September 21 2025 07:09:20
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
AH_Kraken
Já musím říc že s tou synchronizací mám opačnou zkušenost. Když ji zapnu, tak mě ROF jde hůře (vypnul jsem to i v ovladačích - mám kartu GTX 280).
To samé mám když zapnu v nastavení hry u monitoru položku full screen (nebo jak se to jmenuje) taky mě to jde hůře.

BP_Madvlk
AH_Kraken napsal:

Když na to nezapomenu, tak ti to večer pošlu na mail.

Ahoj,mám stejný problém...mohl bych taky poprosit o ten link na ten prográmek ? Díky Madvlk
Upravil/a BP_Madvlk dne 22-07-2010 21:34

AH_Kraken
Dal jsem to na http://leteckaposta.cz/978064885

Na začátku je potřeba spustit soubor FPS_Limiter_GUI.jar, do omezení fps napsa tak 60, zadat umístění ROF.exe a vygenerovat bat soubor pomocí kterého se ROF pak spouští.

BP_Madvlk
vyzkouším,díky mocMrknutí

1stCL_Fucida
C2Q problém vyřešil Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Tajpan
a ten XP MOD v Win7 neumožní predchádzat viz vyššie zmieneným problémom??? Zamračený

BP_Madvlk
AH_Kraken napsal:
Na začátku je potřeba spustit soubor FPS_Limiter_GUI.jar, do omezení fps napsa tak 60, zadat umístění ROF.exe a vygenerovat bat soubor pomocí kterého se ROF pak spouští.

No jo,ale jak ho mám spustit nebo otevřít,když obsahuje soubory typu class ?

mám to celé nakopírovat do ROFu nebo nechat zvlášť....z návodu jsem to nevyluštil....Zamračený

Thomsen
Made,jak píše Kraken ,po rozbalení třeba na plochu,spustíš soubor FPS_Limiter_GUI.jar ,vypíšeš 60 ,najdeš ROF.exe (složka s instalací hry - bin_game - Release - ROF.exe) , dole zmáčkeš to tlačítko a bat.soubor se Ti vygeneruje ve složce Limiteru ,spustíš a hraješ Úsměv .Složka ve hře bejt nemusí,ale zase se Ti pak nebude nikde plést.
Pomohlo mi to u C2D na Vistách,ale ještě to víc otestuju.Tímto Ti Krakene děkuji.

AH_Kraken
Tady http://www.simhq.com/_air13/air_455a.html na SimHQ je nový rozhovor s tvůrci hry. Krom ruzných novinek o připravovaných letadlech a novém Career Mode tam komentují i problém C2D na Window7 a Vista. Když si někdo nechce koupit čtyrjádro, tak si prej má nainstalovat Windows XPZamračený No snad ten fps limeter bude fungovat i u dalších verzí hry

WT_Horrido
[img]http://www.simhq.com/_air13/images/air_455a_006t.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://www.simhq.com/_air13/images/air_455a_011t.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://www.simhq.com/_air13/images/air_455a_013t.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a WT_Horrido dne 23-07-2010 11:06
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Madvlk
Thomsen napsal:
Made,jak píše Kraken ,po rozbalení třeba na plochu,spustíš soubor FPS_Limiter_GUI.jar ,vypíšeš 60 ,najdeš ROF.exe (složka s instalací hry - bin_game - Release - ROF.exe) , dole zmáčkeš to tlačítko a bat.soubor se Ti vygeneruje ve složce Limiteru ,spustíš a hraješ Úsměv .Složka ve hře bejt nemusí,ale zase se Ti pak nebude nikde plést.
Pomohlo mi to u C2D na Vistách,ale ještě to víc otestuju.Tímto Ti Krakene děkuji.

Já tomu postupu rozumim,ale když spustim ten FPS limiter exe soubou,byť jako správce nebo i normálně,tak mi pouze problikne něco jako DOS okno ( asi tak na 0,5 vteřiny ) a tím to končí....takže nejsem schopnej nikam nic napsat.

Thomsen
Hm,mě se objevilo menu.Koukni ještě forum ROFu http://riseofflight.com/Forum/viewtopic.php?f=128&t=10508&hilit=Limiter

AH_Kraken
BP_Madvlk napsal:

Já tomu postupu rozumim,ale když spustim ten FPS limiter exe soubou,byť jako správce nebo i normálně,tak mi pouze problikne něco jako DOS okno ( asi tak na 0,5 vteřiny ) a tím to končí....takže nejsem schopnej nikam nic napsat.

A spustil jsi nejdříve ten soubor s příponou jar? Jestli spoustíš exe, tak spouštíš špatný soubor. Nejdříve musíš spustit soubor s příponou jar a tam vygenerovat bat soubor. Pomocí bat souboru pak spouštět ROF.

BP_Tyrl
Koukám, že kariéra dostává nový rozměr. Zatím to bylo takové společensky neuspokojivé. Nebylo včem listovat, v čem se šťourat a vůbec Kariéra ve šturmovi byla proti tomu vrcholově promakaná.

BP_Madvlk
Já tam ale žádný soubor s příponou JAR nemám.Jen adresář FPS limiter GUI a v něm soubory s příponou MF a CLASS ! Dále na samostatný soubory DLL
Smutný
Upravil/a BP_Madvlk dne 23-07-2010 17:15

BP_Tyrl
Celým jménem: FPS_Limiter_GUI.jar

Vilik
Ohledně toho článku, co sem postoval Kraken.
Myslim, že o hodně důležitější věcí než je nějaká nová kariéra, by bylo vydání SDK. Kolem RoF se vytvořila už početná komunita a spousta lidí, co maj zkušenosti s tvorbou, by určitě tvořila nová letadla jak na běžícím pásu.
Bohužel to nějak nechtěj vydat, že prej to dá ještě spoustu práce.

LEON_CZ
Obzvlášť zajímavé by bylo, kdyby nějaký (byť amatérský) ModPack přidal do RoF letadla z 2.sv.války Šklebící se Takový Bf109 v propracovaném fyzikálním engine RoF, to by bylo něco Vyděšený A kdo ví, třeba to bude dřív, než IL-2 BoB:SoW Šklebící se

http://www.virtualnipilot.cz/
BP_Madvlk
Vyřešeno díky Tyrlovi....chyběly moduly JAVA.Díky veliteliMrknutí
Upravil/a BP_Madvlk dne 23-07-2010 18:24

MK_KaiN
Jaká letadla? Třeba špitfajr, ne? Doufám že tohle udělají až za opravdu, ale opravdu dlouho. Na kariéru se těším, naposledy jsem lítal kariéru ve Flying Corps, či jak se to jmenovalo, za Lothara von Richthofen. A to už je opravdu, ale opravdu dlouho. Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,065,194 návštěv