November 24 2024 21:19:45
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 3
AJaromir, Ace14, magot

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
WT_Horrido
Nové PC není nikdy na škodu. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
Do podzima bych mohl stihnout ještě dvě (nové). Až vyjde BoS, stejně si budu chtít ještě lepší.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

606_Temp
Já si počkám, až to bude orpavdu venku a pak teprve koupím nové PC Šklebící se

http://no606.ic.cz/
310_cibule
606_Tempik napsal:

Já si počkám, až to bude orpavdu venku a pak teprve koupím nové PC Šklebící se

Jsi měkký Mrknutí
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

repa
Já si to taky sakra koupilŠklebící se Rozpočet v hajzluSmutný

Safrik
310_cibule napsal:

Objednáno, sběratelská edice. Myslíte, že by pomohlo, kdybych si to koupil třikrát (jako u CoDu)?

Né že bych byl pověrčivý, ale to Tě nesmí ani napadnout, víš jak CloD dopadl! ; )

BTW to mi ale moc moc velkou radost neudělali, teď mám dilema. Mám našetřeno na TW Rome 2 : ( a ten mini katapult mě láká.

saldy
Jsem zvědavej jak jemnocitně naladí FM stíhaček, protože vzdorovat nad Stalingradem ještě Fokrům, no nevim nevim. Na full real servru stejně budou zakázaný, s La-5 tu bojoval jeden pluk, ale ať si tam daj éra jaký chtěj, je to jejich podnik, hlavně ať neustupujou křečkům a je to co nejmíň podobný všem těm wopům co se tu za poslední roky rozplevelily jak bolševníky v západním česku.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
310_cibule
Na ACG se dohadují, jestli si to předplatí, či počkají, až co z toho vyleze. Vcelku standardní debata, i když ne tak třeskutě zábavná, jako bývají tady

Trochu informací navíc postnul Vranac (to je tuším Chorvat žijící v nějaké anglicky mluvící zemi). Pro zajímavost překládám.

Na ruských stránkách BoS je spousty informací (to je Vranacova replika na úvahu, že zatím toho o BoS moc nevíme). Myslí, že FM budou dobré, všechna letadla budou mít některé stejné funkce, které nejsou historické (dokonce i stáhačky budou mít autopilota). Automatické nastavování radiátorů chlazení či polohy vrtule nepůjde na severu vypnout.

DM
(damage model) bude podobný jako v RoF. Takže zásahy do křídla se například nebudou rozlišovat podle toho, která jeho konkrétní část bude zasažena.

Hlavní otázkou zůstává, zda bude možné vytvářet on-line kampaně a virtuální války. Podle Loftova vyjádření (to je tvůrce) to nebude možné hned po vydání, ale budou to zvažovat v případě, že projekt bude úspěšný.

Loft byl mnohokrát tázán, kolik pozemních objektů půjde vložit do mise, které se zúčastní řekněme 50 až 70 lidí. Nikdy ale na tuto otázku neodpověděl.

torr
já zatím nic ,protože:
- není Me-110
- místo svastiky je nedokreslená kunda

310_cibule
Safrik napsal:
Né že bych byl pověrčivý, ale to Tě nesmí ani napadnout, víš jak CloD dopadl! ; )

Kdybych věděl, že si BoS užiju tolik, jako si pořád ještě užívám CoD (například současná online Bitva o Francii je naprosto famózní a myslím, že CoD přežije i vydání BoS, zejména v západní Evropě a USA)), tak si koupím i čtyři Úsměv Jenže to nevím. A to, co jsem si dneska přečetl (tedy o té tvorbě kampaní a online válek) mě trochu vyděsilo.

Rumcajs
Tak jsem přemejšlel jen o vteřinu dýl jak Baron. Taky preorder a taky sběratelská edice. Tři kupovat nebudu, ona ta cena časem naskáče za bonusový prvky hry. Předpokládám, že podobně jako v ROFu bude třeba přikoupit zaměřovače, vejškoměry, šálu do tý zimy. No a protože jsme přeci jen od roku 1918 pokročili, nově se jistě bude kupovat premiové střelivo.
Jinak podobně jaki Cibulák, ani já nelituju ceny za CLOD. A jestli to přinese alespoň tolik zábavy, vyšlo to levně.

