Clone, není to o tom že by bylo složité to naprogramovat. Ale je to jako třeba DM při ustřelení jedné strany výškovky viz jiné vlákno. Nebo viz naše popůlnoční rozpravy na ventrilu
Prostě pak máš další FM - jakoby další letadlo ve hře. Plus "přechod" - na rozdíl od ustřelení, kde je "střih", musíš u klapek dodat přechod od jednoho k druhému.
Programovat se dá leccos - vzpomeň si na to tvoje videjko s tím rotujícím letadlem
Ostatně, těším se jak to pomluvíme na Hané!
Osobně sice věřím, že u šturma to byl zásek a omyl, ale to nevysvětluje, že to měly špatně i jiné simy už i před šturmem, a dodnes.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Věžní hodiny odbíjejí, krávy bučej, ptáci se (málem) rozbíjejí o čelní sklo. Prostě všechno, jak má být
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Rumcajs:
...
jcomm je super pilot. Každou chvíli mě vyklepe z kalhot. A jeho názoru celkem věřím.
...
A je prostě zřejmé, že na foru je sbírka lidí, kteří prohlašují, že lítaj skutečně a že BOS je k realitě nejblíž z toho co je k dispozici.
...
Rumcajs:
...
Porovnávám řízení auta ve skutečnosti a v těch auto simech. Mám ve skutečnosti najeto kolem milionu km
...
vůbec mi to ani pocitově realitu nepřipomíná
...
Rumcajs:
...
jcomm je super pilot. Každou chvíli mě vyklepe z kalhot. A jeho názoru celkem věřím.
...
A je prostě zřejmé, že na foru je sbírka lidí, kteří prohlašují, že lítaj skutečně a že BOS je k realitě nejblíž z toho co je k dispozici.
...
Rumcajs:
...
Porovnávám řízení auta ve skutečnosti a v těch auto simech. Mám ve skutečnosti najeto kolem milionu km
...
vůbec mi to ani pocitově realitu nepřipomíná
...
Tak ako je to teda s tou realitou?
To já nevím. Já mám porovnání auto versus simulátor auta a tam vím, čemu mám věřit a čemu ne, ale pilot versus pilot simulant? To nevím. Nezbývá než extrapolovat auto vesrus simulátor auta. Takže je to jen domejšlení. A je to překvapení? Já myslím že ne. Co člověk sám nezažije, není schopnej úplně docenit. Takže si odpověz sám.
všimni si, jak útočí raketama Ily ve starém šturmovi :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Shadowdeath napsal:...
Vlastně jsem dodnes nepochopil, proč prostě neudělali "ROF2" a jenom do toho nevrazili nové modely letadýlek a neupravili FM/DM Přijde mě to, že znovu vynalézají kolo.
Shadowe, to ze vynachadzaju opat koleso mam pocit tak nejak vseobecne pri leteckych hrach. Najhorsie je, ze samotni hraci to tak nejak ocakavaju ked to tak citam na forach.
Chcu, aby v ich oblubenej hre bolo (dovyvinulo sa) to co je davno v inej. Pritom je to postavene na hlavu, ale zaroven pochopitelne.
Najviac ma desi jedna vec. Pred nejakou dobou som mal s letczom rozpravu o net kode. Tvrdil, ze su davno prec (z biznisu) ludia, ktori vedeli napisat slusny net kod viz napr WarBirds, AcesHigh, WWIIOL atd. A ked tak pozeram na sucastne letecke hry, tak mam pocit ze nieco na tom co pisal je. Sak v dnesnej dobe maju ti vyvojari problem postavit slusny server, laguje to, molo hracov, dat moznost komnite zakladat dedikace je priam vedecka zalezitost pre vyvojarov.
Nakoniec to skonci, tam kde to zacalo. Ked bude v leteckej hre moznost HeadToHead budeme vo vytrzeni
A pritom ti ludia sak nie su mrtvi. Ludia co pisali net code, dynamicke kampane a tie dalsie skvele veci su stale niekde k najdeniu (aj ked v nejakom inom biznise). To je taky problem ich prizvat k vyvoju, ked tak aj ked len ako konzultantov? Existuje vobec niekto zo 'starych harcovnikov' kto sa podiela na vyvoji novych leteckych hier? Ano bol tu chvilu zase Oleg, ale ako rozprasili RRG studio posiel asi aj on..
Upravil/a 313_Nevo dne 27-11-2014 13:19
Dostal sa mi do pozornosti tento clanok. Odporucam na take to domace zvikani cez vikend. Nejake tie otazky polozene v mojom prispevku vyssie su tam celkom elegantne objasnene, a nie len tie:
Are flight sims dead forever, then? "I'm sure sims will make a comeback," says Hollis optimistically. "If everyone leaves the field, then someone is bound to step into the void eventually." But how long flight-sim fans are going to have to wait remains an open question.
Sakra! A ji si zrovna koupil nový počítač...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
No nezbejvá ti nic jiného než to zabalit, počítač prodat, kvedlačku s šlapkama dát dětem ze sousedství a jít se věnovat něčemu jinému. Třeba můžeš bejt domací kutil
Udělal jsem si takový malý test a odvolávám co jsem odvolal
"Chyba" je opravena velmi vychcaným způsobem, a to tak, že nelze u letadla odlomit křídla symetricky. Bude někde podmínka, jak nemám už jedno křídlo, nesmím ztratit to druhé! Díky této ochcávce, letadlo nepoletí, respektive mě se to nepodařilo, jelikož vztlak na delším křídle bude větší a letadlo přetočí, a bez křidélek se to blbě koriguje.
A přišel jsem na to tak, že jsem se pokoušel urazit obě křídla, ale nepodařilo se mě to, dycky kus křídla zůstal. Např. na uražení prvního křídla stačí narazit do stožáru něco mezi 40-50 km/h a křídlo se krásně odporoučí. Ale hruhé se neurazí ani při 60+, dříve dojde k destrukci jiných částí. Zkoušel jsem to asi hodinu, i s jiným letadlem a stejný výsledek.
Pokud by se někomu podařilo urazit křídla symetricky, tak si myslím, že poletí jak ta štuka na videu https://www.youtu...Kt3qAy3yIM.
Prosím zkuste si to taky někdo, jestli mám pravdu či ne
U mě to pokaždé dopadlo takhle nějak, ta poslední část křídla se prostě nechtěla odporoučet...
[img]http://www.imghosting.cz/images/862015_1_26_21_5_29.jpg[/img] is not a valid Image.
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.