Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
|
Bierglass |
Přidané 28-07-2013 23:21
|
Diskutující
Příspěvek: 2607
Založený: 12.05.10
|
magot napsal:
repa napsal:
Dělají na tom 3/4 roku a vypadá to 100x líp než clod v datu vydání. Super
hovno vypadá líp, nenech se strhnout .. videa jsou jen videa až přijde interakce tak se bude lámat chleba
z videí to nevypadá líp než CLOD, než RoF ... vypadá to zhruba stejně ... plus lepší mraky ..
Ty poslední videa jsou brány z monitoru jako více méně gameplay. O co ti jde? Na videu jsou vidět jaké možnosti hra dává co se grafiky týče.Znovu opakuji,že kdo létá RoF tak ho to zase až tak moc nepřekvapí.Chápu,že pro zastánce starého Ila nebo CLoDa je to šok,když vidí jak je možné v dnešní době udělat hru ale nic to nemění na faktu,že co je vidět na monitoru v předmětných ukázkách není nijak zpětně graficky upravováno za účelem vylepšení grafického dojmu. |
|
|
|
magot |
Přidané 28-07-2013 23:55
|
Fusioner
Příspěvek: 17616
Založený: 19.06.08
|
ale modely CLOD a Bosu jsou z části tytéž. Tentýž standard s menšíma úpravama a engine ROFu ... je už nějaký ten pátek servírován co to tady plácáš o šoku? Já na těch videích nevidím nic zarážejícího ... a o starým Ilovi se nikdo nebaví ... to jsou jabka a hrušky ..Důležitý je jestli to bude všechno v cajku debugované a plně funkční což z videa nemáš šanci poznat.
Nicméně dá se očekávat že to Loft nenechá dotáhnout do takové krize jako CLOD. Páč by ho v 1C zastřelili ... |
|
|
|
Bierglass |
Přidané 29-07-2013 00:19
|
Diskutující
Příspěvek: 2607
Založený: 12.05.10
|
magot napsal:
ale modely CLOD a Bosu jsou z části tytéž. Tentýž standard s menšíma úpravama a engine ROFu ... je už nějaký ten pátek servírován co to tady plácáš o šoku? Já na těch videích nevidím nic zarážejícího ... a o starým Ilovi se nikdo nebaví ... to jsou jabka a hrušky ..Důležitý je jestli to bude všechno v cajku debugované a plně funkční což z videa nemáš šanci poznat.
Nicméně dá se očekávat že to Loft nenechá dotáhnout do takové krize jako CLOD. Páč by ho v 1C zastřelili ...
Tak co tady meleš nesmysly o nějakém lámání chleba? |
|
|
|
606_Temp |
Přidané 29-07-2013 05:21
|
Stařešina
Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
Robo napsal:
606_Tempik napsal:
Pořád se mi nenchce věřit, že už je to v tomhle stádiu. Vždyť se o tom mluví v podstatě pár měsíců (možná i raději týdnů). Prakticky to vypadá, že je to téměř hotové, vypadá to perfektně a hlavně se to hýbe!!! Clod dělali roky, sekali jim prezentace i jen modelů na modrém pozadí a teď tohle. To vypadá skoro jako ráj. Čekám na nějaké "ale" a hlavně na západní frontu.
Dufam, ze mas pravdu a hra bude uspesna a budu nasledovat pokracovania, co najviac. Treba ale povedat aj to, ze tie casovo najnarocnejsie veci (3d modely a kokpity) prevzali od 1c. Obavam sa, ze pri veciach ktore budu robit od podlahy to takto rychlo nepojde.
Ozaj sa tesim na jesen!
Na tom videu jsem viděl hlavně nějaké ruské mašiny a německé tanky z let 42+. To jsem nevěděl, že byly už v CLODu |
|
|
|
313_Nevo |
Přidané 29-07-2013 06:39
|
Uživatel
Příspěvek: 1888
Založený: 13.08.06
|
Ja suhlasim s magotom. Ani ja som zatial nevidil nic, co by ma presvedcilo o tom, ze BOS bude z pohladu bojovej simulacie krok vpred.
Dufam, ze BOS vazne nebude LEN stary IL2 v novej grafike. To mne stacit nebude.
A ani argument, ze kuknite ako sme vymakali ROF tak sa nebojte o BOS, u mna moc nezabere. Je uplne ina situacia, iny team, atd.
Ja si pockam..
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7
|
|
|
|
Robo |
Přidané 29-07-2013 08:42
|
Uživatel
Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
606_Tempik napsal:Na tom videu jsem viděl hlavně nějaké ruské mašiny a německé tanky z let 42+. To jsem nevěděl, že byly už v CLODu
Pisem 1c, to nie je nevyhnutne len CloD 3d modely su ocividne z BoM. |
|
|
|
Baron |
Přidané 29-07-2013 10:35
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Užitočné info od Requiema z prezentácie Alfa verzie:
http://forum.il2s...ess-event/
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 29-07-2013 10:49
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Vzdyt to je přece dobře, jsou to jen 3D modely. Že šly využít je výhoda. Měli funkční engine, hotový modul kampaně, fungujicí tým a díky hotovým modelů jim to jde splácat rychle.
Nevo IMHO máme smůlu že po vydání CLODu je krok vpřed právě to, že to bude vypadat jako Šturm plus. Přesněji ROF plus Šturm. A pokud bude Šturm plus úspěšný, pak asi dojde na kroky "vpřed."
BTW jako betatester ROF mám docela jasnou představu jak asi bude vypadat ten release za 90 dolarů. NEBUDE vypadat na 90 dolarů, abych tak řekl. Doufám že s tím počítáte, pro ilustraci doporučuji najít si tu mé první informace o ROF...
