Battle of Stalingrad - žvanírna(od v.4.004)
|
1stCL_Novotny |
Přidané 02-10-2020 17:06
|

Moderátor

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Facebook: IL-2 Sturmovik - 262
Dear Friends,
Today we'll continue to show you the progress of the aircraft currently in development. The hero of the day is two-seater this time, twin-engine fighter/bomber De Havilland Mosquito F.B.Mk.VI Series II we're making for Battle of Normandy. This famous and popular WWII British RAF plane had an unusual and distinct look (well, the same can be said about most British aircraft). But it's interesting not only because of its appearance - it reached high speeds in its class despite being partly wooden. Moreover, it kept its high-speed capability even when carrying bombs thanks to the internal bomb bay.
2000 pounds of bombs, four 20mm guns and four 7.69mm MGs the Mosquito carried made him a dangerous adversary for the enemy. In our sim, there will be additional weapon modifications available - eight RP-3 unguided rockets and 57mm anti-tank gun (!). Here are the first 3D renders of this bird of prey at its current development stage:
The recently announced player controllable mobile AA guns are also showing good progress. Along with the work on their visual models, we're improving the realistic physics model of the wheeled ground vehicles movement even more. And don't forget about their crews as well:
Enjoy!
The Sturmovik Team |
|
|
|
ringlett |
Přidané 11-10-2020 22:34
|

Diskutující

Příspěvek: 2138
Založený: 23.10.09
|
Barone měl bych dotaz.
Je možné na serveru nějak nastavit rozdílnou odolnost letadel?
Jinou pro stranu domácího a jinou pro stranu soupeře?
Jde to či ne?
Vím, že lze mít nastavenou odolnost hromadně pro pozemní cíle. Ale tohle mě zaráží.
Poslední asi dva týdny se na tomhle serveru http://72ag-ded.s... docela výrazně zvýšila odolnost strojů OSY. Nejsem sám kdo si toho všimnul. |
|
|
|
Baron |
Přidané 12-10-2020 06:42
|

Diskutující

Příspěvek: 4845
Založený: 18.02.10
|
V čom sa zvýšila?
... pokiaľ viem, nedá sa.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
606_Druindin |
Přidané 12-10-2020 08:08
|

Diskutující

Příspěvek: 4177
Založený: 18.01.10
|
Máme podezření že se buď zvýšila odolnost pozdních letadel osy, nebo rapidně snížila účinnost spojeneckých zbraní, zejména půlpalců. Dříve na 90 zásahů člověk mohl v mustangu dovést třeba tři sestřely, dnes to nemusí stačit ani na jedno befko, bohužel. Je to velice úsměvné v porovnání s účinností stejné ráže zadních střelců. Nebo je to spíš k pláči?
|
|
|
|
Baron |
Přidané 12-10-2020 10:04
|

Diskutující

Příspěvek: 4845
Založený: 18.02.10
|
Zaujímavé... Podľa štatistík zo serveru to tak nevyzerá. V každom prípade sa na to pozriem.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
CSW_RH_Killer |
Přidané 12-10-2020 10:39
|

Uživatel

Příspěvek: 548
Založený: 14.05.10
|
Krupinski, ten borec co ve vlastním videu na YT točí k dotu dřív než se tam podívá, vozí 5-8 sestřelů s P-51.
Já bych všechny ty internety a počítače zakázala. Věra Pohlová, 72 let, důchodkyně.
|
|
|
|
CSW_RH_Killer |
Přidané 12-10-2020 10:43
|

Uživatel

|
Teď vážně, to samé pozoruju na serveru, který trošku laguje. Střílím jak šílenej, rádoby trefuju a nepřítel dostal jeden, dva zásahy podle statistik. Nemůže to být tím?
Já bych všechny ty internety a počítače zakázala. Věra Pohlová, 72 let, důchodkyně.
|
|
|
|
CSL1_Talbot |
Přidané 12-10-2020 10:45
|

