September 22 2025 13:01:58
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
War Thunder
Baron
313_Paegas napsal: Barone vliv má jak bomba, tak palivo i management motoru.
Pokud by jsi to lítal dýl a né jen s Fridrichem, tak by jsi to věděl Mrknutí

Jasne hosani, je to simulator najsimulatorovatejsi - doslo presne k tomu, coho som sa obaval Úsměv Napisal som sem nazor, v ktorom som si dovolil spochybnit, ze WT je simulator - a ejha uz sa tu dokazuje, ako sa mylim. Takze pani piloti presvedcili ste ma, JE TO SIMULATOR a ja som sa mylil. Šklebící se

...inak teda netusil som, ze musim nejaky simulator "lítal dýl a né jen s Fridrichem" aby som zistil, ze to vlastne simulator je Cool Preto mam SVK rad, lebo tu ma vzdy niekto obohati nejakou perlou Cool

Merten napsal:

Barone zkus si tam vzít Ju88 prázdnou a naloženou až po střechu zkus to a řekni ten nesmysl znova Úsměv

Pozri Mertene, ja ti neberiem nazor, ze je to simulator - a uz vobec nie, ked ma posielas do Ju88, ktory ma namiesto kokpitu iba HUD Šklebící se Prajem pekny den Úsměv
Upravil/a Baron dne 19-05-2013 17:09
Hals - und Beinbruch!

Merten
O simulátoru tu nikdo nic nepsal jen tě upozornuju,že tu píšeš nesmysly to je všechno.V dusledku tebou podaných informací by si mohl někdo myslet,že jde tam ve FRB jen o prach sprostou arkádu.

Baron
Jasne Mertene. Úsměv
Hals - und Beinbruch!

Merten
Vubec celá tahle debata nemá cenu jednak na svk se nikdy nedala vést rozumná debata a za druhé hodnotit něco co je hotovo cca z 20% je hloupost.

olda Olde maly
U některých letadel to implementováno na letový model je, u většiny asi ne. Co mě nejvíce sere, je absence kokpitů bitevníků a bombrů. S tím ať jdou ve FRB někam. Jako relax to docela ujde.

Baron
Pre Pegasa a Mertena: hosi, a co takto hodit nejaky spolocny polet na WT? Bude to asi uzitocnejsie ako sto stran vykecavania na akomkolvek fore Úsměv
Hals - und Beinbruch!

Serza
Litas asi FRB co. Meh. FRB na mysi nejdou, a s joyem to je klepak Šklebící se

Vilik
Ta hra opravdu neni zdaleka hotová.
Na kokpitech do bombrů se pracuje. Je tu někde odkaz.
Spousta letadel tam neni. Osobně čekám na spity s griffonem.
Tabulka s vývojem FM se tu taky někde válí.
A pozemních jednotek se dočkáme.... Nechte se překvapit. Úsměv

313_Paegas
olda maly napsal:

U některých letadel to implementováno na letový model je, u většiny asi ne. Co mě nejvíce sere, je absence kokpitů bitevníků a bombrů. S tím ať jdou ve FRB někam. Jako relax to docela ujde.

Dočkáš se, možná dřív než si myslíš Mrknutí

[img]http://warthunder.com/upload/image/materials/pe_2_1_cockpit_wm.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://warthunder.com/upload/image/materials/Pe-2_4_wm.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://warthunder.com/upload/image/materials/Pe-2_1_wm.jpg[/img] is not a valid Image.

313_Paegas
Počet hráčů ve hře dnes 19.5.2013
[img]http://jiri.foltyn77.sweb.cz/Pocet%20ve%20hre%2019.5.jpg[/img] is not a valid Image.
Samozřejmě nás zajímá Full real.

Merten
Usměvný je,že počet lidí online hrajících FRB je snad i větší než počet lidí hrajících Il2,RoF a Clod dohromady Úsměv.

Barone proč ne klidně mužeme spolu polítat ostatně s Pegasem a spol od 313té se celkem i potkáváme.Jenže u mě je problem,že lítám už jen když mám na to chut Úsměv a té vzhledem k reálnému životu moc není :/

Baron
No, nebol si sam priatelu, komu dnes burka otravovala zivot Úsměv Spojenie padalo jedna radost.

Na bombery s kokpitmi sa tesim. Myslite, ze spravia aj pozicie strelcov?

...a mozno bude konecne aj odklapatelny panel na Me410...
Hals - und Beinbruch!

313_123
no asi se dlouho nebudu moct ukázat na našem TS
no, ale budiž

uznávám je to prej furt beta
lítám to hooodně moc málo

ale vždyt je to scifi jako blázen
chápu že lidé kteří odmítali lítat třeba takové ADW (vždyt mě tam furt sestřelujou, nejsou tam ikony, letadýlko na mapě .... to lítat nebudu)
tady udělají za let - tedy za cca 20min 5-6 sestřelů
pro ně to může být vrcholem letecké simulace

uznávám mě WT neba (rači mlátím trpaslíky v GW2)
je to hra pro masu
tudíž to je asi takový simulátor jako ten blázinec s tankama

až to začne simulovat aspon tu vállku a nebudou lítat letadla z roku 38 proti roku 46
přestanou lítat aspon ve full real bytvách lavočky za němce, dory za japonce atd. atd.
nepředletí mě tečka s nápisem pepa z horní dolní pak to možná odvolám
do tý doby to je prostě scifi a basta

no čekám na lodičky zatím to z PC nepude
ale jinak simulátor nic moc
hra dobrá

Vilik
Mě osobně ten online nějak neláká. Teď tam ještě párkrát musim, abych si odemk spita IX. Za němce mám doru. Pak už si budu jen létat svoje vytvořený mise podle svého nastavení, aniž by mě to někdo kazil tim, že mě sestřelí.Šklebící se

Serza
Jsou vsechny Bf-109F-4 takovahle UFO?

Dneska jsme do nej nalozili kombinovane asi 100 naboju z M2HB, nekolik z 37mm M4 a par Hispan nez se slozil.

O tom ze uletel uplne vsemu ikdyz delal typicky manevr "klepak" ani mluvit nebudu.

Rumcajs
Prosím Seržo, jsem neznalý, WT nelítám ,UFO nevlastním. Ale zajímalo by mě, jak vypadá ten typický "klepák". Prosím, můžeš to nějak přiblížit?

olda Olde maly
Serza napsal:

Jsou vsechny Bf-109F-4 takovahle UFO?

Dneska jsme do nej nalozili kombinovane asi 100 naboju z M2HB, nekolik z 37mm M4 a par Hispan nez se slozil.

O tom ze uletel uplne vsemu ikdyz delal typicky manevr "klepak" ani mluvit nebudu.

Ve srovnání s ILem jsou téměř všechny hákošský mašiny UFO Vyděšený

Vilik
Tuhle mě sundal Jak-9T na 300metrů jednou ranou.
Všechny ruský mašiny ve WT jsou UFO.Šklebící se

313_Nevo
Rumcajs, ty nevlastnis UFO!? pche.. Šklebící se

LEON
313_Nevo napsal:

Rumcajs, ty nevlastnis UFO!? pche.. Šklebící se

...a navíc nezná ani typický klepák Šklebící se
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,084,009 návštěv