September 22 2025 13:47:57
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
War Thunder
Serza
A nebo muzem pockat, a mezitim vesele litat s hrdosti na to, ze nehraju zpusobem Pay To Win, nybrz zpusobem Skill To Win.

A neutracene penize muzu utratit ve vasem pripade za flasku, v mem pripade za neco co nemuzu nahrat bez nich (a popravde, ja mam vsechny letadla ktery chcu ve standartnim stromecku).

WT_Horrido
War Thunder vyhrál na KRI 2013 ceny za nejlepší hru, nejlepší vyvojáře, nejlepší zvuk a nejlepší technologie.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Merten
A to určitě proto jaká je to sračka Úsměv

1stCL_Novotny
No Merty SuperStar taky má masovou sledovanost, ale o kvalitě se hovořit nedá. Jen to o společnosti daco vypoví. Mrknutí Nic ve zlém. Úsměv

Merten
Nejdřív to zkus pak mluv Úsměv.

Bierglass
313_Paegas napsal:

Pokud by někdo chtěl utrácet a nakupovat zlato, vězte, že nám to účtují za € amíkům za $ a rusům za Rubly.
Pojinta? €:$ je 1:1 a Rubly? Tam to vychází asi 1:0.7 v poměru €:Rub
Sranda je, že můžete nakupovat v Rub, pokud nejste úplně blbí Mrknutí
Přepněte si hru do ruštiny a klikněte na nákup zlata a máte to v rublech, klikněte na nákup a pořád je to v rublech.
Příklad:
10.000 Orlů je 49€ cca 1250 Kč
nebo 1550Rub cca 930 Kč
Vyděšený
Je to na vás.
http://online.gai...WarThunder

A pokud nejste úplně blbí tak jim za to nedáte ani vorla a v klidu si veškerá letadla a Up do letadel vybojujete.

LEON
X Novotny napsal:

No Merty SuperStar taky má masovou sledovanost, ale o kvalitě se hovořit nedá. Jen to o společnosti daco vypoví. Mrknutí Nic ve zlém. Úsměv

Kvalitní simulátor se tedy nejlépe pozná tak, že ho bude hrát jen hrstka lidí? Úsměv
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
606_Temp
Nepřesvědčoval mě tu každý hráč War Thunderu, že to přece simulátor není a nikdy být neměl? Tak už to zase je simulátor ?Vyděšený

http://no606.ic.cz/
313_Nevo
Tempik, skusim ti odpovedat: A kto tu uz zase napisal ze to simulator je?? Šklebící se

Baron
606_Tempik napsal:

Nepřesvědčoval mě tu každý hráč War Thunderu, že to přece simulátor není a nikdy být neměl? Tak už to zase je simulátor ?Vyděšený

Kazdy si pod pojmom simulator predstavuje cosi ine. Za seba mozem povedat, ze War Thunder je nesmierne zabavna hra, ktora ma zo simulaciou spolocne pramalo. V tomto pripade totiz vyvojari stavili nie na vernost letu, manazment motora, zmenu letovych vlastnosti pri poskodeni, vahu stroja zavisiacu od toho co mapodvesene a kolko ma paliva atd atd atd. Naopak - to co som uviedol, nie je vo WT podstatne. Gaijin spravil sakramentsky dobru a chytlavu HRU z obdobia a prostredia 2. svetovej vojny a tesne po nej - to je to za co si zasluzia velky potlesk. Aby som to zhrnul: ked sa chcem bavit, zahram si War Thunder. Ked si chcem zalietat simulator, idem do RoF alebo do CoD. A ked chcem ziskat pilotny preukaz, pustim si DCS Úsměv
Upravil/a Baron dne 19-05-2013 11:28
Hals - und Beinbruch!

Serza
To rekl clen Tartarus Castu?

Jsem znechucen.

606_Temp
Nevo, koukni se nad můj příspěvek na co jsem reagoval. Občas to usnadní komunikaci a můžeš soi odpustit hloupé otázky.

Barone, pro tebe to možná dobrá hra je. Pro mě to není anbi dobrý simulátor, ani dobrá hra. Od dobré hry očekávám zábavu a atmosféru. Ani jedno mi War Thunder nedokázal nabídnout déle, než ztźhruba měsíc. Ano, jako hra mě to měsíc bavilo. Pak nudilo, až nakonec znechutilo.

LEON
Serza napsal:

To rekl clen Tartarus Castu?

Jsem znechucen.

606_Tempik napsal:

Nevo, koukni se nad můj příspěvek na co jsem reagoval. Občas to usnadní komunikaci a můžeš soi odpustit hloupé otázky
...

