Co jsi vlastně bez VR prováděl , než ti po letech multikabel dorazil?
Mám třeba kamaráda co z VR přechází na Trackir.
Upravil/a petsild dne 28-06-2021 14:02
Co jsi vlastně bez VR prováděl , než ti po letech multikabel dorazil?
Mám třeba kamaráda co z VR přechází na Trackir.
Já mám dva sety G2, tak jsem používal ten druhý kabel. Ten druhý set jsem plánoval dát bratrovi k narozkám, ale nevím zda by to nebyl danajský dar
TrackIr 5 jsem teď taky pořizoval do foroty, kdyby se čtyřka jednoho dne odporoučela.
Já ten monitor + TrackIr vs G2 střídám. V té helmě se nedá pořád bejt, specielně v těch vedrech
Tak sem se taky zařadil do loterie mezi štastlivce, kterým odešel kabel Ale nebojte se, sem si téměř jist, že na všechny tady dojde... Choval sem se k němu jako k bavlnce, chycen byl takto:
což zajištovalo, že byl sice ohnutý v jednom místě, ale za to se při létání téměř nehýbal, nic jiného sem v tom nehrál... TO JE FAKT VÝSMĚCH... Na rozdíl od jinejch mi neodešel DisplayPort ale USB3. Připojím, hraju, a vypadává vše, co je na USB, zvuk, mikrofon, senzor přítomnosti, okénko s nastavením IPD... Jak s tím hýbu, tak se to USB připojuje a odpojuje. Je to samozřejmě v tom místě ohybu, ale jak říkám, téměř se to v tom místě nehýbalo. Dokonce i na stůl sem to pokládal tak, aby kabel visel furt dolu jako když je na hlavě a dával sem headset na kraj stolu, aby se kabel o stůl neohýbal
@Magote, @Chroustale, vyzkoumali ste, že ten po reklamaci je teda jinej, nějak? Vypadá jinak, nebo jenom jiný značení?
Ne kabel je stejný. HP je zcela neschopné dodat použitelný kabel.
Až se mě posere druhý a třetí kabel, vyhodím to VR do kontejneru.
Vůbec s tím do budoucna nepočítám a nebudu se s tím rozčilovat.
Jinak já mám uchycení spodem, pod tím držákem.
Ale to je asi stejně jedno. Jo a zvuk mě taky blbne, to ale není kabelem ale dotykem toho otočného konektoru. Zvuk jsem prostě vypnul a používán 3D surround z věže, je to mnohem lepší zážitek. ;-)
Upravil/a magot dne 04-07-2021 23:28
Jsem z vás úplně zpanikařil a tu hadicovou kabelovou výztuhu radši okamžitě zrealizoval
Už dřív jsem si na to sehnal pneumatickou hadičku vel. 8 (FESTO PUN ...)
Takhle v rámci nelítací zkoušky se to jeví použitelně. Jak to otestuju ve virtuálu, tak dám vědět.
magot napsal:
Až se mě posere druhý a třetí kabel, vyhodím to VR do kontejneru.
Do kterého? Dej vědět : )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Jsem z vás úplně zpanikařil a tu hadicovou kabelovou výztuhu radši okamžitě zrealizoval
Takhle v rámci nelítací zkoušky se to jeví použitelně. Jak to otestuju ve virtuálu, tak dám vědět.
Seznal jsi kousek, nebo jsi si musel koupit padesát metrů?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Uz hodinu tu laboruju s trochu jinou hadickou, takovou tou modrou 2 MPa co se taha treba propan z bomby ke sporaku. Sedi na to jak prdel na hrnec, ale nemuzu se dostat k pouzitelnymu umisteni aby mi nevadila pri nejakym pohybu, kterej v kokpitu normalne delam... Teda me nevadi, ze mi to vadi, to je v pohode, ale bud o rameno, o krk, o ruce nebo o zidli se mi to vzdycky nekde ohyba, cehoz se zas bojim ohledne zivotnosti...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.