Bierglassi, sice je šturm už trochu starší, ale pořád na něm někdo dělá a mě teda nijak kostičkovaný nepřijde. Zkus to trochu opatchjovat a omodovat. YouTube Video
Nic ve zlé, ale zkoušel jsi se Tubě podívat na nějaké video z Rof nebo Clod? Ty opravdu nevidíš ten rozdíl?
Nkde nepíšu, že nevidím rozdíl. Jen že nevidím "kostičkovanou" grafiku. Mě přijde úplně dostačující. Ve vyšších výškách vypadá klasickej šturm líp, než WT. Dohlednost je úplně někde jinde ve prospěch šturma atd atd.
Novotný
Ja fakt nemám nic proti nikomu kdo ikony chce.
Mi tam prostě vadí obtěžují mne otravují a serou.
Proto si je vypínám a k tomu je mi to dobré.
Grafika v ROF je o velmi malý prdek lepší než ve šturmu.
Takže to není pro mě žádná motivace abych dal peníze za hru která není česky a tím spíše, že lítání v hadrákách by byl pro mne je doplněk stravy.
Nevím jaká je grafika v COD ALE! opět nedám prachy za zmetka kterého abych mohl lítak tak bych si k tomu musel najmout programátora, který by tam byl schopný nastrkat všechny ty papáče paděsy a šílenosti a nakonec s výsledkem stejně pofiderným.
Nevím co kdo myslel tím kostičkovaným šturmem. Zdřejmě máš verzi 1.1m
V pořádku,ale není to otomco píšeš. To já chápu. Ale krom toho co popisuješ je to na nic bo každej blbec si v pekelný situaci dá 2 a 2 do hromady rychleji než borec který to má vyplé. Chápeš? Proto je to věc která mne neláká a ani na AH mne nikdy nelákala. Pro mne jsou Ikony na mapách i ve hře špatně. Netřeba žádné snahy něco se učit či nutnost něco znát a vědět. Jen jatka a adroš.
Novotný
Ja fakt nemám nic proti nikomu kdo ikony chce.
Mi tam prostě vadí obtěžují mne otravují a serou.
Proto si je vypínám a k tomu je mi to dobré.
Grafika v ROF je o velmi malý prdek lepší než ve šturmu.
Takže to není pro mě žádná motivace abych dal peníze za hru která není česky a tím spíše, že lítání v hadrákách by byl pro mne je doplněk stravy.
Nevím jaká je grafika v COD ALE! opět nedám prachy za zmetka kterého abych mohl lítak tak bych si k tomu musel najmout programátora, který by tam byl schopný nastrkat všechny ty papáče paděsy a šílenosti a nakonec s výsledkem stejně pofiderným.
Nevím co kdo myslel tím kostičkovaným šturmem. Zdřejmě máš verzi 1.1m
A na jaké rozlišení a nastavení grafiky hraješ RoF ,že ti to připadá skoro stejné jako Šturm?Podívej se třeba do fotogalerie RoF tady na SVK a pochopíš celkem snadno co je "kostičkované".To samé platí i pro CloD. Jak vůbec můžeš tyto hry po grafické stránce srovnávat se šturmem?Mám všechny uvedené hry,a jediná hra u ,které je jedno na jaké nastavení ji hraji je Šturm.Je pořád stejně starý a žádní modeři s tím nic zásadního nezmění.
Dobře znovu si zítra stáhnu free ROF ( už ho nemám delší dobu).
CloD nemám proto že odmítám absolvovat onu ůmornou sowtvérovou anabázi viz všechny vlákna CloD.
Ve šturmu mi jde o to, že na planetě zeměkouli prostě nic z 2. světové, co by se s ním alespoň vdáleně v celém svém záběru mohlo srovnávat:
On CloD taky povyrostl. Absolvoval jsem teď instalaci nového počítače a s tím i všeho SW, co používám. Nainstalovat CloD znamená tuto sekvenci:
1) Nainstalovat Steam
2) Přihlásit se na Steam
3) V GUI Steamu zvolit instalaci CloDu
4) ... počkat ... hotovo
5) Stáhnout Fusion Team patch
6) Spustit tu instalaci, odsouhlasit instalaci
7) Nají ikonku na ploše či ve start menu
Jo já vím, je to trochu komplikované, ale zas mi věř, že sundat Spita s Mezkem je složitější.
CloD je zmetek, to se optej třeba Cibule. Ale zas na druhou stranu ... vono to vlastně lítá a funguje. A bych řekl, že míra simulace je vlastně moc hezká. Můžeš tomu dát nějakou snahu o vylepšení grafiky, ale není to podmínka. Já se omezuju jen na nastavení v NVidia control panelu a úplně mi to stačí. A až přijde další TF patch, kde opravěj zbytek FM (roll rate) a přidaj nějaký další vymoženosti, nebude reálně na co si stěžovat. A proslýchá se, že TF dělá na středomoří.
Ono dosáhnout obsáhlosti šturma v nějaké jiné gamese, je v dnešní době nemožné. Svět a technika jde kupředu. Dnes už také jen hrstka zarputilých používá klasický telefon a 95% lidí mají dotykáče. Stejně tak i doma má většina plazmu, LCD, LED televizi a ne klasiku. Ty časy virtuálního průkopnictví jsou v (_V_) a s tím nikdo nic nenadělá.
CloD nemám proto že odmítám absolvovat onu ůmornou sowtvérovou anabázi viz všechny vlákna CloD.
Ve šturmu mi jde o to, že na planetě zeměkouli prostě nic z 2. světové, co by se s ním alespoň vdáleně v celém svém záběru mohlo srovnávat:
N E E X I S T U J E
PS: Kapito?
a nezapomeň na free DCS
Po grafické stránce něco mezi Šturmem a RoFkem na mapě ARMY II. Není to špatné ale v mém případě nejsou "trubky" můj šálek kávy.
Panove, podte se bezduvodne chlubit a chovat se jako gentlemani s nadechem detinstvi.
Kolik mate na vasem nejlepsim (v ramci pomeru) letadle pomer sestrelu/porazek? (Samozrejme taky napiste o jakem typu bitvy mluvite. Me nekdo kdo lita full real samozrejme utriska i s ctvrtinovym)
Ja mam na Spitfiru Mk.IIb pomer 216 sestrelu ku 63 porazkam.
Pokud by někdo chtěl utrácet a nakupovat zlato, vězte, že nám to účtují za € amíkům za $ a rusům za Rubly.
Pojinta? €:$ je 1:1 a Rubly? Tam to vychází asi 1:0.7 v poměru €:Rub
Sranda je, že můžete nakupovat v Rub, pokud nejste úplně blbí
Přepněte si hru do ruštiny a klikněte na nákup zlata a máte to v rublech, klikněte na nákup a pořád je to v rublech.
Příklad:
10.000 Orlů je 49€ cca 1250 Kč
nebo 1550Rub cca 930 Kč
Je to na vás. http://online.gai...WarThunder
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.