Hoper napsal:
jen dotaz:
- Cibule, který podzim jsi myslel ?
310_cibule napsal:
Ty jóóóó, na podzim, už na podzim. To je míň než čtrnáct dní.
...
- Horriho) - ze kdy jsou ty early alpha obrázky ?
Protože když si tyhle dvě věci dám bez dalšího infa dohromady, nějak mi to nevychází.
Tak si i odpovím - preorder (čili placený betatest, jak je dnes zvykem) bude pro zlaté na podzim, pro stříbrné v zimě.
Hra jako taková pro obyčejné platiče pak: IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad is scheduled for spring 2014 release.
viz http://simhq.com/.../3813863/2
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Bezpochyby to bude kvaitní simulátor s těmi přednostmi jak píšeš a ale hlavně aby nebyl pochý. Aby nebyl jen hezký. Musí mít koule jak se dnes obecně říkaká. Musí mít atmosféru.
Hoper ano asi pojde o prave tie modely z BoM, co je super. Aspon ze sa pouziju. Som velmi zvedavy na prve zabery Wuergera!!
Upravil/a Robo dne 28-07-2013 20:09
Hoper ano asi pojde o prave tie modely z BoM, co je super. Aspon ze sa pouziju. Som velmi zvedavy na prve zabery Wuegera!!
To jako myslíš,že si si Zmetka mohl předobjednat a nejde to hrát do dnes?No jestli je to jako CloD tak raději počkám.Je pravda,že ty obrázky Laviny a Sturma vypadají nějak Clodovski.To je smůla,když už to tak nadějně vypadalo.
Pořád se mi nenchce věřit, že už je to v tomhle stádiu. Vždyť se o tom mluví v podstatě pár měsíců (možná i raději týdnů). Prakticky to vypadá, že je to téměř hotové, vypadá to perfektně a hlavně se to hýbe!!! Clod dělali roky, sekali jim prezentace i jen modelů na modrém pozadí a teď tohle. To vypadá skoro jako ráj. Čekám na nějaké "ale" a hlavně na západní frontu.
Upravil/a 606_Temp dne 28-07-2013 21:23
Pořád se mi nenchce věřit, že už je to v tomhle stádiu. Vždyť se o tom mluví v podstatě pár měsíců (možná i raději týdnů). Prakticky to vypadá, že je to téměř hotové, vypadá to perfektně a hlavně se to hýbe!!! Clod dělali roky, sekali jim prezentace i jen modelů na modrém pozadí a teď tohle. To vypadá skoro jako ráj. Čekám na nějaké "ale" a hlavně na západní frontu.
Přesně to je věc, kterou bych si dal hrozně líbit. Západní front.
Dát si to v rozmezí od '40 do třeba toho '44... možnost lítat s Mohawkama, DewoiTýnou, Blochem Hurikánama a prvníma Spitama proti Mezkům a takle... mě to Rusko tolik netáhne... asi kvůli tý plochosti země. Mám rád krajinu rozmanitou, plnou snadno rozpoznatelnejch orientačních bodů.
Ať se jim daří.
Jestli tohle neposerou (nevypadá to, že by k tomu směřovali), vyměním stroj, koupím tohle a oculus a vzhůru do oblak.
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast
Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞ Raging hard on WarThunder...
Proč tomu nevěříš?Vždy´t to není zase až tak nové.Téměř vše co je na těch videích už funguje v Rofku,vždyť i to menu je jak z RoFka.I západní fronty se dočkáš "Kanál" i když značně ořezaný už v RoFku je.Jenom tam dají jiná letadla a jedeme dál.
Klid. Rikam to porad, nejdriv se musi povest tohle, vsichní se sebehnou na fungujici WW2 a pak verim tomu, ze si nenechaji ujit prilezitost zavalit nas na spoustu let spoustodolarovymi bojisti, letadly a dalsimi blbinkami I ten Zapad prijde...
Klid. Rikam to porad, nejdriv se musi povest tohle, vsichní se sebehnou na fungujici WW2 a pak verim tomu, ze si nenechaji ujit prilezitost zavalit nas na spoustu let spoustodolarovymi bojisti, letadly a dalsimi blbinkami I ten Zapad prijde...
No s těmi sedmi lidmi co létají Zmetka ale počítat nemohou.Od těch neuvidí ani vorla.
Dufam, ze mas pravdu a hra bude uspesna a budu nasledovat pokracovania, co najviac. Treba ale povedat aj to, ze tie casovo najnarocnejsie veci (3d modely a kokpity) prevzali od 1c. Obavam sa, ze pri veciach ktore budu robit od podlahy to takto rychlo nepojde.
Dělají na tom 3/4 roku a vypadá to 100x líp než clod v datu vydání. Super
hovno vypadá líp, nenech se strhnout .. videa jsou jen videa až přijde interakce tak se bude lámat chleba
z videí to nevypadá líp než CLOD, než RoF ... vypadá to zhruba stejně ... plus lepší mraky ..
Dufam, ze mas pravdu a hra bude uspesna a budu nasledovat pokracovania, co najviac. Treba ale povedat aj to, ze tie casovo najnarocnejsie veci (3d modely a kokpity) prevzali od 1c. Obavam sa, ze pri veciach ktore budu robit od podlahy to takto rychlo nepojde.
Ozaj sa tesim na jesen!
Kokpity a 3D modely v RoFku jim také naštěstí nepomáhal dělat nikdo z 1C. a podívej kolik je v této hře letadel.Největším přínosem 1C pro BoS by bylo aby se jen dívali jak se to má dělat
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.