Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
|
WT_Horrido |
Přidané 26-07-2013 15:40
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Nové PC není nikdy na škodu.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 26-07-2013 15:48
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
Do podzima bych mohl stihnout ještě dvě (nové). Až vyjde BoS, stejně si budu chtít ještě lepší.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
606_Temp |
Přidané 26-07-2013 16:17
|
Stařešina
Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
Já si počkám, až to bude orpavdu venku a pak teprve koupím nové PC |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 26-07-2013 16:21
|
Fusioner
|
Jsi měkký
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
repa |
Přidané 26-07-2013 16:37
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 323
Založený: 09.07.09
|
Já si to taky sakra koupil Rozpočet v hajzlu |
|
|
|
Safrik |
Přidané 26-07-2013 16:41
|
Uživatel
Příspěvek: 964
Založený: 26.12.05
|
310_cibule napsal:
Objednáno, sběratelská edice. Myslíte, že by pomohlo, kdybych si to koupil třikrát (jako u CoDu)?
Né že bych byl pověrčivý, ale to Tě nesmí ani napadnout, víš jak CloD dopadl! ; )
BTW to mi ale moc moc velkou radost neudělali, teď mám dilema. Mám našetřeno na TW Rome 2 : ( a ten mini katapult mě láká. |
|
|
|
saldy |
Přidané 26-07-2013 17:07
|
Diskutující
Příspěvek: 3652
Založený: 29.01.09
|
Jsem zvědavej jak jemnocitně naladí FM stíhaček, protože vzdorovat nad Stalingradem ještě Fokrům, no nevim nevim. Na full real servru stejně budou zakázaný, s La-5 tu bojoval jeden pluk, ale ať si tam daj éra jaký chtěj, je to jejich podnik, hlavně ať neustupujou křečkům a je to co nejmíň podobný všem těm wopům co se tu za poslední roky rozplevelily jak bolševníky v západním česku. |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 26-07-2013 19:01
|
Fusioner
|
Na ACG se dohadují, jestli si to předplatí, či počkají, až co z toho vyleze. Vcelku standardní debata, i když ne tak třeskutě zábavná, jako bývají tady
Trochu informací navíc postnul Vranac (to je tuším Chorvat žijící v nějaké anglicky mluvící zemi). Pro zajímavost překládám.
Na ruských stránkách BoS je spousty informací (to je Vranacova replika na úvahu, že zatím toho o BoS moc nevíme). Myslí, že FM budou dobré, všechna letadla budou mít některé stejné funkce, které nejsou historické (dokonce i stáhačky budou mít autopilota). Automatické nastavování radiátorů chlazení či polohy vrtule nepůjde na severu vypnout.
DM (damage model) bude podobný jako v RoF. Takže zásahy do křídla se například nebudou rozlišovat podle toho, která jeho konkrétní část bude zasažena.
Hlavní otázkou zůstává, zda bude možné vytvářet on-line kampaně a virtuální války. Podle Loftova vyjádření (to je tvůrce) to nebude možné hned po vydání, ale budou to zvažovat v případě, že projekt bude úspěšný.
Loft byl mnohokrát tázán, kolik pozemních objektů půjde vložit do mise, které se zúčastní řekněme 50 až 70 lidí. Nikdy ale na tuto otázku neodpověděl.
|
|
|
|
torr |
Přidané 26-07-2013 19:02
|
Uživatel
Příspěvek: 533
Založený: 05.01.06
|
já zatím nic ,protože:
- není Me-110
- místo svastiky je nedokreslená kunda |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 26-07-2013 19:12
|
Fusioner
|
Safrik napsal:
Né že bych byl pověrčivý, ale to Tě nesmí ani napadnout, víš jak CloD dopadl! ; )
Kdybych věděl, že si BoS užiju tolik, jako si pořád ještě užívám CoD (například současná online Bitva o Francii je naprosto famózní a myslím, že CoD přežije i vydání BoS, zejména v západní Evropě a USA)), tak si koupím i čtyři Jenže to nevím. A to, co jsem si dneska přečetl (tedy o té tvorbě kampaní a online válek) mě trochu vyděsilo.
|
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 26-07-2013 19:33
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Tak jsem přemejšlel jen o vteřinu dýl jak Baron. Taky preorder a taky sběratelská edice. Tři kupovat nebudu, ona ta cena časem naskáče za bonusový prvky hry. Předpokládám, že podobně jako v ROFu bude třeba přikoupit zaměřovače, vejškoměry, šálu do tý zimy. No a protože jsme přeci jen od roku 1918 pokročili, nově se jistě bude kupovat premiové střelivo.
