ten začátek byl skvostnej - Pepe se nám cizeluje :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
PS:
Ako to že na 109-kach je znak JG-čiek? Na ATAG-u sú skíny zakázané, je to cez noseart? V akom formáte a adresáry?
Upravil/a 606_JuLB dne 08-05-2014 21:40
Poslední týdny jsem se zase vrhl na CloD, když už konečně není vidět zkrz mraky
Musím říct že jsem vyloženě spokojenej s výkonovýma poměrama mezi Spit/Hurri/109/110.
Spit I proti Emilovi by měl být prostě vyloženě vyrovnaný souboj, což v CloDu je. Vůbec se to nedá srovnat se starým Ilem, kde Spit I Emila deklasuje v jakémkoli parametru rozdílem třídy, takže se dají narozdíl od něj zažít i hezké 1vs1 souboje.
Jeden poměrně dlouhý boj, v průběhu kterého se role několikrát otočí a skončí to slušným fullkontaktem nad vodou
Poslední týdny jsem se zase vrhl na CloD, když už konečně není vidět zkrz mraky
Musím říct že jsem vyloženě spokojenej s výkonovýma poměrama mezi Spit/Hurri/109/110.
Spit I proti Emilovi by měl být prostě vyloženě vyrovnaný souboj, což v CloDu je. Vůbec se to nedá srovnat se starým Ilem, kde Spit I Emila deklasuje v jakémkoli parametru rozdílem třídy, takže se dají narozdíl od něj zažít i hezké 1vs1 souboje.
Jeden poměrně dlouhý boj, v průběhu kterého se role několikrát otočí a skončí to slušným fullkontaktem nad vodou
Tesim sa na video, vecer mrknem
V starom Ilovi bol Spit 1 nejaky paskvil pridany z modu s ufo FM, takze to sa ani neda porovnavat.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.