December 05 2024 03:44:36
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Sturzkampfgeschwader SM
CSW_Eda
17.3. nepoletim

Pajda
Ahoj,

v sobotu 17.3. bych letět mohl (nicméně na tom netrvám, pokud bych komukoliv měl zabrat místo - jiřik mi když tak průběh akce vyslepičí ) Úsměv

Mit Grossdeutsche Uebermaschine von der Junkers Flugzeug und Motorenwerke AG jsem pravda nějakou dobu neletěl, ale jiřík se mne již nějakou dobu intenzivně snaží odnaučit mé zažité prasácké návyky, nehodné kvalit tohoto stroje.

AH_Poti
V sobotu 17.3. můžu.

Toto pondělí ohledně CoD nevidím s ostrou akcí moc valně pokažde po vzletu zlikviduji motor a nevím co dělám špatně asi bych to spíše viděl na nějaký seznamovací trenink.

www.malovidy.cz
Paulus
Otevři oba chladiče naplno – vodní i olejový. Vrtuli na 80%.
Mrknutí
Upravil/a Paulus dne 10-03-2012 17:13
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

AH_Poti
Tak při včerejším poletu vyzkoušeno a problémy odstraněny je potřeba hlídat i plnící tlak. Můžeme v pondělí jít na ostrou akci. Už jsem se nahlásil kdo se hlásí další.

www.malovidy.cz
chicky
Chlapi, mluvil jsem s T}{ORem a bude ještě jeden tréning příští pátek, takže máte šanci se zůčastnit ještě tam. Víceméně to máte skoro jisté, jenom se tam proboha ukažte.

falkon
Diky chicky!

So mnou je problem, ze v piatok vecer uz mam iny povinny program (schodzu v AK), takze sa mi bohuzial neda, a ostatni okrem Eda by sa zrejme nedohovorili Smutný Ale bol by som rad, keby sa tam nejaky "vyslanec" od nas ukazal, to urcite. Ja Thorovi este napisem aj osobne (ked sa vratim naspat do Brna), aby som nas ako skupinu trochu "predstavil" a poziadal ho 'oficialne' o ucast...

Edo, nedalo by sa Ti tam v piatok prosim skocit aj s niekym dalsim, kto bude moct? Vyrazne doporucovane by to bolo minimalne pre "novacikov" (Pajdu, Pavla a jirika)

Pajda a vonPavle: mozno by to chcelo este trosku potrenovat tesnu formaciu niekedy tento tyzden, nech tam aspon vyzerame zlietane (to, ze nic netrafime nam snad odpustiaÚsměv ). Ktore dni by ste mohli? Neviem este, ako budem moct ja, ale dohodnem sa s Potim, ze niekto z nas dvoch by vas zobral na minimalne jeden online trening zlietanosti. Tiez by som vam mohol poslat treningovu misiu na nacvik letu vo formacii, aby ste ked-tak mohli potrenovat trochu aj offline. Co na to poviete?
(cielom tohoho samozrejme nie je vasa "buzeracia", skor len snaha o to, aby sme na "medzinarodnom fore" vyzerali dobre, aby sme vzbudili aspon drobny respekt. Bol by som velmi nerad, keby sme sa tam ukazali ako "banda sedlakov, ktori sa im votreli do ich tazko-pripravovanej misie a celu atmosferu im nedajboze pokazili" ).
Upravil/a falkon dne 11-03-2012 21:49

CSW_Eda
vubec nevim co tim patkem myslis,kam skocit a co tam delat a hlavne v kolik, protoze moje patky se odehravaji ve znameni sportu a nasledne piva a to od relativne brzkych hodin az do relativne hodne pozdnich.

chicky
Eda: odkazy jsou ve vedlejším vlákně DBS - missions.
Jinak tohle je přímo odkaz na ten páteční polet: http://www.battle...g-PRACTICE (sem by bylo dobré se napsat, aby bylo už předem jasné, že se někdo ukáže a že to myslí vážně)

Paulus
Takže dnes v pondělí letíme ILCoD, zítra v úterý HISTOMOD, ve středu nemám nic, ve čtvrtek je Squad Challenge, v pátek nemám nic.Šklebící se

Pajda
falkon ad "náš" trénink - já mám totálně zabitý všechny pondělky a pak mam většinou čas každý večer po 19h, samozřejmě si moc rád s tebou a vůbec se všemi zaletím nějaký ten trénink. Buzerace je rozhodně potřeba Úsměv

ad páteční "jejich" trénink - určitě bych si udělal prostor a zastavil se tam na porozhlédnutí a pohovoření s lidmi Úsměv akorát v čem vidím trochu problém není ani tak řeč, jako spíše téma konverzace Šklebící se tj. co jim tam mám/máme vlastně navykládat...

chicky
Co čekat od pátečního tréningu:

Každý, kdo chce letět misi (v sobotu) za bombardéry, by měl znát postupy, jak se lítá v DBS, protože během mise bude pod vedením někoho z DBS.

V pátek jde o to, že T}{OR o vás ví, ale je nutné, abyste se proletěli ve formaci, vyzkoušeli nějaké postupy, naladili TS, dokázali reagovat na pokyny. Když pak element leader zavolá "eschelon right", tak třeba nebude čas na vysvětlování, co to znamená.