Uživatel

Příspěvek: 663
Založený: 19.10.08
|
Ten Krupinsky ma jeden den zostrelil niekolkokrat za hodinu,vedel som ze tam niekde je,stale som ho hladal a nikdy som ho nevidel,iba som zrazu padal v plamenoch k zemi
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
606_Druindin |
Přidané 12-10-2020 10:55
|

Diskutující

|
Krupinskyho a Scharfinu nemůžeme brát jako standartní vzorek, jsou to anomálie, které jsou i z P-47 schopny udělat hvězdu smrti 
Co se týče mikrolagů, resp. nezaznamenání poškození ve statech i když bylo ve hře viditelné je nepravděpodobné. Protože já tu zmiňuju situace kdy ve statech to zaznamenáno je. Takže to hra taky pobrala.
Jako pořád funguje PK, ale co se týče poškození samotného stroje tak to je bída. Vidíš hromadu zásahů, odletující kousky, kouříčky ale bez valného efektu na FM, než to stihneš nakrmit tak tě sundá jinej doslova jedním průletem, nebo to nenakrmíš a oběť si letí přistát, teda v případě, že tě nezačne sama honit
Upravil/a 606_Druindin dne 12-10-2020 11:37
|
|
|
|
CSW_RH_Killer |
Přidané 12-10-2020 11:02
|

Uživatel

|
Když se nad tím zamyslím, tak je fakt že poslední dobou jsem jednou hořel po zásahu Hooka s P-51, jinak jsem jen poškozenej. Dřív jsem byl hned kožka, nebo na kusy.
|
|
|
|
Hot_Dog |
Přidané 12-10-2020 11:20
|

Diskutující

Příspěvek: 4166
Založený: 15.10.14
|
Browning M2 .50 totálně během posledního půl roku zprasili, někam na úroveň starýho Ila. Dokonce po tom DM updatu někdy na jaře to bylo furt dobrý, akorát to místo ustřelenejch křídel němce zapalovalo a PKčkovalo, ale furt byla účinnost tak nějak uvěřitelná a němce to vyřazovalo z boje po rozumnejch dávkách...
Jenže během toho půl roku s každým patchem přišla nižší a nižší účinnost těhle zbraní, postupně, nijak skokově, ale je to tam naprosto zřejmý. Navíc to zase nikde nezmínili, nikde se nepsalo že se upravoval DM po tom jaře, kdy ho ve dvou patchích předělali, ale je to tak. Pokud teď němce netrefíme trochu delší dávkou v konvergenci aspoň 6x půlpalcem, můžeme to do nich sypat hlava nehlava a stejně nespadnou, bo jim to ani neovlivní DM. máme mnoho případů, kdy jsme do nich nasypali víc jak 50 projektilů (určeno podle statistiky "number of bullets hit the target") a oni bez jakýhokoliv čoudu či pouštění čehokoliv s náma bojovali dál jak s novym letadlem, poté nás sundali a sami po půl hodině přistáli... Není vyjímkou, kdy potřebujeme k sundání Befka či Fokáče 80-100 zásahů, odhadem tak každej třetí až čtvrtek vydrží tohle množství zásahů, než se ho podaří spolehlivě uzemnit... Lze namítnout, že německý 13mm se teď chovaj podobně, což je možný, nezkoušel jsem, jenže tohle prostě spojenecký letadla, zejména USA deklasuje, kdežto němce ne. Kritický stav trvá už asi tak 2-3 měsíce, kdy najednou P-51D je opět zcela bezzubý letadlo pokud nestřílíte jako bůh...
Jak už sem psal nasrán do chatu minulej tejden na CombatBoxu, zajímalo by mě, kolik ste jim vy modří za tohle zase zaplatili
Upravil/a Hot_Dog dne 12-10-2020 11:33
|
|
|
|
606_Druindin |
Přidané 12-10-2020 11:39
|

Diskutující

|
Já bych si dovolil oponovat. Je to určitě horší než za staryho šturma (co se týče zásahů potřebných k získání sestřelu)
|
|
|
|
Hot_Dog |
Přidané 12-10-2020 11:43
|

