všem a vždy a ostatně to není ani úplně nový problém, hádám, že na tohle prostě nezbyla energie. Prostě se tomu nikdo nevěnoval, protože je skoro nemožné, že by to nevěděli.
To že takovou banalitu, jako je změna verze, odneseme tím, že si všude musíme znovu naklikat že nepoužíváme společné response křivky, to je ostuda. Protože zjevně jde jen o to zakliknutí. Jinak si to pamatuje správně.
Zkrátka nebezpečí, že teď na to bude 777 kašlat, protože se pustili do riskantního podniku, to tu je. Držím jim palce, protože případný neúspěch by byl moc smutný.

Baron
LangMaster napsal:
Barone nepomáhá nic ani tvoje nastavení.

U mna zatial dobre. To vsak neznamena, ze by som ich za to nenakopal do...

EDIT: Bug sa znovu prejavil - skusane na Warwingsoch, pri strelbe zvuk uplne zblbol.
Upravil/a Baron dne 26-12-2012 20:41
Hals - und Beinbruch!

Hoper
X Novotny napsal:
Je to prosté pane. Protože startuješ z jedné základny bylo by divné že s tebou od mola budou startovat pozemní letadla. Pokud je to start v letu je to jiné. Chápeš? nebo je to vele problém Mrknutí

Šlo mi o to, jestli to je pro quick misi, kde by bylo blbé, aby letěly Felixové bez doprovodu - vyzkoušeno, se startem ve vzduchu letí spolu

Jen problém, teda dva:
- nemůžu v QM na Felixe nasadit zakoupenou výzbroj
- nemůžu se připojit na server, kde je mapa Kanálu (bylo mi řečeno, že Kanál je třeba mít jen pro offline, ale takhle to vypadá, že pokud nekoupím mapu, nezaletím si na ní vůbec)

ed: potvrzuju vypadávání zvuku. Motory a proudění vzduchu jsem slyšel, nebyla slyšet střelba kulometů (střelců)
Upravil/a Hoper dne 26-12-2012 20:45
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Novotny
Takhle to jde v QMB u mne.
----
[img]http://medvidek.org/leteckaskola/rof/felix_hoper_wm.jpg[/img] is not a valid Image.
----
Pokud ti to nejde tak ti asi nepomůžu. Pokud tam máš vysačky žes to nekoupil, kontaktuj podporu RoF.Mrknutí

WT_Flan
Vcera jsem s letajici lodi poletoval si 2 hodiny a zadne vypadky nepozoruju. Zamračený
Pokud je to worldwide bug, netreba dlouze komentovat, ze bez zvuku je letani opravdu, ..ale opravdu.. na pikacu, ...protoze to je opravdu na pikacu Úsměv No, to je.
Horsi by bylo, kdyby takovy bug zahy nefixnuli a kdyby kvalita prace zacala obecne fakticky a viditelne trpet RoF/BoS soubehem tvorby...
Co to bylo co jim minule uletlo ?...V jednom patchi to spravili, aby to s dalsim zase podelali Šklebící se Utoky AI na stahovane balony ???..???

BP_Tyrl
Ten zvukový bug už tu jednou byl.
Však oni to opraví.
Nic nového pod sluncem.

BP_Madvlk
Novi,teď už jen jeden ukořistit pod rouškou tmy a fláknout na něj Císařské barvyÚsměv Pak můžem lítat nad Anglii skoro nepozorovaně Vyděšený
Upravil/a BP_Madvlk dne 26-12-2012 22:17

WT_Flan
Tak Los Templatos je k dispozici, asi si z treninkovych duvodu taky jednoho nejak fantasmagoricky zmaluju nejak po svem Šklebící se

1stCL_Novotny
Tak tu mám jedno objasnění pro Clona a možná i pro ostatní. Už je mi naprosto jasné proč se není bez sebemenšího vysvětlení možné dostat na některé servery.

The Fantasy Island Map (by DiFiS) Free to All

Map opened to ALL!

Dear Friends,
The map FIS (Fantasy Island) is activated for everyone's access. Even for those who didn't send a PM to me.

However, the map is not preinstalled with the game and you have to download it manually with the link provided above.
The good news is that in this case I will be able to improve the map anytime and provide updates without the need for "mods on" mode.
The bad news, and that's why it wasn't activated earlier is that the game can't show user-friendly error message when user connects to multiplayer server but doesn't have the map installed. The game will just hang in this case. So, if you are going to host a multiplayer server with this map you MUST mention the issue in the server description and provide a link to map download.

Celé oznámení najdete zde.

TozziFan
Ty voe, ty ostrovy snů jsou hezký. Novi, kdy to prubnem po netu?

Alan Grey
Ahoj
Já mám tento problém. Po nahrání nového patche se mě menu nastavení změnilo takto:

[img]http://www.calounictvi-beranek.cz/img/001_rof.jpg[/img] is not a valid Image.

A i když mám nastavení jak je na screenshotu, tak nefunguje vůbec vyhlazování. Může někdo z Vás poradit co s tím ???

http://www.alan-grey-page.cz/
1stCL_Novotny
Zeptám se, v hangáru když vybavuješ letadlo máš ho vyhlazené? Pokud ano tak máš pouze konflikt mezi ovladačem grafiky a hrou.
V nastavení grafiky musíš mít vyhlazování nastavené na "Řízeno aplikací".
Jedna z možností.Mrknutí

Ps: Alane když jukneš vejš na ten můj obrázek uvidíš že v menu to nevyhlazuje, pro mne to je znamení že v samotné hře to bude fachat. Pokud nenastane nějakej nenormální problém.
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 27-12-2012 10:34

Alan Grey
Hotovo... díky za radu. Byl konflikt mezi GF a ROF Úsměv

http://www.alan-grey-page.cz/
Baron
Ne ne Alane - to bol konflikt medzi monitorom a stolickou Cool
Hals - und Beinbruch!

Hasan
Keď už sa tu riešia technické problémy, opýtam sa aj ja, mám trochu problém so stromami, keď ich pozorujem pri nízkom lete, tak ako by niektoré doskakujú, objavujú sa tam, kde pred chvíľkou neboli, a to aj blízko lietadla... Nie že by ma to nejak trápilo, obvykle to vôbec nevnímam, ale keď si to všimnem, je to ako päsťou do oka...

Je to napraviteľná chyba, alebo je to štandardná featurka? Úsměv

Mriswith
Měl by to být problém tvého nastavení grafiky. Zkusil bych zvednout v nastavení grafiky položku "Forest visibility" na maximum, zkusil bych zvednout i "Trees". Já to mám nastaveno, jako je to výše a nemám problémy.

Hasan
No tieto nastavenia mám samozrejme na max, tak ako je to na tom screenshote Zamračený

// Na tomto videu to pekne vidno, čo mám na mysli: http://youtu.be/vz6p83EJprA?t=2m6s

//Tak ešte lepšie video, tu je to ešte horšie, ako u mňa: http://www.youtub...WZKFTkfEmc
Upravil/a Hasan dne 27-12-2012 11:35

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,171,347 návštěv