War Thunder
|
Serza |
Přidané 04-05-2013 11:01
|

Uživatel

Příspěvek: 1217
Založený: 24.09.10
|
A nebo muzem pockat, a mezitim vesele litat s hrdosti na to, ze nehraju zpusobem Pay To Win, nybrz zpusobem Skill To Win.
A neutracene penize muzu utratit ve vasem pripade za flasku, v mem pripade za neco co nemuzu nahrat bez nich (a popravde, ja mam vsechny letadla ktery chcu ve standartnim stromecku). |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 18-05-2013 11:13
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
War Thunder vyhrál na KRI 2013 ceny za nejlepší hru, nejlepší vyvojáře, nejlepší zvuk a nejlepší technologie.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Merten |
Přidané 18-05-2013 13:53
|

Uživatel

Příspěvek: 1208
Založený: 22.04.08
|
A to určitě proto jaká je to sračka  |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 18-05-2013 14:51
|

Moderátor

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
No Merty SuperStar taky má masovou sledovanost, ale o kvalitě se hovořit nedá. Jen to o společnosti daco vypoví. Nic ve zlém.  |
|
|
|
Merten |
Přidané 18-05-2013 16:23
|

Uživatel

|
Nejdřív to zkus pak mluv . |
|
|
|
Bierglass |
Přidané 18-05-2013 17:17
|

Diskutující

Příspěvek: 2615
Založený: 12.05.10
|
313_Paegas napsal:
Pokud by někdo chtěl utrácet a nakupovat zlato, vězte, že nám to účtují za € amíkům za $ a rusům za Rubly.
Pojinta? €:$ je 1:1 a Rubly? Tam to vychází asi 1:0.7 v poměru €:Rub
Sranda je, že můžete nakupovat v Rub, pokud nejste úplně blbí 
Přepněte si hru do ruštiny a klikněte na nákup zlata a máte to v rublech, klikněte na nákup a pořád je to v rublech.
Příklad:
10.000 Orlů je 49€ cca 1250 Kč
nebo 1550Rub cca 930 Kč

Je to na vás.
http://online.gai...WarThunder
A pokud nejste úplně blbí tak jim za to nedáte ani vorla a v klidu si veškerá letadla a Up do letadel vybojujete. |
|
|
|
LEON |
Přidané 19-05-2013 08:14
|

Diskutující

Příspěvek: 2080
Založený: 28.10.10
|
X Novotny napsal:
No Merty SuperStar taky má masovou sledovanost, ale o kvalitě se hovořit nedá. Jen to o společnosti daco vypoví.  Nic ve zlém. 
Kvalitní simulátor se tedy nejlépe pozná tak, že ho bude hrát jen hrstka lidí?
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
|
|
|
|
606_Temp |
Přidané 19-05-2013 10:34
|

Stařešina

Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
Nepřesvědčoval mě tu každý hráč War Thunderu, že to přece simulátor není a nikdy být neměl? Tak už to zase je simulátor ? |
|
|
|
313_Nevo |
Přidané 19-05-2013 11:19
|

Uživatel

Příspěvek: 1888
Založený: 13.08.06
|
Tempik, skusim ti odpovedat: A kto tu uz zase napisal ze to simulator je??  |
|
|
|
Baron |
Přidané 19-05-2013 11:27
|

Moderátor

Příspěvek: 4845
Založený: 18.02.10
|
606_Tempik napsal:
Nepřesvědčoval mě tu každý hráč War Thunderu, že to přece simulátor není a nikdy být neměl? Tak už to zase je simulátor ? 
Kazdy si pod pojmom simulator predstavuje cosi ine. Za seba mozem povedat, ze War Thunder je nesmierne zabavna hra, ktora ma zo simulaciou spolocne pramalo. V tomto pripade totiz vyvojari stavili nie na vernost letu, manazment motora, zmenu letovych vlastnosti pri poskodeni, vahu stroja zavisiacu od toho co mapodvesene a kolko ma paliva atd atd atd. Naopak - to co som uviedol, nie je vo WT podstatne. Gaijin spravil sakramentsky dobru a chytlavu HRU z obdobia a prostredia 2. svetovej vojny a tesne po nej - to je to za co si zasluzia velky potlesk. Aby som to zhrnul: ked sa chcem bavit, zahram si War Thunder. Ked si chcem zalietat simulator, idem do RoF alebo do CoD. A ked chcem ziskat pilotny preukaz, pustim si DCS
Upravil/a Baron dne 19-05-2013 11:28
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Serza |
Přidané 19-05-2013 11:28
|

