No někdo už má holt talent a potřebu na sdělování svých negativních postřehů
Proč zmiňuješ "negativních"? Absolutně nemám problém pochválit někoho/něco, co se mi líbí. Spíše je zajímavé, že zatímco já, Robo, Pip, TozziFan, Cass, Paulus a Horrido komentujeme video, pánové Permon a SephiaX mají potřebu komentovat mě .
Proč zmiňuješ "negativních"? Absolutně nemám problém pochválit někoho/něco, co se mi líbí. Spíše je zajímavé, že zatímco já, Robo, Pip, TozziFan, Cass, Paulus a Horrido komentujeme video, pánové Permon a SephiaX mají potřebu komentovat mě Úsměv.
Za sebe, komentuji vždy když se mi zdá že negace je zbytečná a může být myšlena ale nevyřčena. V tomto případě nemůže být řeč ani o motivační negaci neboť s největší pravděpodobností sem autor nezavítá což je možná škoda, aby hájil své úsilí.
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
Teď jsem asi 14 dní vytvářel vnitřní kód pro automatizovaný monitorovací systém výroby leteckých dveří na brazilské Embraery. Sleduje to plán výroby a porovnává s aktuálním hlášeným stavem. Nicméně při své naivitě jsem byl rád, že mi okolí sdělilo vedle pozitiv i negativa a já tak mohl systém odladit a zdokonalit. Když jsem před lety vytvářel různé speciálky, tak se mi z nějakého podobně naivního důvodu hodily i negativní pohnutky. Ale chápu, že má naivita je nezměrná a že kritika se prostě občas nelíbí. Skoro tak moc, jako se nenosí tolerance jiného názoru .
Toleruji tvůj názor, nelíbí se ti to a já to chápu páč mi se tam také spousty záležitostí nelíbí ale kritiku považuji za relevantní pouze v případě že otázka zní "co vy na to?" tady se nikdo neptal. Srovnávat kritiku zábavného videa amatérského nadšence s kritikou zodpovědného pracovníka mi přijde umfer. V tomto případě tvá kritika zcela jistě neobohatí autora.
Howk
Teď jsem asi 14 dní vytvářel vnitřní kód pro automatizovaný monitorovací systém výroby leteckých dveří na brazilské Embraery. Sleduje to plán výroby a porovnává s aktuálním hlášeným stavem. Nicméně při své naivitě jsem byl rád, že mi okolí sdělilo vedle pozitiv i negativa a já tak mohl systém odladit a zdokonalit. Když jsem před lety vytvářel různé speciálky, tak se mi z nějakého podobně naivního důvodu hodily i negativní pohnutky. Ale chápu, že má naivita je nezměrná a že kritika se prostě občas nelíbí. Skoro tak moc, jako se nenosí tolerance jiného názoru .
Je to divný co Fuči! Přitom si nikde nenapsal že CloD je na hovno. Už se tu hol jen škatulkuje. Asi nějaká západní obdoba kádrového zařazení.
Jako vždy, jsme na SVK, že... Video není dokonalé, ale snaha se cení
A protože jsem vždy obdivoval režiséry jako je Matylda či Pepe, tak sem taky něco přidám.
Moje prvotina z CLODu:
YouTube Video
Tak ti to už jede a kde byla závada? Vidím že je pěkně mastíš a tak doufám že se tam někdy sejdeme. Dobrý souboje a dobré zásahy. Stále si držíš výšku a to mě nejde včetně šetření střeliva.
Jestli to ukládáš v MM ve vysokém rozlišení než to dáš na Youtube, tak vyber z nabídky uložit v Souboru Windows Media Video. Je lepší-o něco kvalitnější než to uložit v MPEG-4/H 264.
Ja som sem video nedaval kvoli autorovi, ale kvoli vam.
Komu sa pacilo, som rad, komu sa nepacilo, je mi fuk.
Video opravdu parádně režírované! Nesmíš se zlobit na Fučiho Perfekcionizmus! Myslím že je opravdu cíleně mířen na vychytání chyb pro další rozvoj autora.
V té dokonalosti a obrovském časovém úsilí to prostě kazí dojem. Ale nápadem a provedením je to jedno z nejhezčích videí.
Jako vždy, jsme na SVK, že... Video není dokonalé, ale snaha se cení
A protože jsem vždy obdivoval režiséry jako je Matylda či Pepe, tak sem taky něco přidám.
Moje prvotina z CLODu:
YouTube Video
Tak ti to už jede a kde byla závada? Vidím že je pěkně mastíš a tak doufám že se tam někdy sejdeme. Dobrý souboje a dobré zásahy. Stále si držíš výšku a to mě nejde včetně šetření střeliva.
Jestli to ukládáš v MM ve vysokém rozlišení než to dáš na Youtube, tak vyber z nabídky uložit v Souboru Windows Media Video. Je lepší-o něco kvalitnější než to uložit v MPEG-4/H 264.
Nahrávám přes nVidiácký Shadow Play, Fraps je u mě asi slepá kolej Zkusím WMV, to je dobrá připomínka, výsledná kvalita u MP4 mě trochu zklamala, ale zase to mělo jen 770MB a to sem to ukládal v rozlišení 1920x1080/30FPS a 30000kb/s MM je celkem easy a už mám i tu utilitku od ATAGu, jen jsem ještě nepřišel na to, jak se přepnout na enemáky
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
Je to divný co Fuči! Přitom si nikde nenapsal že CloD je na hovno. Už se tu hol jen škatulkuje. Asi nějaká západní obdoba kádrového zařazení.
Minule jsem to nechal být ale teď už to okomentuji. Novotňasi máš jen zásek anebo už se jedná o obsesi? Prošel jsem si tuto diskuzi od Fučiho komentu a našel jsem pouze výměnu názorů na video a jeho kvalitu a běžnou názorovou výměnu na téma nutnosti negativních postů!
Prosím cituj mi jediný náznak CloDu či kádrování a především mi cituj sebemenší náznak škatulkování či zařazení k tomu či onomu simulátoru mimo tvou zcela nepochopitelnou provokaci.
Líbil se mi ta část vzletu během bombardování, ale pak si střelci v Ju 88 dávali asi kafe s bábovkou nebo co. Doufám že video přitáhne další hráče protože Clod je skvělý.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.