September 21 2025 08:56:49
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
Bobo
ad balon - zostrelit urcite ide, ale pradvedepodobne sa da pri tvorbe mapy nastavit odolnost, na niektorych srv to proste chce do balonu nasypat trocha viac olova, 2-3 niekedy aj 4 prelety ale dostat ho dostanete, teda ak vas neda skor flak

ad body - pri vytvarani srv je tam moznost zaskrtnut global statistic a to urcuje ci sa body dostatnu do stats

BP_Tyrl
LC_LEON_CZ napsal:
TO BP_Tyrl: Je úplně jedno, kdo dopadne dřív na zem, v RoF se sestřel automaticky připočte v okamžiku zničení soupeřova motoru, i když to je třeba jen ulomená vrtule. Funguje to jinak než v IL-2, pokud poškodíš soupeře, přistaneš a dáš nový start, tak pokud ten soupeř zlomí při přistání vrtuli, napíše Ti to sestřel taky, i když jsi mezitím už odstartoval znovu.

Jestli to teda dobře chápu, tak v okamžiku poškození motoru jsem počítán jako sestřelený a jakýkoli pobyt ve vzduchu je již kontraproduktivní. Ono například u Camelu nebo SE5 se dá lítat a kroutit s cinkajícím motorem dobrých deset minut a občas i něco trefit. Ale hra by už setřel po tom co mám poškozený motor neměla započítávat.

1stCL_Novotny
Bobo napsal:
ad body - pri vytvarani srv je tam moznost zaskrtnut global statistic a to urcuje ci sa body dostatnu do stats

Tuto položku mám zaplou neustále!!! A přezto se stat nekonají!!!!!!!

1stCL_Novotny
Mimoto na CoCos jsem si sestřelil za báječné účasti Losíka 7 ledadel za let a přistál. Poté jsem šel spát a i přez to jsem v P vs P tabulce nebyl. Tak nevím co je funkční a co ne.SmutnýZamračený

LEON_CZ
TO BP_Tyrl: No, ono nejde ani tak o poškození, jako o úplné zastavení motoru. Dokud Ti motor aspoň cinká, tak je na letadlo nahlíženo stále jako na bojeschopné a sestřel to soupeři nenapíše. Připíše mu ho v okamžiku, až se Ti zastaví vrtule. V tom okamžiku Ti i zmizí ikona Tvého letadla na mapě a Tobě zbývá pouze se nějak dostat na letiště. Navíc to letiště musí být Tvoje, narozdíl od IL-2 Šklebící se V RoF když sedneš na nepř. letiště, nebo kamkoli na nepř. území, ztrácíš všechny sestřely za jménem, protože jsi zajat.
1stCL Novotny: Mám úplně stejný problém. Ale kolega z letky, Spity, se do Aces PvP žebříčku dostal. Nerozumím tomu Zamračený

http://www.virtualnipilot.cz/
1stCL_Novotny
No já se na top stavy dostal nesčetně krát,ale od 1.012 Patche je to nějaký rozvrtaný. Předtím to šlo i z mého hostování a to i včetně bodů jako takových,ale najednou nic neni. Smutný

1stCL_Novotny
Vilíku jen něco pro jednoduchou orientaci.
http://www.wingso..._dates.txt

606_Alllite
Eidecker

http://www.youtube.com/watch?v=uU6_wjwq5v0
[img]http://sjura.sweb.cz/606_panel_BG-Z-mustang_02_300x60.jpg[/img] is not a valid Image.

606_Alllite
Jo ohleně té Vaši Leaderbord tabulky , musíte si přepnoup v levém sloupci na Overral Rating a pak se tam najdete ...Mrknutí
[img]http://sjura.sweb.cz/606_panel_BG-Z-mustang_02_300x60.jpg[/img] is not a valid Image.

1stCL_PETRAS
Jaké jsou vaše názory na pohled do kokpitu, kde nejsou vidět ani ruce ani nohy.
Mě to přijde trošíčku divné..

Tajpan
ani nie, na niektoré "ukazovatela" by bol mizivý uhol pohladu,ak by bol nejaký.

WT_Horrido
1stCL_PETRAS napsal:

A nepřijde ti divné že máš knipl, plyn na stole a pod stolem pedály? Vždyť vůbec neovládáš ty v cockpitu! To mi přijdě hodně divné.
Upravil/a WT_Horrido dne 19-07-2010 10:35
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Tajpan
WT_Horrido napsal:
1stCL_PETRAS napsal:

A nepřijde ti divné že máš knipl, plyn na stole a pod stolem pedály? Vždyť vůbec neovládáš ty v cockpitu! To mi přijdě hodně divné.

mne prišlo skôr divné , že fanúšikom RoF neprišlo od autorov hry darčekové balenie obśahujúce, leteckú kuklu, okuliare, teplé rukovice, teplý kabát a nohavice s botami. a v rámci nového datadisku by si mohol každý záujemca vybrať nejaký dobový talizman.
Ved ako potom môžu autori a tvorcovia RoF hovorit o dokonalom pôžitku z lietania počas WWI???!!! Šklebící se

1stCL_Fucida
Já si na zobrazené končetiny v kokpitu (tam kde jsou) taky zvykám dost obtížně Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

606_Smis
Tajpan napsal:
WT_Horrido napsal:
1stCL_PETRAS napsal:

mne prišlo skôr divné , že fanúšikom RoF neprišlo od autorov hry darčekové balenie obśahujúce, leteckú kuklu, okuliare, teplé rukovice, teplý kabát a nohavice s botami. a v rámci nového datadisku by si mohol každý záujemca vybrať nejaký dobový talizman.
Ved ako potom môžu autori a tvorcovia RoF hovorit o dokonalom pôžitku z lietania počas WWI???!!! Šklebící se

to ti potom uz mohli rovno doniest pred dom Fokra alebo Neuporta Šklebící se

606_Alllite
http://www.highinthesky.cz/obchod/sortiment/rise-of-flight-iron-cross-edition-p872/

Vilik
je to sem dovazeny lodni dopravou. Tak snad za mesic se dockas.Šklebící se

606_Alllite
Šklebící se

BP_Tyrl
606_Alllite napsal:
Jo ohleně té Vaši Leaderbord tabulky , musíte si přepnoup v levém sloupci na Overral Rating a pak se tam najdete ...Mrknutí

Ale musíš mít minimálně 8.000bodů.

Vilik
No tak se pochlubte na jakym jste místě.
Ale jen v Multiplayer modu.Šklebící se
....
Mimochodem.... Dá se nějak koukat i na lidi ve 100+?

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,065,921 návštěv