September 22 2025 14:23:49
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 1
petsild

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
War Thunder
1stCL_Novotny
Tak to dopadá když z "counter strike" Mrknutí uděláš "simulátor. Mrknutí

Bierglass
Merten napsal:

Stačí nebýt zabedněně na jeden národ a problém s tím není.Jinak nevim čemu se divíš.Standartně z těch co jsou nalogovaní ve hře bývá celé 1% na FRB to ti dokáže vysvětlit jak masovou zábavou je lítat skoro na full real nedej bože,aby zrušili ikony na mapě a u vlastních to bys tam neviděl už vubec nikoho.Ono tzv "pořádný" lítání je vlastně mrtvola.Baví se tím jen mizivé množství jedinců pochybné pověsti.

No já si to nemyslím.Ti co potřebují létat s ikonami se mohou vyřádit na nižších obtížnostech.Naopak by to mohlo přitáhnou více FullReal pilotů kteří to teď nelétají jenom z důvodu ,že HC obtížnost v současné podobě je takový kočkopes jak by řekl jeden náš velice oblíbený politik.Poslední dobou v časech od 21-24.00 hod nečekám na hru déle než 3 min,tak,že zas tak malé množství pilotů to nelétá.

Merten
Řeknu to takhle v současné době je FRB nastavením na urovni AHček a tam bývalo svýho času problem se v nejvíc vytíženej čas i připojit.A jakej měli uspěch právě díky tomu jak byly nastaveny.Tady je to o to lepší,že je nevidíš u enemy stroju.Mě ty ikony vubec nevadí stejně podle siluety poznám letadlo dřív než se mi ukáže ikona Úsměv

Novi tím to nebude Úsměv.Stačí se podívat na to kolik lidí lítá Rof,DCS,IL2 a je vidět,že počet "lítačů" brutálně klesl oproti situaci pár let zpět Mrknutí.

313_Nevo
Ci to nebude tym, ze vela hracov IL2 mala 'free' kopiu hry, ze!?

V dnesnej dobe su WT a ROF lietatelne v rezime F2P, ale to mnohym nestaci. Bo v starom IL2 mali 'zadarmo' vsetko - lietadla, mapy, pristup na server atd. Šklebící se

Ja poviem za seba, ze volakedy ma 'niekto' presviedcal, abych zacal hrat IL2. Keby mi tiez nestrcil do ruky 'free' kopiu hry, tak vtedy hravam Target Rabaul. A v dnesnej dobe mozno zase nieco ine. A mozno by som ani o SVK nevedel Šklebící se

Serza
Na me se nedivej, Nevo, ja si to koupil hned po Palbe 38 (myslim 1946), a jinak vlastnil uz asi 5 let (myslim puvodni Il-2)

606_Temp
Hele Nevo. Já mám vylítáno ve War thunderu prakticky všechna druhoválečná letadla, mám to zadarmo a stejně to nelítám. Je to totiž pořád tupá střílečka. Jen s tím rozdílem, že Quake, nebu UT je pořád lepší střílečkou, než WT. Ale proti gustu každého nic nemám. Někomu se to líbí. Rozhodně si ale nemyslím, že by v tomto hrálo jakoukoliv roli to, že je něco zadarmo a něco "zadarmo".

http://no606.ic.cz/
DarkTatka
To ovladani mysi maji docela promakane po pocitove strance, takze skocit si jen tak v pauze na jednu dynamic campaign misi z notebooku s trackpointem me uspokojuje velice.

Ajvn
Ikony mi lezou na nervy.
A to přes to, že nemůžu říct, že bych viděl nějak zvlášť dobře.
Prostě jen nechápu proč by mi vedle letadel měly letět nějaké pomrdané
barevné numera.
Avšak chápu. Když to tam někdo chce tak prosím, nemám problém.
Ja si ve šturmu ikony vypínám. ( kromě případů " všichni proti všem"Mrknutí
Tato možnost by měla být i ve WT.
Stejně je to divné dneska máme metrové monitory a super GK a ikony pořád frčí...

