moc pěkně vybraná hudba
slušně nastříhané a dobrý děj (za červené ;)
ale jelikož jsem křeček, neodpustím si - CO TO BYLO V ÚVODNÍM TITULKU ZA PŘEKLEP ??
Pepe, kurňa, co dělal editor ?!
:)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Nebudeš mi to věřit ze srdce do obličeje, ale je to pracovní verze, kterou jsem si nahrál abych si to pustil jak to bude vypadat. Potřeboval jsem to ještě upravit, hlavně druhou půlku, ale ouha, Movie Maker už nenaběhl a když tak zamrzl a nebo spadl. Nic nepomohlo a už jsem to nechtěl dělat znovu, to by mě kleplo. Takže vím že je tam překlep a poslal jsem to známému jestli se to jkaž takž dá publikovat. Opravit to nešlo. Takže soríí. Jinak chyby na známkách se velice cení například
Nevíte někdo o nějakém volném dobrém programu na videa než Movie Maker? On je pouze 32 bit
PS: Jinak je na konci ještě jeden překlep, ale jako křeček jsi si toho nevšimlUpravil/a Pepe dne 27-05-2014 23:30
Tak se mi podařilo s editorem na Youtube odstranit ten inkriminovaný nadpis. Snad tím kvalita obrazu neutrpěla. Znovu se to nahrávalo z první nahrávky.
Ten Sony Vegas a Premiere jsou asi placený. Ten VrtuálDub jsi skoušel?
Pepe dobra praca. Musim povedat ze aj TF zapracovali, konecne hlava pilota v kokpite hadze tien (1:48)
Inak, taky moj osobny postreh: Otacanie kamery okolo lietadiel je take neprirodzene. Je jasne, ze cloveku sa malokedy podari mysou v ruke vystruhat plynuly pohyb na viac ako pol otocky.
Potom je moznost tie pohyby obmedzit, alebo skusit ich robit niecim inym ako mysou, napr. na touchpade by mozno sli vystruhat plynulejsie
..alebo je moznost tuto pripomienku ignorovat
Skús VSDC video editor, je to freeware, a možnosti má rádovo väčšie ako WMM. A na trubke viacero pekne spracovaných tutoriálov (zatiaľ sa s ním iba zoznamujem).
Link: http://www.videos...deo-editor
Pozor, pri inštalácií sa snaží podsunúť aj nepotrebné toolbary a podobne, takže neklikať automaticky na "NEXT".
Pepe dobra praca. Musim povedat ze aj TF zapracovali, konecne hlava pilota v kokpite hadze tien (1:48)
Inak, taky moj osobny postreh: Otacanie kamery okolo lietadiel je take neprirodzene. Je jasne, ze cloveku sa malokedy podari mysou v ruke vystruhat plynuly pohyb na viac ako pol otocky.
Potom je moznost tie pohyby obmedzit, alebo skusit ich robit niecim inym ako mysou, napr. na touchpade by mozno sli vystruhat plynulejsie
Nevo nebo by stačilo nastavení na klobouček joysticku.
Zlatej Horrido ti řeknu.
Copak u cizinců by to šlo. Napsal bych jim že se to tak u nás vyslovuje Jestli by se tam nenašel ovšem podobnej křeček
Ten pohyb dělám Freetrackem. Při natáčení si to chci vždy navolit pro plynulejší pohyb, ale jsem línej. To třesení se mi v jistých případech lííbí, ale máte pravdu.
Děkuji všem za recenze.
PS: čoeče, s tím kloboučkem jsem to neskoušel.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Když si přiblížíš zaměřovač, tak se obraz stává velmi citlivým už na malinké vychýlení. To samé s letadlem nebo s jakýmkoliv objektem v CoDu. Cokoliv zvětšíš, objeví se-zvýrazní záchvěvy obrazu, které normálně nevnímáš. A také to nahrání na Youtube plus Fraps. Zatím jsem to nějak neřešil.
dotaz: Mám Fraps verze 3.5.9 build 15586, ale pokud chci natáčet z CLODa, bere mi jen zvuk a jinak mám černou obrazovku, co je tedy špatně, případně doporučte jiný program, dík.
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
dotaz: Mám Fraps verze 3.5.9 build 15586, ale pokud chci natáčet z CLODa, bere mi jen zvuk a jinak mám černou obrazovku, co je tedy špatně, případně doporučte jiný program, dík.
Nahrávám přes ShadowPlay což je přímo součást NVidia instalace. Nevím, zda i AMD má něco takového, ale ShadowPlay se po počátečních poněkud rozpačitých výkonech osvědčilo. Fraps mám koupený, ale vlastně to už použiju jen vyjímečně. Jako zásadní výhodu ShadowPlay vidím to, že nemusíš dopředu vědět, že chceš nahrávat. Umí to až 10 minut zpět uložit cokoli, co ti přijde zajímavý. A zjevně bez vlivu na výkon. Fraps možná poskytne o trochu vyšší kvalitu, ale za cenu omezení výkonu a FPS spadne tuším na 60 nebo na 30. A musíš dopředu zapnout nahrávání.
10 minut není zrovna mnoho bývám ve vzduchu kolem hodiny
- max 20minut ve "stínovém režimu" - tzn. když se ti něco povede, klineš a uloží se ti posledních 20minut.
- v "ručním režimu" - start/stop nahrávání si řeší uživatel, je to omezené asi jenom diskem
Každopádně potřebuješ gtx 600+ a nějaké novější ovladače.
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.