Tentokrát jsem zklamaný. Nevím, ale při záběrech z kokpitu na blemkáky nad oparem, jsem najednou viděl třicátá léta, jak herci sedí v imitaci auta a za nimi je na plátně promítaný film.
Video 'Beginning of the End' od Binkina z ACG - na videu pracoval cosi vyse roka a vsetci sme sa mu iste piatky stretli a chovali sa na oblohe podla konkretneho scenara. Uverejnenie prave dnes na vyrocie vylodenia, tiez ma ist o spomienku na vsetkych pilotov, ktori sa v lete 1940 stretli v Bitke o Britaniu. V ACG lietam aj ja a musim podakovat tvorcovi, ze moj Hurricane s CSR vlajockou kde-tu zakomponoval, nejde o nahodu, ale o pekne gesto na pamiatku pilotov z Ceskoslovenska.
Vo filme ucinkuju vsetky perute ACG, t.j. 4./JG26, 5./JG26 a 6./JG26 a za RAF No.64, No.501 a No.615.
YouTube Video
Musim povedat, ze natacanie bola dobra zabava Vdaka vsetkym co si najdu pol hodinku na filmik.
Tally ho a Horrido!
Upravil/a Robo dne 06-06-2014 23:35
Video 'Beginning of the End' od Binkina z ACG - na videu pracoval cosi vyse roka a vsetci sme sa mu iste piatky stretli a chovali sa na oblohe podla konkretneho scenara. Uverejnenie prave dnes na vyrocie vylodenia, tiez ma ist o spomienku na vsetkych pilotov, ktori sa v lete 1940 stretli v Bitke o Britaniu. V ACG lietam aj ja a musim podakovat tvorcovi, ze moj Hurricane s CSR vlajockou kde-tu zakomponoval, nejde o nahodu, ale o pekne gesto na pamiatku pilotov z Ceskoslovenska.
Vo filme ucinkuju vsetky perute ACG, t.j. 4./JG26, 5./JG26 a 6./JG26 a za RAF No.64, No.501 a No.615.
YouTube Video
Musim povedat, ze natacanie bola dobra zabava Vdaka vsetkym co si najdu pol hodinku na filmik.
Tally ho a Horrido!
Vééry najs
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
Jestli na tom dělal fakt přes rok, tak tedy za mě nic moc. Spousta závěrů je vyloženě blbých ukazujících blbost AI i neodladěnost CLODu...pojíždění s otevřenou kabinou u Bf 109...lol. Souboje nemají naprosto, ale naprosto žádnou atmosféru, horizontální bombardování s Bf 110? WTF? Taky mi tam dost vadí pocitové změny rozlišení...chvíli je to vyhlazené, pak asi kvůli nějakému výřezu zase zubaté. Když to srovnám s Matyldovým počinem, tak je to hodně, hodně blbé. Nelíbí se mi to.
Výborné, závěrečná bitva byla napínavá! Není co vytknout.
Ale Pepe má ve svých příspěvcích něco navíc! Atmosféru, emotivní náboj, jsou víc „art“, nevím jak to vyjádřit, mám z jeho příspěvků výraznější prožitek, umělecký dojem.
Jestli na tom dělal fakt přes rok, tak tedy za mě nic moc. Spousta závěrů je vyloženě blbých ukazujících blbost AI i neodladěnost CLODu...pojíždění s otevřenou kabinou u Bf 109...lol. Souboje nemají naprosto, ale naprosto žádnou atmosféru, horizontální bombardování s Bf 110? WTF? Taky mi tam dost vadí pocitové změny rozlišení...chvíli je to vyhlazené, pak asi kvůli nějakému výřezu zase zubaté. Když to srovnám s Matyldovým počinem, tak je to hodně, hodně blbé. Nelíbí se mi to.
Moze byt, kazdemu sa paci cosi ine. Len ohladom AI by som chcel podotknut, ze tam ziadne nie je. Sceny sa tocili cca raz mesacne v piatok podla scenarov autora.
Mne to pride ako pekna ukazka hry v dnesnej podobe a ucelom videa je prilakat novych hracov CloD a novych hracov do ACG, pretoze toto je cca to, co robime kazdu nedelu.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.