Cibule, tvoje dilema ohledně PC je řešeno již od Hamleta. Kup si lebku a můžeš nad ní meditovat o nesmrtelnosti PC businessu. Ono ať to koupíš kdykoli, za další dva týdny poklesnou ceny, nebo vyjde něco ultra, hifi, eco, nebo alespoň cool. A za dva měsíce to bude starej křáp. Podle mě je nákup nového PC operace mírně riskatní, protože existuje nebezpečí, že to nebude chodit, nebo bude chodit napůl a pak budeš trávit čas po reklamacích. Dát si tedy mírný předstih nemusí být vůbec na škodu, abys pak onen velký den, až my ostatní budeme sestřelovat chudáky Bfka s našima super novejma La 5 (nebo navopak), netrávil čas koukáním do černé obrazovky.

WT_Horrido
Ekonomicky naprosto nedůležité věci... ATAGové ať si osazují objekty a tvoří quake "války" o ničení pozemních cílů ve Zmetku.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
Neboj, Rume, už jsem si prošel za ta léta podobnými hamletovskými otázkami a některé mám dokonce už skoro vyřešené (pár jsem jich zde kdysi popsal, ten můj blábol byl hlavně pro ty, kdo si na to pamatují Úsměv)
Upravil/a 310_cibule dne 26-07-2013 20:29

WT_Horrido
[img]http://www.wtigers.org/extra/svk/BOS/full-11236-62641-il2_sturmovik_1.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://www.wtigers.org/extra/svk/BOS/full-11236-62646-il2_sturmovik_6.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://www.wtigers.org/extra/svk/BOS/full-11236-62652-il2_sturmovik_12.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://www.wtigers.org/extra/svk/BOS/full-11236-62656-il2_sturmovik_16.jpg[/img] is not a valid Image.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

magot
CLOD s lepšíma mrakama v zimě Šklebící se

Koty
:\ hmm, zajímalo by mě, jestli tam bude i takováta plochá oblačnost - tenká a nahoře rovná, něco jak mlha ve výšce normálních mraků (tak 300 nad zemí) Úsměv moc ve hrách a simech vidět nebejvá
Rien n'est parfait; c'est la vie!

WT_Flan
Na rozdil od jiste minule zalezitosti tomuhle pocinu verim. A to opet jeste pred vydanim hry z par videi a obrazku. Stejne jako minule...A stejne tak si rikam "takhle naprosto uzasne jako to video to zase vypadat nebude" Šklebící se

( Ale pokud jo, no tak prekousnu nadsenim klacek a koupim si novy ! )

Robo
WT_Horrido napsal:

Ekonomicky naprosto nedůležité věci... ATAGové ať si osazují objekty a tvoří quake "války" o ničení pozemních cílů ve Zmetku.

Doporucujem si daco o kampaniach SoW daco pozriet, jednak nie su quake a jednak nemaju nic spolocne s atag Úsměv

Robo
Ano Cibule, Vranac je Srb zijuci v Zagrebe ale cita rusky a podava dobre info. Tazko posudit ako to nakoniec dopadne, vela ludi na Lofta a jeho sposoby nadava, ale osobne sa tesim tak ci tak, vyzera to krasne. Mrknutí

Pc naroky ohlasia na jesen, vyda sa to na jar, bude dost casu na upgrade bedne.

Bierglass
Robo napsal:

Baron napsal:

Bierglass napsal:

No ani bych se nedivil.Nějakou tu výhodu by rudí měli dostat jako vždy aby za ně někdo hrál.

Cool Cool Cool Mrknutí

Presne tak, skoro mi cvrklo. Šklebící se

no mě taky,vy dva nikdy nezklameteŠklebící seŠklebící seŠklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,037,327 návštěv