Uživatel

Příspěvek: 1217
Založený: 24.09.10
|
To rekl clen Tartarus Castu?
Jsem znechucen. |
|
|
|
606_Temp |
Přidané 19-05-2013 11:39
|

Stařešina

|
Nevo, koukni se nad můj příspěvek na co jsem reagoval. Občas to usnadní komunikaci a můžeš soi odpustit hloupé otázky.
Barone, pro tebe to možná dobrá hra je. Pro mě to není anbi dobrý simulátor, ani dobrá hra. Od dobré hry očekávám zábavu a atmosféru. Ani jedno mi War Thunder nedokázal nabídnout déle, než ztźhruba měsíc. Ano, jako hra mě to měsíc bavilo. Pak nudilo, až nakonec znechutilo. |
|
|
|
LEON |
Přidané 19-05-2013 11:41
|

Diskutující

Příspěvek: 2080
Založený: 28.10.10
|
606_Tempik napsal:
Nevo, koukni se nad můj příspěvek na co jsem reagoval. Občas to usnadní komunikaci a můžeš soi odpustit hloupé otázky
...
Já jsem ale žádný titul nejmenoval.
Upravil/a LEON dne 19-05-2013 11:43
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 19-05-2013 11:41
|

Moderátor

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Leo Baron odpověděl za mne. Je to zábava pro masu lidí stejně jako zmíněný Superstar. Ale neznamená to že je to automaticky to co čekám a dostávám od jiných. 
A moc chápu že vás to baví. Pohoda klídek kamarádi.  |
|
|
|
Merten |
Přidané 19-05-2013 11:57
|

Uživatel

|
No jo jenže Baron se ve spoustě věcí plete .Není pravda že nemá vliv zatížení at už minucí nebo palivem.Stejně tak poškození se projevuje a ne že ne.Manuální řízení motoru tu taky je jen vědět kde a jak ho zapnout a používat .Jak u jsem tu už xkrát psal jsou tam věci co mi vadí,ale ani jedna nesouvisí s vlastním letem nebo bojem.Pravdou je to,že každý z nás to má jinak a něco jiného má pod pojmem simulace. |
|
|
|
saldy |
Přidané 19-05-2013 12:29
|

Diskutující

Příspěvek: 3706
Založený: 29.01.09
|
World of tanks určitě už taky nějakou cenu za nejtankovatější hru musel vyhrát, vždyť to denně hraje 100t hráčů |
|
|
|
Baron |
Přidané 19-05-2013 12:31
|