Jinak podobně jaki Cibulák, ani já nelituju ceny za CLOD. A jestli to přinese alespoň tolik zábavy, vyšlo to levně.
Cibule, tvoje dilema ohledně PC je řešeno již od Hamleta. Kup si lebku a můžeš nad ní meditovat o nesmrtelnosti PC businessu. Ono ať to koupíš kdykoli, za další dva týdny poklesnou ceny, nebo vyjde něco ultra, hifi, eco, nebo alespoň cool. A za dva měsíce to bude starej křáp. Podle mě je nákup nového PC operace mírně riskatní, protože existuje nebezpečí, že to nebude chodit, nebo bude chodit napůl a pak budeš trávit čas po reklamacích. Dát si tedy mírný předstih nemusí být vůbec na škodu, abys pak onen velký den, až my ostatní budeme sestřelovat chudáky Bfka s našima super novejma La 5 (nebo navopak), netrávil čas koukáním do černé obrazovky. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 26-07-2013 19:35
|
Fusioner
|
Ekonomicky naprosto nedůležité věci... ATAGové ať si osazují objekty a tvoří quake "války" o ničení pozemních cílů ve Zmetku.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 26-07-2013 20:03
|
Fusioner
|
Neboj, Rume, už jsem si prošel za ta léta podobnými hamletovskými otázkami a některé mám dokonce už skoro vyřešené (pár jsem jich zde kdysi popsal, ten můj blábol byl hlavně pro ty, kdo si na to pamatují )
Upravil/a 310_cibule dne 26-07-2013 20:29
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 26-07-2013 20:15
|
Fusioner
|
[img]http://www.wtigers.org/extra/svk/BOS/full-11236-62641-il2_sturmovik_1.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://www.wtigers.org/extra/svk/BOS/full-11236-62646-il2_sturmovik_6.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://www.wtigers.org/extra/svk/BOS/full-11236-62652-il2_sturmovik_12.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://www.wtigers.org/extra/svk/BOS/full-11236-62656-il2_sturmovik_16.jpg[/img] is not a valid Image.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
magot |
Přidané 26-07-2013 20:23
|
Fusioner
Příspěvek: 17614
Založený: 19.06.08
|
CLOD s lepšíma mrakama v zimě |
|
|
|
Koty |
Přidané 26-07-2013 21:03
|
Diskutující
Příspěvek: 2868
Založený: 18.07.11
|
:\ hmm, zajímalo by mě, jestli tam bude i takováta plochá oblačnost - tenká a nahoře rovná, něco jak mlha ve výšce normálních mraků (tak 300 nad zemí) moc ve hrách a simech vidět nebejvá
Rien n'est parfait; c'est la vie!
|
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 26-07-2013 22:40
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
|
Na rozdil od jiste minule zalezitosti tomuhle pocinu verim. A to opet jeste pred vydanim hry z par videi a obrazku. Stejne jako minule...A stejne tak si rikam "takhle naprosto uzasne jako to video to zase vypadat nebude"
( Ale pokud jo, no tak prekousnu nadsenim klacek a koupim si novy ! ) |
|
|
|
Robo |
Přidané 26-07-2013 22:43
|
Uživatel
Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
WT_Horrido napsal:
Ekonomicky naprosto nedůležité věci... ATAGové ať si osazují objekty a tvoří quake "války" o ničení pozemních cílů ve Zmetku.
Doporucujem si daco o kampaniach SoW daco pozriet, jednak nie su quake a jednak nemaju nic spolocne s atag |
|
|
|
Robo |
Přidané 26-07-2013 22:53
|
Uživatel
Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
Ano Cibule, Vranac je Srb zijuci v Zagrebe ale cita rusky a podava dobre info. Tazko posudit ako to nakoniec dopadne, vela ludi na Lofta a jeho sposoby nadava, ale osobne sa tesim tak ci tak, vyzera to krasne.
Pc naroky ohlasia na jesen, vyda sa to na jar, bude dost casu na upgrade bedne. |
|
|
|
Bierglass |
Přidané 26-07-2013 23:49
|
Diskutující
Příspěvek: 2607
Založený: 12.05.10
|
no mě taky,vy dva nikdy nezklamete |
|