Jinak Nevo Tvůj poslední příspěvek podepíšu.
Ale dneska jsem ochotný finančně podpořit jakýkoli slibně se vyvíjející projekt. Třeba BOS a pod. (pokud by ovšem nějakým zázrakem nějaký další pod vznikal.)Úsměv

313_Nevo
Ajvn, neviem co je na tom pravdy (sam som neskusal), ale od 'zasvetenych' som pocul, ze ikony ide vypnut, treba pohladat a odskusat Úsměv

Tempik, ja napr poznam cloveka co takto skusil stareho IL2 v case jeho slavy. Prisiel, pozrel, zalietal a odinstaloval (a hrava ine lietadielka) Mrknutí

LEON
57_OTU ajvn napsal:

...
...

...a taky že tam je Mrknutí
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
Ajvn
Fajn fajn jsem totalka začatečnická.Šklebící se

1stCL_Novotny
Merten napsal:

Novi tím to nebude Úsměv.Stačí se podívat na to kolik lidí lítá Rof,DCS,IL2 a je vidět,že počet "lítačů" brutálně klesl oproti situaci pár let zpět Mrknutí.

No taky je fakt že spousta lidí od dob ILa nemá nové PC a na RoF či CloD si ani nesáhne.
A druhá věc je že spousta znich se mastí v takových jako WT,WoT a podob. Nechtějí simulaci na druhou, ale maso maso a maso. I tohle chápu, není toliko času jako bylo a nějaké to ukrutné poletování bez masového výsledku je proto ztracený čas. Mrknutí

1stCL_Novotny
LEON napsal:

57_OTU ajvn napsal:

...
...

A k čemu to je? Pokud je to jen osobní možnost? Nebo už to je jako možné nastavení obtížnosti? Úsměv

LEON
X Novotny napsal:

LEON napsal:

57_OTU ajvn napsal:

...
...

A k čemu to je? Pokud je to jen osobní možnost? Nebo už to je jako možné nastavení obtížnosti? Úsměv

Někteří si ty ikony zkrátka chtějí vypnout, viz

57_OTU ajvn napsal:

Ikony mi lezou na nervy.
A to přes to, že nemůžu říct, že bych viděl nějak zvlášť dobře.
Prostě jen nechápu proč by mi vedle letadel měly letět nějaké pomrdané
barevné numera.
Avšak chápu. Když to tam někdo chce tak prosím, nemám problém.
...

FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE

1stCL_Novotny
Jasně že chápu k čemu to je! Ale krom jisté estetiky pro jednotlivce je to na nic. Úsměv Je to dvojí realita hry. Mrknutí

Merten
Novi jediná pořádná simulace a druhou je podle mě DCS Úsměv pak už je jen jeden level výš Úsměv

Bierglass
Merten napsal:

Řeknu to takhle v současné době je FRB nastavením na urovni AHček a tam bývalo svýho času problem se v nejvíc vytíženej čas i připojit.A jakej měli uspěch právě díky tomu jak byly nastaveny.Tady je to o to lepší,že je nevidíš u enemy stroju.Mě ty ikony vubec nevadí stejně podle siluety poznám letadlo dřív než se mi ukáže ikona Úsměv

No ono je to také tím,že každý nechce létat s hadraplánama v Rof a nic jiného ve druhé světové k létaní není.(nelze počítat kostičkovaného Šturma a zmetek CloD).Ti hráči se pak odklání k jinému žánru s tématikou 2sv.(já se například v poslední době bavím Heroes and Generals) Nezbývá jim nic jiného,než čekat až vyjde nějaké létání z 2 sv a já jsem toho názoru,že kdyby WT dal možnost(v jeho technických schopnostech to je) zalétat si simulátor tak se tito lidé k létání vrátí (viď Bubáku).Je to takové čekání než vyjde BoS ,nebo dojde k vylepšení WT ve finální verzi , které si každý virtuální pilot krátí po svém.

606_Temp
Bierglassi, sice je šturm už trochu starší, ale pořád na něm někdo dělá a mě teda nijak kostičkovaný nepřijde. Zkus to trochu opatchjovat a omodovat.
YouTube Video

http://no606.ic.cz/
Vilik
X Novotny napsal:

LEON napsal:

57_OTU ajvn napsal:

...
...

No nevim teda, ale na full real se lítá jen v kokpitu a bez ikonek. Jen ikonky přátelskejch jednotek se ukážou na krátkou vzdálenost cca stejně jako na holubech.
U offline kampaní si to člověk taky nastaví jak chce, stejně jak ve šturmu.

LEON
Měl jsem za to, že se bavíme o FR a o ikonkách přátelských jednotek.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,084,758 návštěv