September 22 2025 12:08:16
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 23

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
War Thunder
Rumcajs
Ne kucí, jsem jen vobyčejný loupežník od Jičína. Nemáme ani klepáci, ani UFÁci.

Bierglass
olda maly napsal:

Serza napsal:

Jsou vsechny Bf-109F-4 takovahle UFO?

Dneska jsme do nej nalozili kombinovane asi 100 naboju z M2HB, nekolik z 37mm M4 a par Hispan nez se slozil.

O tom ze uletel uplne vsemu ikdyz delal typicky manevr "klepak" ani mluvit nebudu.

Ve srovnání s ILem jsou téměř všechny hákošský mašiny UFO Vyděšený

No vzhledem k tomu,že tady tu hru hraji jen opravdu když už mně nic jiného nebaví ,nevím o jakých UFO hovoříš?Fridrich je tak rozkývaný ,že netrefím ani vrata od stodoly.
Naopak "čajka" je naprosto nejlepší letadlo ve hře co dosud mám a to jsem za LW level 11 a za Ivany asi 7.(přesně si to nepamatuji už jsem tu blbost dlouho nehrál).Tak by mě zajímalo co tady na tom vidíte za simulaci když s Čajkou lze prohánět letadla o 10 levelů výší?

1stCL_Fucida
Je to v rukách! Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Bierglass
1stCL_Fucida napsal:

Je to v rukách! Úsměv

Muheheh.

Serza
Klepak je takove to "kvedlam kniplem aby me nikdo netrefil", ve WT VELMI ucinne. A v takove chvili zasadne musim ztracet energii jak na bezicim pase. Ne. On nam vsem uletel.

Rumcajs
Seržo pak měl ale UFO!

LEON
Ufo, neufo, je to praktické aplikování pravidla č.3 z Turbova desatera pokročilé pilotáže, které se provádělo už ve starém Šturmovi Šklebící se
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
Merten
Bierglass napsal:

olda maly napsal:

Serza napsal:

Jsou vsechny Bf-109F-4 takovahle UFO?

Dneska jsme do nej nalozili kombinovane asi 100 naboju z M2HB, nekolik z 37mm M4 a par Hispan nez se slozil.

O tom ze uletel uplne vsemu ikdyz delal typicky manevr "klepak" ani mluvit nebudu.

Ve srovnání s ILem jsou téměř všechny hákošský mašiny UFO Vyděšený

No vzhledem k tomu,že tady tu hru hraji jen opravdu když už mně nic jiného nebaví ,nevím o jakých UFO hovoříš?Fridrich je tak rozkývaný ,že netrefím ani vrata od stodoly.
Naopak "čajka" je naprosto nejlepší letadlo ve hře co dosud mám a to jsem za LW level 11 a za Ivany asi 7.(přesně si to nepamatuji už jsem tu blbost dlouho nehrál).Tak by mě zajímalo co tady na tom vidíte za simulaci když s Čajkou lze prohánět letadla o 10 levelů výší?

Fridrich je rozkyvaný pokud na něm máš podvěs pro plombičku jinak to je řekl bych standartní biftek.

313_Nevo
Kto tu vidi simulaciu? Zas nejake halucinacie? Je to obycajna pocitacova hra tak ako COD a ROF a .. a tie dalsie vsetky pocitacove hry Šklebící se

Btw aj ked na druhu sranu, WT asi v buducnu nebude len obycajna pocitacova hra tak ako COD a ROF a .. WT ma byt aj na PS4 Pff

Vilik
No proč by to nemohlo být na PS4? V arkádě se to dá ovládat klávesnicí, tak to neni problem.
Do Full real se s tim ale nedostanou. Teda jedině, že by měla PS4 plnohodnotnej joystick.
Všechny tři kampaně ze šturma 1.0 jsem lítal na klávesnici. To z něj ale arkádu nedělá.

Serza
Ne, ale z tebe to dela velmi trpeliveho cloveka :-/

Vilik
Šturma 1.0 v roce 2001 lítala spousta lidí na klávesnici. Já si pořídil nějakej šunt od geniusu do gameportu až pro forgotten battles.

alfik
Omyl Nevo. Simulace je z definice i arcade mod ve WT, nebo to, co můžeš vidět ve WoT.
Simulace je i to, když děcko běží kolem baráku s kusem klacku, dělá hubou "ahahahaha volepadninebonehraju", a nahání imaginární partyzány. Nebo fašisty.
Ukážu na příkladu ze světa jiných her: Jakkoli je to vzdáleno reálnému prožitku, je simulací např. mlácení mečem ve Skyrimu, avšak metání fajrbólů tamtéž je fantasy.
Debata může být, jak je simulace blízká realitě. Ovšem, je nutno si přiznat, že dokonalost simulace se dost tluče se zábavností. Proto najdeš málo lidí, kteří chtějí např. klikatelný kokpit stejně jako tak choulostivý motor jako je v Clodu.

313_Nevo
My sme tomu hovorili HRA na vojakov, nie SIMULACIA pozemneho boja Šklebící se

Preto tomu stale hovorim tak, HRA na pilotov, nie SIMULACIA vzdusneho boja Mrknutí

WT_Horrido
Stíny...

YouTube Video

武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Merten
http://warthunder...9/current/

První obrázky pozemní techniky

Baron
Pekné. Úsměv
Hals - und Beinbruch!

313_Paegas
YouTube Video

Serza
Konecne to neni "Private"?

Bierglass
No to je sice všechno hezké ale bez ikon se to nikdy létat nebude.Aby to vůbec bylo možné museli by zakázat bonusová letadla a to neudělají protože z toho mají slušné přijmy.Má to poměrně slušivou grafiku ale to je tak všechno.Jistě by se našly nějaké další klady této hry ale podstata věci je v tom,že tak jako ve Šturmovi nebo RoFku si On-line prostě nezalétám tak k čemu to všechno?Je to sice akční ale atmosféru to nemá.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,083,560 návštěv