Diskutující

Příspěvek: 4166
Založený: 15.10.14
|
No já sem teda nebyl ve starym šturmu v Mustangu půlpalcem schopnej sundat vůbec nic, kdežto tady stále sem, občas se dokonce podaří sundat prvního němce ještě, když střílí všech 6 browningů a né jen už dva, ale je pravda že nasypat zcela běžně 50-100 zásahů do němce z Mustanga se mi v tý době mohlo leda tak zdát ve vlhkym snu, bo sem to prostě neuměl
Ale největší prdel stejně je, jak prostě dělali změny v DM, aniž by to psali do Change-logu, kdežto kdejakou kravinu tam píšou... Tady se jim prostě nehodilo o tom psát |
|
|
|
Paulus |
Přidané 12-10-2020 12:44
|

Diskutující

Příspěvek: 2339
Založený: 26.03.08
|
Zkoušeli to na nás, co ještě vydržíme a už to přehnali. Převážně létám Spojence a mám dojem, že i spojenecká letadla víc vydrží, hlavně P-47. Jinak sestřelit německý bombardér je pěkná fuška, nehledě na stihačky.
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E
|
|
|
|
Hans-Assi |
Přidané 12-10-2020 12:51
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 208
Založený: 07.05.06
|
Stejně tak je možné (domněnka), že změnili G-limit v ruských strojích. Vrátily se "neuvěřitelné" manévry. Otázka je, jestli je to opravdu jen domněnka nebo čít nebo je to oficiálně (bez oznámení) |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 12-10-2020 12:51
|

Fusioner

Příspěvek: 15148
Založený: 29.09.05
|
Tak ona to docela slušná fuška byla i v reálu ; )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
606_Temp |
Přidané 12-10-2020 13:09
|

Stařešina

Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
Podle mě jsou pulpalce ok. Jen ty befka teď víc vydrží. Onehdy mnou a mým Tempestem proletěla K-4 (srážka že skorocelnaku, nevystřelil si nikdo). Tempest na hadry a Němec si pak dal ještě další sestřel o 10 minut později a o dalších 20 si přistál. Jako asi nemůžete čekat, že pulpalec mu něco udělá, když šestitunovým celokovovým letadlem projede jak nůž máslem
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
|
|
|
606_Druindin |
Přidané 12-10-2020 13:28
|

Diskutující

|
Taky jsem se nedávno srazil s "betonovým" befkem. Vyšlo to na čelo, já se trochu trefil půlpalci, on ne, ale vzali jsme se křídlem přes křídlo. Výsledek byl mohutná exploze mustangu a odlet nepoškozeného befka a jeho přistání. Jako tohle beru jako ten případ mikrolagu, kdy to jednomu poškození zaznamená a druhému holt ne, ale možná se pletu
|
|
|
|
310_Snakes |
Přidané 12-10-2020 16:26
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 383
Založený: 29.09.10
|
He he... mám tu samou zkušenost a taky jsem tomu nepřikládal váhu (doteď?), protože takové anomálie se občas stávají. Srážka na čelo čumákem na čumák. Můj Tempest vybouchnul a já s ním. Borec v Befku (G-14) z toho za minutu a půl vyskočil. Byli jsme tak v 1.5km výšky, takže musel chvíli plachtit 
Ale tak srážky není to o co jde ... to stejně znamená, že to člověk pohnojil. Ale na tu (ne)účinnost půlpalců nadává strašně moc lidí do chatu. Jednou se do toho zapojil i modrej pilot s tím, že půlpalce mu přijdou k smíchu... 
Něco opět na tajno změnili... a opět to přehnali. Sestřelovat se furt dá, jen to trvá většinou tak dlouho, že přiletí jinej modrej a na jeden průlet to celý vyřeší. Dost to kazí náladu ... mírně řečeno.
|
|
|
|
Alan Grey |
Přidané 12-10-2020 17:27
|

Uživatel

Příspěvek: 943
Založený: 30.09.05
|
A tohle se mě stalo off-line při kampani. Lásce neporučíš