Já jsem ale žádný titul nejmenoval.
Upravil/a LEON dne 19-05-2013 11:43
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
1stCL_Novotny
Leo Baron odpověděl za mne. Je to zábava pro masu lidí stejně jako zmíněný Superstar. Ale neznamená to že je to automaticky to co čekám a dostávám od jiných. Mrknutí

A moc chápu že vás to baví. Úsměv Pohoda klídek kamarádi. Mrknutí

Merten
No jo jenže Baron se ve spoustě věcí plete Mrknutí.Není pravda že nemá vliv zatížení at už minucí nebo palivem.Stejně tak poškození se projevuje a ne že ne.Manuální řízení motoru tu taky je jen vědět kde a jak ho zapnout a používat Mrknutí.Jak u jsem tu už xkrát psal jsou tam věci co mi vadí,ale ani jedna nesouvisí s vlastním letem nebo bojem.Pravdou je to,že každý z nás to má jinak a něco jiného má pod pojmem simulace.

saldy
World of tanks určitě už taky nějakou cenu za nejtankovatější hru musel vyhrát, vždyť to denně hraje 100t hráčů

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Baron
606_Tempik napsal:
...Barone, pro tebe to možná dobrá hra je. Pro mě to není anbi dobrý simulátor, ani dobrá hra. Od dobré hry očekávám zábavu a atmosféru. Ani jedno mi War Thunder nedokázal nabídnout déle, než ztźhruba měsíc. Ano, jako hra mě to měsíc bavilo. Pak nudilo, až nakonec znechutilo.

Tempiku, nelietame prvy den ani ty ani ja Úsměv a pravdepodobne od hier ocakavame rovnake (alebo velmi podobne) veci Zatial ma to bavi, casom mozno pride k tomu znechuteniu ako u teba. Šklebící se Lietam iba FRB, ostatne pre mna nema vyznam.

Merten napsal:

No jo jenže Baron se ve spoustě věcí plete Mrknutí.Není pravda že nemá vliv zatížení at už minucí nebo palivem.Stejně tak poškození se projevuje a ne že ne.Manuální řízení motoru tu taky je jen vědět kde a jak ho zapnout a používat Mrknutí.Jak u jsem tu už xkrát psal jsou tam věci co mi vadí,ale ani jedna nesouvisí s vlastním letem nebo bojem.Pravdou je to,že každý z nás to má jinak a něco jiného má pod pojmem simulace.

Nepletiem Šklebící se Ten vplyv napr. paliva na let je zanedbatelny: skusal som (na full real battles) letiet napr Bf-109F4 s plnou nadrzou a prakticky prazdnou. Jedinym rozdielom bola dlzka letu. Na obratnost ani na letove vlastnosti vo vseobecnosti to nemalo ziadny vplyv. Alebo teda aspon som si nevsimol ziaden rozdiel. Bomby detto - ze ich mam podvesene som si vsimol, az ked ma nato upozornil kolega z letky, ale to uz som mal na konte styri zostrely (no, jeden z nich bol AI Tetsuo Šklebící se ). To som mal Bf-109E. Manualne riadenie motora tu samozrejme je (defaultne sa zapina alt+E ) lenze aky ma vyznam? Prakticky ziadny, lietam rovnako s nim alebo bez neho. Ale ako som uz pisal, vo WT to nie je prvorade, a to je len dobre. Mrknutí
Hals - und Beinbruch!

313_Paegas
Baron napsal:

606_Tempik napsal:
...Barone, pro tebe to možná dobrá hra je. Pro mě to není anbi dobrý simulátor, ani dobrá hra. Od dobré hry očekávám zábavu a atmosféru. Ani jedno mi War Thunder nedokázal nabídnout déle, než ztźhruba měsíc. Ano, jako hra mě to měsíc bavilo. Pak nudilo, až nakonec znechutilo.

Tempiku, nelietame prvy den ani ty ani ja Úsměv a pravdepodobne od hier ocakavame rovnake (alebo velmi podobne) veci Zatial ma to bavi, casom mozno pride k tomu znechuteniu ako u teba. Šklebící se Lietam iba FRB, ostatne pre mna nema vyznam.

Merten napsal:

Nepletiem Šklebící se Ten vplyv napr. paliva na let je zanedbatelny: skusal som (na full real battles) letiet napr Bf-109F4 s plnou nadrzou a prakticky prazdnou. Jedinym rozdielom bola dlzka letu. Na obratnost ani na letove vlastnosti vo vseobecnosti to nemalo ziadny vplyv. Alebo teda aspon som si nevsimol ziaden rozdiel. Bomby detto - ze ich mam podvesene som si vsimol, az ked ma nato upozornil kolega z letky, ale to uz som mal na konte styri zostrely (no, jeden z nich bol AI Tetsuo Šklebící se ). To som mal Bf-109E. Manualne riadenie motora tu samozrejme je (defaultne sa zapina alt+E ) lenze aky ma vyznam? Prakticky ziadny, lietam rovnako s nim alebo bez neho. Ale ako som uz pisal, vo WT to nie je prvorade, a to je len dobre. Mrknutí

Barone vliv má jak bomba, tak palivo i management motoru.
Pokud by jsi to lítal dýl a né jen s Fridrichem, tak by jsi to věděl Mrknutí

Merten
Barone zkus si tam vzít Ju88 prázdnou a naloženou až po střechu zkus to a řekni ten nesmysl znova Úsměv

606_Temp
Neměl by být problém to změřit a dokázat, ne?

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,084,454 návštěv