Moderátor

Příspěvek: 4845
Založený: 18.02.10
|
606_Tempik napsal:
...Barone, pro tebe to možná dobrá hra je. Pro mě to není anbi dobrý simulátor, ani dobrá hra. Od dobré hry očekávám zábavu a atmosféru. Ani jedno mi War Thunder nedokázal nabídnout déle, než ztźhruba měsíc. Ano, jako hra mě to měsíc bavilo. Pak nudilo, až nakonec znechutilo.
Tempiku, nelietame prvy den ani ty ani ja a pravdepodobne od hier ocakavame rovnake (alebo velmi podobne) veci Zatial ma to bavi, casom mozno pride k tomu znechuteniu ako u teba. Lietam iba FRB, ostatne pre mna nema vyznam.
Merten napsal:
No jo jenže Baron se ve spoustě věcí plete  .Není pravda že nemá vliv zatížení at už minucí nebo palivem.Stejně tak poškození se projevuje a ne že ne.Manuální řízení motoru tu taky je jen vědět kde a jak ho zapnout a používat  .Jak u jsem tu už xkrát psal jsou tam věci co mi vadí,ale ani jedna nesouvisí s vlastním letem nebo bojem.Pravdou je to,že každý z nás to má jinak a něco jiného má pod pojmem simulace.
Nepletiem Ten vplyv napr. paliva na let je zanedbatelny: skusal som (na full real battles) letiet napr Bf-109F4 s plnou nadrzou a prakticky prazdnou. Jedinym rozdielom bola dlzka letu. Na obratnost ani na letove vlastnosti vo vseobecnosti to nemalo ziadny vplyv. Alebo teda aspon som si nevsimol ziaden rozdiel. Bomby detto - ze ich mam podvesene som si vsimol, az ked ma nato upozornil kolega z letky, ale to uz som mal na konte styri zostrely (no, jeden z nich bol AI Tetsuo ). To som mal Bf-109E. Manualne riadenie motora tu samozrejme je (defaultne sa zapina alt+E ) lenze aky ma vyznam? Prakticky ziadny, lietam rovnako s nim alebo bez neho. Ale ako som uz pisal, vo WT to nie je prvorade, a to je len dobre.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
313_Paegas |
Přidané 19-05-2013 15:47
|

Uživatel

Příspěvek: 697
Založený: 30.09.05
|
Baron napsal:
606_Tempik napsal:
...Barone, pro tebe to možná dobrá hra je. Pro mě to není anbi dobrý simulátor, ani dobrá hra. Od dobré hry očekávám zábavu a atmosféru. Ani jedno mi War Thunder nedokázal nabídnout déle, než ztźhruba měsíc. Ano, jako hra mě to měsíc bavilo. Pak nudilo, až nakonec znechutilo.
Tempiku, nelietame prvy den ani ty ani ja  a pravdepodobne od hier ocakavame rovnake (alebo velmi podobne) veci Zatial ma to bavi, casom mozno pride k tomu znechuteniu ako u teba.  Lietam iba FRB, ostatne pre mna nema vyznam.
Merten napsal:
No jo jenže Baron se ve spoustě věcí plete  .Není pravda že nemá vliv zatížení at už minucí nebo palivem.Stejně tak poškození se projevuje a ne že ne.Manuální řízení motoru tu taky je jen vědět kde a jak ho zapnout a používat  .Jak u jsem tu už xkrát psal jsou tam věci co mi vadí,ale ani jedna nesouvisí s vlastním letem nebo bojem.Pravdou je to,že každý z nás to má jinak a něco jiného má pod pojmem simulace.
Nepletiem  Ten vplyv napr. paliva na let je zanedbatelny: skusal som (na full real battles) letiet napr Bf-109F4 s plnou nadrzou a prakticky prazdnou. Jedinym rozdielom bola dlzka letu. Na obratnost ani na letove vlastnosti vo vseobecnosti to nemalo ziadny vplyv. Alebo teda aspon som si nevsimol ziaden rozdiel. Bomby detto - ze ich mam podvesene som si vsimol, az ked ma nato upozornil kolega z letky, ale to uz som mal na konte styri zostrely (no, jeden z nich bol AI Tetsuo  ). To som mal Bf-109E. Manualne riadenie motora tu samozrejme je (defaultne sa zapina alt+E ) lenze aky ma vyznam? Prakticky ziadny, lietam rovnako s nim alebo bez neho. Ale ako som uz pisal, vo WT to nie je prvorade, a to je len dobre. 
Barone vliv má jak bomba, tak palivo i management motoru.
Pokud by jsi to lítal dýl a né jen s Fridrichem, tak by jsi to věděl  |
|
|
|
Merten |
Přidané 19-05-2013 15:57
|

Uživatel

|
Barone zkus si tam vzít Ju88 prázdnou a naloženou až po střechu zkus to a řekni ten nesmysl znova  |
|
|
|
606_Temp |
Přidané 19-05-2013 16:54
|

Stařešina

|
Neměl by být problém to změřit a dokázat, ne? |
|