Upravil/a WT_Horrido dne 29-07-2013 10:55
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
313_123 |
Přidané 29-07-2013 10:50
|
Uživatel
Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
313_Nevo napsal:
Ja suhlasim s magotom. Ani ja som zatial nevidil nic, co by ma presvedcilo o tom, ze BOS bude z pohladu bojovej simulacie krok vpred.
Dufam, ze BOS vazne nebude LEN stary IL2 v novej grafike. To mne stacit nebude.
A ani argument, ze kuknite ako sme vymakali ROF tak sa nebojte o BOS, u mna moc nezabere. Je uplne ina situacia, iny team, atd.
Ja si pockam..
no píšou že bude ještě lepčí offline než je ted v rofu
a to mě stačí
(lituju teda zapřísáhlé onlajnisty
slova jednoho: si myslíš že si budu kupovat simulátor kde mě budou za spojence furt sestřelovat německý ibr éra, na to seru, lítám war thunder)
no doufám že si jednou budu moct třeba za sověty skusit přežít celou válku a ne jen kousek42/kousek43
s přístupem tvůrců/hráčů - co nejjednoduší zábava pro všecky
se teda o BoS(pokud to bude aspon trochu realný simulátor) bojím
no když offline komunita dokazala udržet rof tak naděje tu je
apropo viděl někdo už někde letní/podzimní mapu
já všude jen ten sníh (kdysi jsem tuším nějaké zelené obrázky viděl) |
|
|
|
CSL1_Talbot |
Přidané 29-07-2013 10:53
|
Uživatel
Příspěvek: 662
Založený: 19.10.08
|
removable headrest na befku-parada
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 29-07-2013 10:57
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
Některý modely nejsou úplně špatný. Ta blonďatá baba by například docela šla.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 29-07-2013 11:01
|
Fusioner
|
To je ale hodně sexistické tohle!
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
magot |
Přidané 29-07-2013 11:11
|
Fusioner
Příspěvek: 17616
Založený: 19.06.08
|
WT_Horrido napsal:
Vzdyt to je přece dobře, jsou to jen 3D modely. Že šly využít je výhoda. Měli funkční engine, hotový modul kampaně, fungujicí tým a díky hotovým modelů jim to jde splácat rychle.
Nevo IMHO máme smůlu že po vydání CLODu je krok vpřed právě to, že to bude vypadat jako Šturm plus. Přesněji ROF plus Šturm. A pokud bude Šturm plus úspěšný, pak asi dojde na kroky "vpřed."
BTW jako betatester ROF mám docela jasnou představu jak asi bude vypadat ten release za 90 dolarů. NEBUDE vypadat na 90 dolarů, abych tak řekl. Doufám že s tím počítáte, pro ilustraci doporučuji najít si tu mé první informace o ROF...
Přesně tak.
a 90 koláčů je dost peněz pro lidi co hodně očekávaj, je to spíš jen pro fajnšmejkry ... |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 29-07-2013 11:12
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
313_123 napsal:
apropo viděl někdo už někde letní/podzimní mapu
já všude jen ten sníh (kdysi jsem tuším nějaké zelené obrázky viděl)
nevim jestli neco zelenyho vubec bude ... pokud si pamatuju dobre tak BoS ma pokryvat obdobi listopad 42 - unor 43 |
|
|
|
Robo |
Přidané 29-07-2013 11:13
|
Uživatel
Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
Supeer! Porovnania s DCS P-51 potesili, tiez modifikacie a DM kokpitu. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 29-07-2013 11:35
|
Fusioner
|
Hehe pokrytci ze SimHQ už tančí kolem nového Šturma:
The damage model looks to be the most extensive ever modeled in a flight sim.
Furt stejné kecy dokola :)
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Pepe |
Přidané 29-07-2013 12:09
|
Uživatel
Příspěvek: 1341
Založený: 06.09.11
|
WT_Horrido napsal:
Hehe pokrytci ze SimHQ už tančí kolem nového Šturma:
The damage model looks to be the most extensive ever modeled in a flight sim.
Furt stejné kecy dokola
To není novej sim. To je pokračování a poučení z krizového vývoje. Nebýt chyb, nebyl by pokrok a BoS, chápeš? |
|
|
|
Koty |
Přidané 29-07-2013 12:16
|
Diskutující
Příspěvek: 2868
Založený: 18.07.11
|
Zaujalo mě ale, že tam nemaj Emila, v té době sloužil jako německý bitevník a lehký bombardér, ne?
Rien n'est parfait; c'est la vie!
|
|
|
|
Jara4 |
Přidané 29-07-2013 12:39
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 449
Založený: 23.01.12
|
Taky mě přístup typu "super zábava pro široké masy" poněkud děsí. Že by další arkáda?
A tvrzení "Udělali jsme ROF tak není čeho se obávat" mě taky moc nepřesvědčilo. |
|
|
|
Hoper |
Přidané 29-07-2013 12:50
|
Moderátor
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
WT_Flan napsal:
Hoper napsal:
Vylítat myslí stylem War Thunder (NFS-World apod) ??
Jen doufejme, že ne na placených serverech.
Hmmm, a co v kampani ?
To holt uvidíme až hra vyjde.
Ale jestliže bude "offline" kampaň provozovaná přes nějaký jejich server s historickými neopakovatelnými misemi, pak i tohle by mohla být cesta.
Přemýšlím, jestli dají nějaký poměr mezi lety na DF serveru a kampaní (což jaksi nejde).
Nebo jestli budeš nucen odlítat kampaň, abys dostal jedno letadlo dané strany, za kterou si kampaň letěl...
ed: a tím tě tak donutili odlítat jejich kampaň za obě strany ;)
Upravil/a Hoper dne 29-07-2013 13:28
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|