Pajda: to klábosení není o tom, že bys lehce pohovořil o klasické literatuře sedmnáctého století, ale tak nějak se lehce představit (lítáme spolu stuky 10 let, bla, bla, rádi se s váma proletíme a přišli jsme si vyzkoušet, jak lítáte...) a pak prostě normálně reagovat.

AH_Poti
V pátek bych se zůčastnil jen potřebuji nějakého zdatného angličtináře k ruce.

Ve středu od 20:00 je trenink slétanosti těsné formace. Dostavte se v hojném počtu.

www.malovidy.cz
falkon
Pavle a Pajda:

Ak budete mat niekedy cas a chut, mohli by ste si zaletiet treningovu misiu na nacvik letu vo formacii. Misia na stiahnutie je tu.

Poletite za velitelom - AIckom - ktory bude cas-od-casu v priebehu letu menit vysku a rychlost. Vasou snahou je drzat sa velitelovi vo vzdialenosti na rozpatie jedneho kridla vo vsetkych letovych fazach (stupanie, vodorovny let, klesanie) a co najpromptnejsie reagovat na jeho zmeny (to znamena nenechat sa priliz 'vyhodit' z formacie a co najskor sa mu vratit na kridlo). Cely let trva cca 60 minut.

Zajtra (streda) od 20tej plati ten online trening formacie. Dufam ze sa mi podari tiez dorazit, kazdopadne trening zrejme povedie Poti.

Paulus
OKMrknutí Vždy připraven!!!

falkon
Dovolim si sem pridat a pripomenut nase interne dokumenty (manual k Ju-87 a postupy StG SM), ktore by vam mozno mohli pripadat zaujimave, ak ste ich este nevideli.

Najpodstatnejsia a najdolezitejsia vec je zrejme "tabulka namerov" pri bombardovani, ktoru doporucujem vytlacit alebo odpisat si (je v oboch dokumentoch). V nej sa totiz skryva sladke tajomstvo, ako dokazete trafit do komina alebo tankistovi do otvoreneho poklopu... Mrknutí

Zmienene dokumenty su tu:
- manual Ju-87
- postupy StG SM

Prosim, prebehnite si oba dokumenty aspon v rychlosti (to vam nezaberie pravdepodobne ani 5 minut)...

Co sa tyka sobotnej misie, mame rezervovanych 5 slotov (Poti, jirik, vonPavel, Pajda, ja). Nicmenej, ak som spravne pochopil, je ta akcia 'kombinovana' aj s Ju-88, takze teoreticky mozno niektory let poletime v Ju-88... Vzhladom na to, ze sme Ju-88 uz dllho neleteli, tak skusim Thora poprosit, ci by sme my nemohli cely vecer operovat len v Stukach (a Ju-88 ked-tak natrenujeme a dame niekedy nabuduce Mrknutí ) -- ale neda sa vylucit, ci nas do tych Ju-88 neposadia, tak len aby ste s tym trochu ratali...

Dolezite linky:
- piatkovy trening
- SOBOTNA AKCIA:
--------> organizacne vlakno
---------> informacie o misii (briefing, rozkazy)

Dolezita technicka informacia: prosim, vsetci si stiahnite a "nainstalujte" SKINPACK (uz pred piatkovym treningom). Skiny budu na serveri povolene, tak aby ste nesposobovali lagy, ked sa vam budu skiny musiet stahovat, ak si skinpack nenainstalujete...
Upravil/a falkon dne 15-03-2012 11:15

Paulus
Výjimečně po dlouhé době zítra v pátek nebudu, dorazím domu až po 21:00. Na sobotu se těším!Mrknutí

falkon
Tak update: zrejme sa v sobotu poleti nejaky let aj v Ju-88, takze sa mozete tesit, a pomaly zacat trenovat formaciu aj v tomto type.. Úsměv Nic ine nez drzat formaciu s velitelom nam totiz nezostane.. Úsměv

Thor mi posielal odkaz na ich "prirucku", tak ju sem len preposielam - viz. http://www.battle-fields.com/commscentre/showthread.php?23719-Fundamentals-of-Formation-Flying

Doporucujem ju v rychlosti prebehnut a ak nieco nepoznate, zacitat sa hlbsie.

Kto sa teda zucastni piatkoveho treningu? Poti? Jirik? Pajda?
Upravil/a falkon dne 15-03-2012 23:24

jirik
Už jsme se předběžně dohodli s Potim, že uděláme sraz v 17:45 na TS AH a pak se přesuneme. Pokud se něco hodně nepokazí, tak zítra dorazím, stejně tak si to troufám tvrdit o Pajdovi. Úsměv V Ju-88 to asi bude veselé, snad neudělám ostudu a do někoho to nenaperu. Taky děkuji velice za poskytnuté informační materiály, zkusil jsem Sturzenangriff podle toho a výsledek byl hned o jistější.

falkon
jirik napsal:
... že uděláme sraz v 17:45 na TS AH a pak se přesuneme.

Len pozor na to - ta treningova misia je vyhlasena na START: 19:00h GMT, co znamena 20:00 SEC (20:00 nasho casu). Tak len aby nevzniklo nedorozumenie a neboli ste tam o 2 hodiny skor.. Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

36,064,848 návštěv